Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Υβόννη Μπόσνιακ: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό της κόρης της

Υβόννη Μπόσνιακ

Υβόννη Μπόσνιακ. Σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο αλλά και τέλεια… μαγείρισσα. Οι συνταγές της είναι υπέροχες, οι δημιουργίες της (ακόμα) πιο τέλειες και το σώμα της δεν έχει να ζηλέψει πραγματικά τίποτα από αυτά των μοντέλων του εξωτερικού. Τι και αν η ίδια έχει γίνει μαμά τα τελευταία χρόνια. Η μικρή Ελένη είναι η μοναχοκόρη της την οποία και σπάνια βλέπουμε στο instagram.

Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου έχει μεγαλώσει αρκετά. Ένα κοριτσάκι που είδαμε για πρώτη φορά στον γάμο του ζευγαριού αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε δει το πρόσωπό της. Οι διάσημοι γονείς της προσπαθούν να μην την προβάλλουν στο Instagram.

Η Υβόννη Μπόσνιακ απολαμβάνει τις διακοπές της. Και πριν από μερικές ώρες πόσταρε μία φωτογραφία της μικρής Ελένης που μπορεί κανείς να δει καθαρά το πρόσωπό της. Παίζει μαζί με τη φίλη της στη θάλασσα και η μαμά παίρνει τον ρόλο του φωτογράφου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini)

Δεν ξέρουμε σε ποιον έχει αδυναμία η μικρή, το μόνο σίγουρο είναι πως και ο Αντώνης Ρέμος αλλά και η Υβόννη Μπόσνιακ λιώνουν με το που την κοιτούν.

Υβόννη Μπόσνιακ: Η συνταγή της για τραγανά churros

Churros. Αν έχεις ταξιδέψει στην Ισπανία θα έχεις δοκιμάσει σίγουρα churros. Τα τραγανά αυτά στικς με ζάχαρη που σε συνδυασμό με λίγη σοκολάτα ή μαρμελάδα αποτελούν το τέλειο γλυκό. Στην Ελλάδα τα churros έχουν την τιμητική τους τον τελευταίο καιρό και τα βρίσκουμε συνήθως και στα μεξικάνικα εστιατόρια.

Από την άλλη η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία από τις καλύτερες μαγείρισσες της ελληνικής showbiz. Στην πρώτη καραντίνα ξεκίνησε να μοιράζεται μαζί μας διάφορες δικές της συνταγές μέσω instagram και το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον… πεντανόστιμο. Αλμυρά δοκιμάσαμε, γλυκά δοκιμάσαμε και πραγματικά δεν ξέρουμε να σου πούμε ποιά ήταν η καλύτερη συνταγή.

Πριν από μερικές ώρες, η Υβόννη Μπόσνιακ μοιράστηκε με τους φίλους της μέσω instagram τη δική της συνταγή για churros. Ανέβασε και ένα βίντεο για να μας δείξει ακριβώς βήμα προς βήμα τι να κάνουμε και πώς να τα πετύχουμε. Παρασκευή βλέπεις σήμερα, το weekend μας σφυρίζει από την γωνία, γιατί να μην τα δοκιμάσουμε;

Θα χρειαστούμε:

100 γρ βούτυρο

300 ml νερό

25 γρ ζάχαρη

1 1/2 κτλ άρωμα βανίλια

185 γρ αλεύρι ( Για όλες τις χρήσεις )

2 μεγάλα αυγά

Ζάχαρη και κανέλα

Λάδι για Τηγάνισμα

 

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό σε μέτρια φωτιά, το βούτυρο την ζάχαρη και την βανίλια μέχρι να λιώσει το βούτυρο και πάρει μία βράση.

Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε σιγά σιγά με το αλεύρι μέχρι να γίνει ένα όμορφο μπαλάκι.

Το αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 15 λεπτά.

Μετά από μία ώρα προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα.

Ζεσταίνουμε το λάδι μέχρι να κάψει.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα σακουλάκι ζαχαροπλαστικής που έχει στην κορυφή του ένα λεπτό καπάκι αστεράκι.

Βγάζουμε μπαστουνάκια περίπου 10 εκατοστά και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 2-3 λεπτά.

Βγάζοντας τα από το λάδι τα τοποθετούμε σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν.

Όσο είναι ακόμα ζεστά τα ανακατεύουμε στο μείγμα με την ζάχαρη και την κανέλα.

 

Υβόννη Μπόσνιακ: Η συνταγή της για New York cheesecake

Θα χρειαστούμε:

250 γρ. Μπισκότα τύπου digestive

80 γρ. Λιωμένο βούτυρο

20 γρ. ζάχαρη

900 γρ. Τυρί κρέμα

220 γρ. Ζάχαρη

120 ml Κρέμα γάλακτος

1 1/2 κ/σ Άρωμα βανίλια

5 Αυγά

40 γρ. Κορν φλάουρ

Μια πρέζα αλάτι

1 κ/γ Χυμό από φρέσκο λεμόνι

 

Εκτέλεση:

Προετοιμασία σκεύους: τοποθετούμε περιμετρικά αλλά κι στην βάση του τσέρκι (23 διαμέτρου) λαδόκολλα

*δεν αλευροβουτυρώνουμε !!!! Για την βάση του γλυκού αλέθουμε τα μπισκότα στον μπλέντερ.

Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το λιωμένο βούτυρο την ζάχαρη και τα μπισκότα.

Απλώνουμε το μείγμα ,πιέζοντας έτσι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια της βάσης.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε κατά σειρά το τυρί κρέμα, την ζάχαρη,την κρέμα γάλακτος, και το άρωμα βανίλιας προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ομοιογενές μείγμα. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα .Έπειτα το κορν φλάουρ και στο τέλος τον χυμό λεμόνι.

Τοποθετούμε το μείγμα μέσα στο τσέρκι μας.

Με κατάλληλες κινήσεις στο σκεύος προσπαθούμε να αφαιρέσουμε τον αέρα από το μείγμα.

Στην κατώτερη σχάρα του φούρνου μας, ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά.

Στην συνέχεια κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 110 βαθμούς και ψήνουμε για 60 λεπτά ακόμα.

(Σε περίπτωση που δεν έχει ψηθεί αρκετά, επαναφέρετε την θερμοκρασία στους 160 βαθμούς για 10 με 15 λεπτά)

Κλείνουμε τον φούρνο και πιάνουμε μια ξύλινη κουτάλα μεταξύ της πόρτας και του φούρνου.

Θα πρέπει να μείνει εκεί για μια ώρα να ξεκουραστεί, έπειτα το βγάζουμε από τον φούρνο μέχρι να κρυώσει. Αφού κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.

Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε σάλτσα φρούτο της αρεσκείας σας. Ανακατεύουμε στο μείγμα με την ζάχαρη και την κανέλλα προκειμένου να τα ντύσουμε με αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...