Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Puddle pants: Τα παντελόνια που θα φοράμε όλες το 2023

Puddle Pants
Instagram / @emilisindlev

Γιατί τα puddle pants γίνονται το νούμερο ένα trend της νέας χρονιάς;

Η νέα χρονιά πλησιάζει απειλητικά και τα trends, όπως είναι φυσικό, θα μας τραβήξουν την προσοχή. Μπορεί η magenda να είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει στις ζωές μας αλλά μόλις μάθαμε τη νούμερο ένα τάση για τα παντελόνια.

Σίγουρα θα αναστενάξεις αισιόδοξα εσύ που θες να είσαι πάντα άνετη. Εσύ που δεν συμπαθείς και τόσο πολύ τα skinny παντελόνια. Η ώρα της ρεβάνς έφθασε. Τα puddle pants θα είναι το στυλ παντελονιού που θα φορούν οι πιο στιλάτες γυναίκες το 2023.

Τα puddle pants έρχονται από τα 90s με μια σύγχρονη αισθητική που ακολουθεί τις τάσεις του τώρα. Μπορεί να είναι φαρδιά και σούπερ άνετα, καθώς όμως ανοίγουν σταδιακά προς τα κάτω, κολακεύουν ιδιαίτερα την σιλουέτα. Μοιάζουν σαν να βγήκαν από την αντρική γκαρνταρόμπα, ενώ χαρίζουν πόντους ύψους στο σώμα.

Επίλεξε ένα τζιν παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και συνδύασέ το με καρό πουκάμισο, δερμάτινο τζάκετ και tank top. Αντί για sneakers, πρόσθεσε σε αυτό το look ένα ζευγάρι loafers, σαν μια μικρή σοφιστικέ πινελιά.

Μόλις Βρήκαμε Το Νο 1 Jean Παντελόνι Της Σεζόν, Puddle Pants

Αδιαμφισβήτητα, το να βρεις το ιδανικό jean παντελόνι αποτελεί δύσκολο πρότζεκτ. Έχεις ξοδέψει άπειρες ώρες μέσα σε δοκιμαστήρια και μπροστά από καθρέφτες δοκιμάζοντας. Το ένα είναι loose στα πόδια, όπως ακριβώς το θες, αλλά στενό στη μέση. Το άλλο σε στενεύει στους γλουτούς αλλά κάθεται ιδανικά στο σημείο του αφαλού (ακα μέση) και δεν σε πιέζει. Κορίτσια, η εύρεση του ιδανικού jean δεν ήταν ποτέ εύκολη.  Ή μήπως μπορεί να είναι;

Το άρθρο αυτό δεν είναι εμπορικού περιεχομένου. Δείτε το σαν εξομολόγηση καρδιάς από μια γυναίκα που αναζητούσε για χρόνια το ιδανικό jean παντελόνι και το… βρήκε. Η ελληνική εταιρεία Salt & Pepper Jeans είναι η απάντηση σε όλον αυτόν τον Γολγοθά που μόλις αναφερθήκαμε.

Πριν αναφερθούμε στο νέο σχέδιο που δοκιμάσαμε και αποκαλούμε πλέον το No 1 jean παντελόνι της σεζόν, ας κάνουμε μία αναφορά στην εξυπηρέτηση πελατών. Το συγκεκριμένο brand σου δίνει τη δυνατότητα να ρωτήσεις και να μάθεις ποιο νούμερο σου ταιριάζει πριν πατήσει το «add to cart». Με ένα μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μπορείς να πάρεις κατευθυντήριες για το νούμερο παντελονιού που πρέπει να παραγγείλεις. Ίσως και το πιο σημαντικό ώστε να φτάσει η παραγγελία στο σπίτι σου όπως ακριβώς επιθυμείς.

Η συνεργασία Salt & Pepper Jeans x Sun. Set. Go είναι γεγονός. Δύο από τα πιο αγαπημένα μας ελληνικά brands συνεργάστηκαν και η συλλογή τους περιέχει τα must have της σεζόν. Το S&P X SSG jean παντελόνι είναι τόσο loose όσο θες. Εφαρμόζει τέλεια στη μέση, είτε το θες ψηλοκάβαλο είτε πιο χαμηλοκάβαλο και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τα πιο it looks αυτόν τον χειμώνα.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα crop top, sneakers και καπέλο ή ακόμη και με ένα διάφανο top και ψηλοτάκουνες γόβες για πιο βραδινές και σέξι εμφανίσεις. Είναι αυτό που πολλοί θέλουν να αποκαλούν 24/7 item.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία είδαμε και crop jean jacket  το οποίο συνδυάζεται με το παντελόνι σου.

Puddle Pants

«Έχω μικρή μέση και μεγαλύτερη περιφέρεια. Ποιο jean μου ταιριάζει»; Τα Puddle pants;

«Έχω μικρή μέση και μεγαλύτερη περιφέρεια. Ποιο jean μου ταιριάζει», ήταν η ερώτηση που δεχθήκαμε στο inbox μας (περιμένουμε και τη δική σου βέβαια) και ρωτήσαμε τους ειδικούς της μόδας ώστε να σε βοηθήσουμε στο επόμενο shopping therapy σου.

Τζιν, η πιο τέλεια ανακάλυψη έβερ. Ας το παραδεχθούμε. Πόσες φορές δεν σε έχει σώσει το αγαπημένο σου jean είτε για μια βραδινή έξοδο με το νέο σου φλερτ, είτε για έναν καφέ με την κολλητή σου. Ή ακόμα και για μία casual chic εμφάνιση στο γραφείο. Τα τζιν τα αγαπήσαμε και θα τα αγαπάμε για πάντα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Για πολλά χρόνια, ίσως και ακόμα, η εύρεση του ιδανικού jean αποτελούσε τον εφιάλτη μας.  Ειδικά αν το σώμα μας είναι δυσανάλογο, το να βρεις το ιδανικό jean, είναι κάτι το ακατόρθωτο. Τι jean πρέπει να επιλέξει μια γυναίκα με μία πιο μικρή μέση και λίγο μεγαλύτερη περιφέρεια;

Κάποια εφαρμόζουν τέλεια στην κοιλιά και τη μέση αλλά είναι ή πολύ μεγάλα στα πόδια ή πολύ στενά. Ή σε άλλη περίπτωση είναι τέλεια στα πόδια και υπάρχει “θέμα” στην κοιλιά ή τη μέση. Οπότε καταλήγουμε στο ότι χρειάζεται αρκετές ώρες στο δοκιμαστήριο για να βρεθεί αυτό το ένα και μοναδικό jean παντελόνι.

Ψάξαμε. Λοιπόν. και βρήκαμε τα jean που θα εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σου και θα σε γλιτώσουν από αρκετές ώρες shopping therapy από μαγαζί σε μαγαζί.

Straight leg

Τα straight leg είναι από τις καλές επιλογές για τζιν παντελόνι, αν έχεις μικρή μέση και μεγάλη περιφέρεια. Συνήθως το υλικό είναι πιο σταθερό, οπότε είναι σημαντικό να βρεις το σωστό μέγεθος.

Boyfriend

Τα boyfriend τζιν συνήθως είναι πιο «χαλαρά» στο σημείο των γοφών που σημαίνει ότι προσφέρουν άνεση, αν έχεις μεγαλύτερη περιφέρεια. Όπως ακριβώς και τα puddle pants.

High waisted

Έχεις περιφέρεια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να φορέσεις ένα skinny τζιν, ίσα ίσα μπορείς, ειδικά αν αγοράσεις ένα πιο ψηλόμεσο jean. Αυτό το style παντελονιού θα αναδείξει τέλεια το σώμα σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...