Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ερωτευμένη και αυτός είναι ο σύντροφός της

Μελίνα Νικολαΐδη
Instagram

Η 18χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη είναι ερωτευμένη και μάλιστα με έναν πολύ γοητευτικό άνδρα. 

Η Δέσποινα Βανδή ανεβάζει αρκετά τακτικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τη Μελίνα, τον Γιώργο αλλά και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η κόρη της, μάλιστα, έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή στους followers της Δέσποινας λόγω της θεσπέσιας φωνής της. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έχουν τραγουδήσει στα ig stories μας.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει πλέον στο Λονδίνο λόγω σπουδών. Τις τελευταίες ώρες όμως καταλάβαμε πως αυτό το τόσο λαμπερό, καλλίφωνο και ευγενικό κορίτσι δεν είναι single. Αυτές τις ημέρες, η κόρη της Δέσποινας Βανδή βρίσκεται στην Ελλάδα για express διακοπές και μέσα από το Instagram «διέρρευσε» ο σύντροφός της.

Η προπόνηση pilates της Μελίνας μαζί με τη μητέρα της ήταν και η αιτία για να καταλάβουμε ποιος είναι ο σύντροφός της.

Μελίνα Νικολαΐδη: Όλα όσα γνωρίζουμε για τον νέο της σύντροφο

Πέρα από την Pilates προπονήτρια, η Δέσποινα τάγκαρε και τον ιδιοκτήτη του στούντιο, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Ο 34χρονος γοητευτικός άνδρας φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά με τη Μελίνα, αν κρίνουμε από τα σχόλιά της στο προφίλ του στο Instagram. Μάλιστα, εκείνος ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο και όλο αυτό μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να είναι.

Στο Λονδίνο είχε βρεθεί και η Δέσποινα Βανδή για να βοηθήσει την κόρη της με την μετακόμιση, όπως είχε πει η ίδια:

«Πήγα στην Αγγλία να τακτοποιήσω το παιδί μου για τις σπουδές του. Ήμουν αρκετές μέρες εκεί», ενώ η Δέσποινα εξήγησε πως έβαλε τα σωστά πράγματα στην κατάψυξη.

Στο instagram του ιδιοκτήτη του γνωστού γυμναστηρίου στη Γλυφάδα είδαμε δύο σχόλια της Μελίνας που μόνο φιλικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

«Mine»,«Τι άντρα κυκλοφορώ», είναι μερικά από όσα έχει πληκτρολογήσει εκείνη κάτω από τις φωτογραφίες του.

Πώς είχε γιορτάσει η Μελίνα Νικολαΐδη την ενηλικίωσή της;

Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή ενηλικιώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και η τραγουδίστρια, της είχε κάνει τότε μία άκρως συγκινητική αφιέρωση.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, που απεικονίζονται αγκαλιασμένες και όπως ήταν φυσικό είχε και την λεζάντα με τις ευχές της.

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος!

Σε αγαπούσα μωρο μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή και οι διαδικτυακοί της φίλοι, επώνυμοι και μη έσπευσαν να ευχηθούν.

Από το party δεν θα μπορούσε να λείπει ο νέος σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης.

Να σας θυμίσουμε πως ήταν 8 Φεβρουαρίου του 2004, όταν η Δέσποινα Βανδή έφερνε στον κόσμο την κόρη της, στη Μαδρίτη, έχοντας ακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί για την εποχή που έγινε μαμά, και είχε εξηγήσει τις αλλαγές στο σώμα της αλλά και στη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.

«Όλα άλλαξαν, ακόμα και η σχέση μου με τον Ντέμη. Και εκείνος κλήθηκε να αντέξει αυτή τη δική μου αλλαγή, που ξεκινά από το σώμα της γυναίκας στην εγκυμοσύνη και τις μεταπτώσεις στη διάθεση της, μέχρι τα πάντα, αλλαγές που ενίοτε δημιουργούν και εντάσεις. Μετά τη γέννηση της Μελίνας, έκανα πέντε μήνες να κοιμηθώ», είχε δηλώσει η Δέσποινα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...