Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το bullying της Καγιά: Η πρώτη της αντίδραση

Βίκυ Καγιά

To bullying της Καγιά είναι κάτι που ακούστηκε πριν από λίγα 24ωρα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει θέση γύρω από αυτό. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια γυναίκα που προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ. Είναι ένα από τα λίγα πρόσωπα της showbiz που δεν του αρέσει να προκαλεί όχι μόνο με τα προσωπικά του αλλά ούτε και με τα επαγγελματικά του. Η παρουσιάστρια προτιμά να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες μόνο ενώ εργάζεται και να μην εκθέτει τους τριγύρω τους.

Το τελευταίο το αναφέρουμε καθώς ήταν φανερό πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει επιλέξει εδώ και καιρό να μην μιλήσει και να μην αποκαλύψει με ονόματα μερικές από τις πιο «σκοτεινές» της στιγμές από τα γυρίσματα του GNTM. Έχει αναφέρει με διακριτικό τρόπο πως υπήρξαν αρκετά δύσκολες στιγμές για εκείνην χωρίς όμως να αναλύσει τίποτα παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια το απόγευμα της Κυριακής 13/11 θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της, μετά από ένα κύμα συμπαράστασης που δέχτηκε στα social media, αλλά και μετά την αποκάλυψή του πρώην συνεργάτη της, Παναγή Τζωρτζάτου ο οποίος αποκάλυψε όσα του είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για εκείνη τη σκοτεινή περίοδο, κάνοντας μια μικρή αναφορά στη Βίκυ Καγιά.

Η ανάρτηση που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram: Το bullying της Καγιά υπήρχε;

Ότι και αν έχει συμβεί, όποιος άνθρωπος και αν με στενοχώρησε, άθελά του ή όχι,  βρήκα τη δύναμη και το θάρρος το συζήτησα και το έλυσα μαζί του. Και έχει τελειώσει. Αργά ή γρήγορα για κάποιους το έκανα όταν εγώ το ένιωσα. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν εκτενώς το θέμα αυτό πέραν της οικογένειάς μου και δύο κοντινών μου ανθρώπων, μόνο και μόνο για να με βοηθήσουν να το διαχειριστώ. Και κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποθέτει και να εκφράζεται με αρνητικό πρόσημο για τον οποιονδήποτε ότι και να γνωρίζει ο χώρος μας ή όχι.

Προσωπικά αφήνω πίσω όλες αυτές τις υποθέσεις και τις συζητήσεις, ποτέ δε θα εκθέσω κανέναν ούτε θα κουνήσω ποτέ το δάχτυλο σε κανέναν στη ζωή μου, πέραν ότι δεν μου το επιτρέπουν οι αξίες που έχει πάρει από την οικογένειά μου αλλά και γιατί κανένας δεν θέλω να περάσει ότι μπορεί να έχουμε περάσει οι περισσότεροι. Ήρθα η ώρα να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω, εδώ και τώρα, μαζί. Άλλωστε για μένα όλα αυτά έχουν τελειώσει εδώ και καιρό. Στόχος μου είναι η αγάπη και στόχος μου είναι το δυσάρεστο να το μετατρέπω σε ευχάριστο. Με σεβασμό απέναντι στον εαυτό μου, σε όλους εσάς αλλά και σε εκείνους που εξακολουθούν να προσπαθούν να δημιουργήσουν ίντριγκες, που δεν υπάρχουν πια, σας είπα και σας λέω με ευγένεια την αλήθεια σεβόμενη το χρόνο και την ενέργεια που σπαταλάτε τόσα χρόνια να με ρωτάτε, αλλά μέχρι εδώ. Εδώ τραβάω μία κόκκινη γραμμή, να φαίνονται ξεκάθαρα τα όρια μου, οι αξίες μου και η προσέγγισή μου. Τα καλύτερα έρχονται».

Οι δηλώσεις της Ραμόνα Βλαντή για το bullying της Καγιά

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο τη Ραμόνα Βλαντή και εκείνη με τις δικές της δηλώσεις άφησε αρκετά υπονοούμενα για τη Βίκυ Καγιά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...