Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Έγινε η Μελίνα Νικολαΐδη ξανθιά;

Μελίνα Νικολαΐδη
Instagram

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη  άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της.

Μπορεί οι φοιτητικές της υποχρεώσεις να την έχουν κάνει να γεμίσει τις βαλίτσες της και να μένει στο Λονδίνο, η Μελίνα Νικολαΐδη  όμως ταξιδεύει αρκετά συχνά στην Ελλάδα το τελευταίο τρίμηνο.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή περνά το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας ανάλογα με τις υποχρεώσεις της. Πρόσφατα, λοιπόν, βρέθηκε στο backstage του J2US ώστε να καμαρώσει τη μαμά της και τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή.

Η Μελίνα Νικολαΐδη πόζαρε στην κάμερα της μαμάς της, με κατάξανθο μαλλί. Μακριά ξανθά μαλλιά για την 18χρονη τα οποία της προσδίδουν μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

Βλέποντας τη διάσημη μαμά της να πειραματίζεται τον τελευταίο καιρό με διάφορες περούκες, μαντεύουμε και πιστεύουμε πως δεν έβαψε τα μαλλιά της. Το πιο πιθανό είναι πως η Μελίνα Νικολαΐδη πειραματίστηκε με τις περούκες της Δέσποινας Βανδή.

Εμείς κάπου εδώ να πούμε πως την προτιμάμε με το φυσικό της χρώμα.

Μελίνα Νικολαΐδη: Η φωτογραφία με ξανθό μαλλί

Μελίνα Νικολαΐδη

Instagram

Μελίνα Νικολαΐδη: Η κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της

Εδώ και λίγες εβδομάδες οι φήμες ήθελαν την κόρη της Δέσποινας ΒανδήΜελίνα Νικολαΐδη να είναι ερωτευμένη με έναν από τους πιο γοητευτικούς νεαρούς των Νοτίων Προαστίων. Ο Αλέξανδρος είναι αθλητής και διατηρεί το δικό του γυμναστήριο στη Γλυφάδα. Πλέον, όπως όλοι έχουμε καταλάβει, δεν ανήκει στο κλαμπ των εργένηδων αφού έχει βρει το κορίτσι του.

Η Μελίνα Νικολαΐδηλίγες ώρες πριν, ανήρτησε στα social media της μία άκρως ρομαντική φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να κρατά το χέρι του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Εκείνος, που δείχνει να είναι εξίσου ερωτευμένος και ξετρελαμένος, έκανε repost την εν λόγω ασπρόμαυρη φωτογραφία, προσθέτοντας απλώς μία λευκή καρδιά.

Καθώς εκείνη σπουδάζει στο εξωτερικό, φανταζόμαστε πως ο επιχειρηματίας και αθλητής έκανε ένα ταξίδι express στο Λονδίνο για να δει το κορίτσι του. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, με τη σειρά της, θα επιστρέψει σε λίγες μέρες στην Ελλάδα καθώς το Πανεπιστήμιό της θα κλείσει για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Μελίνα Νικολαΐδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη Είναι Ερωτευμένη Και Αυτός Είναι Ο Σύντροφός Της

Η Δέσποινα Βανδή ανεβάζει αρκετά τακτικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τη Μελίνα, τον Γιώργο αλλά και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η κόρη της, μάλιστα, έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή στους followers της Δέσποινας λόγω της θεσπέσιας φωνής της. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έχουν τραγουδήσει στα ig stories μας.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει πλέον στο Λονδίνο λόγω σπουδών. Τις τελευταίες ώρες όμως καταλάβαμε πως αυτό το τόσο λαμπερό, καλλίφωνο και ευγενικό κορίτσι δεν είναι single. Αυτές τις ημέρες, η κόρη της Δέσποινας Βανδή βρίσκεται στην Ελλάδα για express διακοπές και μέσα από το Instagram «διέρρευσε» ο σύντροφός της.

Η προπόνηση pilates της Μελίνας μαζί με τη μητέρα της ήταν και η αιτία για να καταλάβουμε ποιος είναι ο σύντροφός της.

Μελίνα Νικολαΐδη: Όλα όσα γνωρίζουμε για τον νέο της σύντροφο

Πέρα από την Pilates προπονήτρια, η Δέσποινα τάγκαρε και τον ιδιοκτήτη του στούντιο, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Ο 34χρονος γοητευτικός άνδρας φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά με τη Μελίνα, αν κρίνουμε από τα σχόλιά της στο προφίλ του στο Instagram. Μάλιστα, εκείνος ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο και όλο αυτό μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να είναι.

Στο Λονδίνο είχε βρεθεί και η Δέσποινα Βανδή για να βοηθήσει την κόρη της με την μετακόμιση, όπως είχε πει η ίδια:

«Πήγα στην Αγγλία να τακτοποιήσω το παιδί μου για τις σπουδές του. Ήμουν αρκετές μέρες εκεί», ενώ η Δέσποινα εξήγησε πως έβαλε τα σωστά πράγματα στην κατάψυξη.

Στο instagram του ιδιοκτήτη του γνωστού γυμναστηρίου στη Γλυφάδα είδαμε δύο σχόλια της Μελίνας που μόνο φιλικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Μελίνα Νικολαΐδη

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...