Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία πάρα πολύ λαμπερή γυναίκα. Δίπλα στο όνομά της μπορούμε να προσθέσουμε διάφορες ιδιότητες αφού η ίδια δε σταματά ποτέ να ανακαλύπτει ταλέντα της και να ασχολείται με αυτά ερασιτεχνικά ή και επαγγελματικά. Η Υβόννη Μπόνιακ είναι μαγείρισσα, μοντέλο, παρουσιάστρια και σχεδιάστρια μόδας.
Μέσα στην καραντίνα, η ίδια αποκάλυψε στο κοινό τις εξαιρετικές της ικανότητες στην μαγειρική. Ανέβασε διάφορα βιντεάκια με συνταγές μαγειρικής και πραγματικά έγιναν viral. Η μισή Ελλάδα ακολουθούσε τις συνταγές της Υβόννης Μπόσνιακ και η άλλη μισή του Άκη Πετρετζίκη.
Το μοντέλο, λοιπόν, παρουσιάστρια, σχεδιάστρια και σύζυγος του Αντώνη Ρέμου βρέθηκε στην συναυλία του τραγουδιστή στο Κατράκειο θέατρο. Μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ, στο backstage, βρισκόταν και η μικρή Ελένη. Η μοναχοκόρη τους.
Η Ελένη είναι πλέον 6.5 ετών και φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να ρωτήσουν τον Αντώνη Ρέμο για την πιθανότητα να γίνει ξανά μπαμπάς.
Ο Ρέμος απάντησε με την εξής φράση: «Στην επόμενη καραντίνα θα γίνει και αυτό»!.
Όσον αφορά την παρουσία της μικρής γυναίκας της ζωής του στα live του, ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε:
«Η κόρη μου ήρθε για πρώτη φορά όταν ήταν δύο χρονών σε συναυλία μου στην Πάτρα και ήταν η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής μου, τώρα το δουλεύω μέσα μου, δεν τραγουδάμε στο σπίτι, δεν την ακούω να της αρέσει το τραγούδι, πιο πολύ με το μπαλέτο ασχολείται, με την ενόργανη».
Για την επιλογή της Υβόννης Μπόσνιακ να ασχοληθεί με την τηλεόραση σχολίασε: «Καλώς έκανε τηλεόραση, της ταιριάζει πολύ και εύχομαι να την δω ξανά»!
Υβόννη Μπόσνιακ: Μας Δείχνει Για Πρώτη Φορά Το Πρόσωπό Της Κόρης Της
Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου έχει μεγαλώσει αρκετά. Ένα κοριτσάκι που είδαμε για πρώτη φορά στον γάμο του ζευγαριού αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε δει το πρόσωπό της. Οι διάσημοι γονείς της προσπαθούν να μην την προβάλλουν στο Instagram.
Η Υβόννη Μπόσνιακ απολαμβάνει τις διακοπές της. Και πριν από μερικές ώρες πόσταρε μία φωτογραφία της μικρής Ελένης που μπορεί κανείς να δει καθαρά το πρόσωπό της. Παίζει μαζί με τη φίλη της στη θάλασσα και η μαμά παίρνει τον ρόλο του φωτογράφου.
Δεν ξέρουμε σε ποιον έχει αδυναμία η μικρή, το μόνο σίγουρο είναι πως και ο Αντώνης Ρέμος αλλά και η Υβόννη Μπόσνιακ λιώνουν με το που την κοιτούν.
Υβόννη Μπόσνιακ: Η συνταγή της για τραγανά churros
Churros. Αν έχεις ταξιδέψει στην Ισπανία θα έχεις δοκιμάσει σίγουρα churros. Τα τραγανά αυτά στικς με ζάχαρη που σε συνδυασμό με λίγη σοκολάτα ή μαρμελάδα αποτελούν το τέλειο γλυκό. Στην Ελλάδα τα churros έχουν την τιμητική τους τον τελευταίο καιρό και τα βρίσκουμε συνήθως και στα μεξικάνικα εστιατόρια.
Από την άλλη η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία από τις καλύτερες μαγείρισσες της ελληνικής showbiz. Στην πρώτη καραντίνα ξεκίνησε να μοιράζεται μαζί μας διάφορες δικές της συνταγές μέσω instagram και το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον… πεντανόστιμο. Αλμυρά δοκιμάσαμε, γλυκά δοκιμάσαμε και πραγματικά δεν ξέρουμε να σου πούμε ποιά ήταν η καλύτερη συνταγή.
Πριν από μερικές ώρες, η Υβόννη Μπόσνιακ μοιράστηκε με τους φίλους της μέσω instagram τη δική της συνταγή για churros. Ανέβασε και ένα βίντεο για να μας δείξει ακριβώς βήμα προς βήμα τι να κάνουμε και πώς να τα πετύχουμε. Παρασκευή βλέπεις σήμερα, το weekend μας σφυρίζει από την γωνία, γιατί να μην τα δοκιμάσουμε;
Θα χρειαστούμε:
100 γρ βούτυρο
300 ml νερό
25 γρ ζάχαρη
1 1/2 κτλ άρωμα βανίλια
185 γρ αλεύρι ( Για όλες τις χρήσεις )
2 μεγάλα αυγά
Ζάχαρη και κανέλα
Λάδι για Τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό σε μέτρια φωτιά, το βούτυρο την ζάχαρη και την βανίλια μέχρι να λιώσει το βούτυρο και πάρει μία βράση.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε σιγά σιγά με το αλεύρι μέχρι να γίνει ένα όμορφο μπαλάκι.
Το αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 15 λεπτά.
Μετά από μία ώρα προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα.
Ζεσταίνουμε το λάδι μέχρι να κάψει.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα σακουλάκι ζαχαροπλαστικής που έχει στην κορυφή του ένα λεπτό καπάκι αστεράκι.
Βγάζουμε μπαστουνάκια περίπου 10 εκατοστά και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 2-3 λεπτά.
Βγάζοντας τα από το λάδι τα τοποθετούμε σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν.
Όσο είναι ακόμα ζεστά τα ανακατεύουμε στο μείγμα με την ζάχαρη και την κανέλα.