Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Αυτό το jean κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά

jean κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά
Pexels

Βρήκαμε αυτό το σχέδιο jean κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά. Ποια είναι τα καλύτερα της αγοράς;

Σε μία εποχή που δεν έχουμε πραγματικά τι να φορέσουμε, το jean είναι το κομμάτι passepartout για τις εμφανίσεις μας στην πόλη. Το φοράμε το πρωί στο γραφείο, το βράδυ σε κάποιο εστιατόριο, με sneakers, μποτάκια αλλά και ψηλοτάκουνες γόβες. Κάποιες το προτιμάμε σε ανοιχτή απόχρωση ενώ κάποιες άλλες γεμίζουμε την γκαρνταρόμπα με αρκετά jean σε σκούρα μπλε απόχρωση. Όπως και να έχει, ό,τι σχέδιο και αν έχει κάνει την fashion καθημερινότητά μας πιο απλή.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα μοιραστούμε μαζί σου την ιδανική γραμμή τζιν παντελονιού για να φαίνονται τα πόδια σου πιο ψηλά. Εκείνο το παντελόνι που σου κάνει μια πιο ψηλόλιγνη σιλουέτα.

Ποιο είναι το jean κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά;

Το ψηλόμεσο wideleg είναι το key item για να πετύχεις αυτό που μόλις σου αναφέραμε.

Τα ψηλόμεσα jean παντελόνι αναδεικνύει κατά κανόνα το σώμα, αφού κουμπώνει στο λεπτότερο σημείο του, δίνοντας ένα αμυδρό σχήμα κλεψύδρας.

Mango /Aγόρασέ το εδώ

Vassia Kostara Limited Collections / Αγόρασέ το εδώ

Salt & Pepper Jeans Co. / Αγόρασέ το εδώ

 

Gap / Αγόρασέ το εδώ

«Έχω Μικρή Μέση Και Μεγαλύτερη Περιφέρεια. Ποιο Jean Μου Ταιριάζει»;

«Έχω μικρή μέση και μεγαλύτερη περιφέρεια. Ποιο jean μου ταιριάζει», ήταν η ερώτηση που δεχθήκαμε στο inbox μας (περιμένουμε και τη δική σου βέβαια) και ρωτήσαμε τους ειδικούς της μόδας ώστε να σε βοηθήσουμε στο επόμενο shopping therapy σου.

Τζιν, η πιο τέλεια ανακάλυψη έβερ. Ας το παραδεχθούμε. Πόσες φορές δεν σε έχει σώσει το αγαπημένο σου jean είτε για μια βραδινή έξοδο με το νέο σου φλερτ, είτε για έναν καφέ με την κολλητή σου. Ή ακόμα και για μία casual chic εμφάνιση στο γραφείο. Τα τζιν τα αγαπήσαμε και θα τα αγαπάμε για πάντα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Για πολλά χρόνια, ίσως και ακόμα, η εύρεση του ιδανικού jean αποτελούσε τον εφιάλτη μας.  Ειδικά αν το σώμα μας είναι δυσανάλογο, το να βρεις το ιδανικό jean, είναι κάτι το ακατόρθωτο. Τι jean πρέπει να επιλέξει μία γυναίκα με μία πιο μικρή μέση και λίγο μεγαλύτερη περιφέρεια;

Κάποια εφαρμόζουν τέλεια στην κοιλιά και τη μέση αλλά είναι ή πολύ μεγάλα στα πόδια ή πολύ στενά. Ή σε άλλη περίπτωση είναι τέλεια στα πόδια και υπάρχει “θέμα” στην κοιλιά ή τη μέση. Οπότε καταλήγουμε στο ότι χρειάζεται αρκετές ώρες στο δοκιμαστήριο για να βρεθεί αυτό το ένα και μοναδικό jean παντελόνι.

Ψάξαμε. Λοιπόν. και βρήκαμε τα jean που θα εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σου και θα σε γλιτώσουν από αρκετές ώρες shopping therapy από μαγαζί σε μαγαζί.

Straight leg

Τα straight leg είναι από τις καλές επιλογές για τζιν παντελόνι, αν έχεις μικρή μέση και μεγάλη περιφέρεια. Συνήθως το υλικό είναι πιο σταθερό, οπότε είναι σημαντικό να βρεις το σωστό μέγεθος.

Boyfriend

Τα boyfriend τζιν συνήθως είναι πιο «χαλαρά» στο σημείο των γοφών που σημαίνει ότι προσφέρουν άνεση, αν έχεις μεγαλύτερη περιφέρεια.

High waisted

Έχεις περιφέρεια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να φορέσεις ένα skinny τζιν, ίσα ίσα μπορείς, ειδικά αν αγοράσεις ένα πιο ψηλόμεσο jean. Αυτό το style παντελονιού θα αναδείξει τέλεια το σώμα σου.

Το Viral Hack Που Θέλει Να Κάνουμε Ντουζ Φορώντας Τα Τζιν Μας Για Να Εφαρμόζουν Καλύτερα

Θα ήμασταν ανειλικρινείς αν σας λέγαμε πως ποτέ στη ζωή μας δεν δοκιμάσαμε να φορέσουμε ένα παντελόνι τζιν το οποίο  ήταν περισσότερο στενό από όσο έπρεπε. Φυσικά, το φορέσαμε για λίγο, αλλά δεν καταφέραμε ποτέ να βγούμε από το σπίτι με αυτό καθώς δυσκολευόμασταν να αναπνεύσουμε. Και το αφήσαμε στη ντουλάπα, μέχρι που ανακαλύψαμε ένα νέο hack στο Tik Tok το οποίο υπόσχεται πως θα χωρέσουμε μέχρι και τα πιο στενά μας τζιν παντελόνια.

Σύμφωνα με την Lily Schoknecht, που στο Tik Tok είναι γνωστή ως @bug318_, υπάρχει τρόπος να καταφέρουμε να φορέσουμε αυτό το παντελόνι που τόσο μας αρέσει και άλλο τόσο μας στενεύει.

Όπως λέει η ίδια σε βίντεό της στην εφαρμογή που έχουν δει εκατομμύρια χρήστες, έμαθε το μυστικό από τη γιαγιά της, η οποία όταν άκουσε πως δεν εφάρμοζε σωστά το τζιν παντελόνι στην εγγονή της τη ρώτησε αν το έκανε ντουζ!

«Η γιαγιά μου με ρώτησε αν έκανα μπάνιο φορώντας το παντελόνι μου και εγώ την κοίταξα με απορία», λέει η νεαρή κοπέλα στο βίντεο και συνεχίζει σημειώνοντας πως η γιαγιά της επέμενε να ακολουθήσει τη συμβουλή της. Συγκεκριμένα, αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να βρέξει το παντελόνι στο ντουζ και να το φορέσει για λίγη ώρα στο σπίτι πριν το αφήσει να στεγνώσει.

 

Η Lily ήταν δύσπιστη, αλλά άκουσε τα λόγια της γιαγιάς της και, όπως αποδείχθηκε, δεν βγήκε χαμένη. «Έκανα ένα ντουζ το πρωί και έβαλα το τζιν παντελόνι που είχα αγοράσει και μου ήταν στενό, αφού το είχα αφήσει να στεγνώσει φυσικά και εφάρμοσε τέλεια!», ακούγεται να λέει η κοπέλα στο βίντεο, η οποία φορούσε το παντελόνι βρεγμένο για περίπου μισή ώρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...