Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Miley Cyrus για το bullying: «Ντρεπόμουν να φορέσω μπικίνι»

Miley Cyrus

Η Miley Cyrus ξανά σε μπελάδες. Το Σάββατο 5 Ιουνίου, ένα προκλητικό βίντεο ήταν αρκετό για να επανέλθουν στο μυαλό της στιγμές του παρελθόντος. Πιο συγκεκριμένα, η σταρ πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα αρκετά σέξι βίντεο θέλοντας έτσι να προωθήσει και να διαφημίσει την επερχόμενη εμφάνισή της στο μουσικό φεστιβάλ Summerfest.

Ίσως να μην το έκανε αφού σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε . Το buzz στα social media ήταν αντίστοιχο με τα memes που την παρομοίαζαν με γαλοπούλα το 2013, σχολιάζοντας αρνητικά το σώμα της στα VMAs.

Miley Cyrus: «Ντρεπόμουν να φορέσω μπικίνι»

Οκτώ χρόνια μετά από εκείνην την τόσο δύσκολη περίοδο στην ζωή της, η Miley Cyrus φοβάται ακόμα το body shaming και αυτούς που το προκαλούν. Μάλιστα δεν δίστασε να γράψει:«Με στιγματίσατε με όλα αυτά».

Τον Μάρτιο του 2021, μίλησε με την Demi Lovato για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε. «Σταμάτησα να φοράω φούστες επί σκηνής. Kι όλα αυτά εξαιτίας των VMAs που φορούσα το γλυκούλι nude κορμάκι μου. Τότε όλοι άρχισαν να με συγκρίνουν με γαλοπούλα και να προσθέτουν γαλοπούλες στο outfit μου. Ήμουν τόσο αδύνατη και τόσο πλαδαρή και δε σταματούσαν να με βάζουν δίπλα σ’ εκείνη τη γαλοπούλα.  Κι ένιωθα τόσο άσχημα με τον εαυτό μου που έκανα δύο χρόνια να φορέσω μπικίνι. Το χειρότερο ήταν ότι ένιωθα πως έλεγα ψέματα στους fans μου, πως ήμουν απάτη. Ένιωθα πως είχα μία γεμάτη αυτοπεποίθηση persona που ήταν κατά κάποιον τρόπο απάτη γιατί ήμουν τόσο ανασφαλής μέσα μου, στη προσωπική μου ζωή δεν ήθελα καν να φοράω μαγιό και σορτσάκια».

5 γάμοι διασήμων που έληξαν άδοξα

Miley Cyrus-Liam Hemsworth

Επτά μήνες παντρεμένοι είναι πολύ ή λίγο; Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Miley Cyrus με τον Liam Hemsworth μέσα σε μόλις επτά μήνες. Ομολογούμε πως με λίγη υπομονή θα προλάβαιναν να γιορτάσουν και την πρώτη τους επέτειο.

Όσον αφορά το διαζύγιό τους εκείνη δήλωσε το 2020: «Aυτό που ήταν πραγματικά απαίσιο. Δεν ήταν το γεγονός ότι εγώ και κάποιος που αγαπούσα συνειδητοποιήσαμε ότι δεν αγαπάμε ο ένας τον άλλον με τον ίδιο τρόπο. Αυτό είναι εντάξει, μπορώ να το αποδεχτώ. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ την κακοποίηση και όλες αυτές τις ιστορίες. Είναι εκπληκτικό που ο κόσμος τα πιστεύει. Έτσι χωρίς να ξέρει ότι υπάρχει ένα διάστημα το οποίο το αγνοεί για το πώς οδηγηθήκαμε σ’ αυτό. Δεν είναι ότι μια μέρα ήμασταν ευτυχισμένοι και την επομένη τα έφτιαξα με τη φίλη μου και πήγα στην Ιταλία. Υπάρχει πολύς καιρός στο ενδιάμεσο που δεν το είδατε».

Pamela Anderson- Jon Peters

Η Pamela Anderson και ο Jon Peters χώρισαν δώδεκα ημέρες μετά τον γάμο τους,  Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Pamela με μία δήλωσή της στο Hollywood Reporter . Συγκεκριμένα η 52χρονη ηθοποιός ανέφερε πως αποφάσισαν να πάρουν λίγο τις αποστάσεις τους.  Να επανεξετάσουν τι ακριβώς θέλουν από τη ζωή, αλλά και ο ένας από τον άλλον.

Συγκεκριμένα η σταρ είχε δηλώσει: «Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να αξιολογήσουμε ξανά τι θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη μια πολύπλοκλη διαδικασία. Με την αλήθεια στο μυαλό μας, έχουμε αποφασίσει από κοινού να ξεφύγουμε από τα τυπικά και να δώσουμε βάση σε αυτή τη μεταξύ μας διεργασία. Σας ευχαριστούμε».

Britney Spears-Jason Alexander

Η Britney Spears παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο Jason Alexander τον Ιανουάριο του 2004, σε ένα γάμο που είχε διάρκεια 55 ωρών. Όχι μηνών, ωρών. Καλά διάβασες.Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους μετά το από ένα συναρπαστικό πάρτι Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Sin City που μετατράπηκε σε τριήμερο γάμο. Ήταν τότε που οι δυο τους από κολλητοί φίλοι έγιναν ζευγάρι.

Ωστόσο, η ένωση του ζευγαριού διήρκεσε μόλις 55 ώρες, όσο δηλαδή χρειάζεται κάποιος για να ξεπεράσει ένα δυνατό hangover.

Το 2004, η Britney ήταν 22 ετών και ήταν ακόμα στο αποκορύφωμα της καριέρας της. Ήταν αναμφισβήτητα η πιο διάσημη ποπ σταρ στον κόσμο, αφού είχε μόλις κυκλοφορήσει το τέταρτο επιτυχημένο άλμπουμ της.

Kim Kardashian-Kris Humphries

Η Κim Kardashian παντρεύτηκε τον παίκτη του NBA Kris Humphries για 72 ημέρες. Φαίνεται πως η reality star μετάνιωσε αρκετά σύντομα για την απόφαση αυτή που είχε πάρει και έτσι ζήτησε διαζύγιο στις 10 εβδομάδες του γάμου τους. Εκείνος βέβαια γνωρίζοντας ήδη το love story της Kim Kardashian με τον Kanye West, δεν της έκανε και την απόφαση αυτή τόσο εύκολη.

Jennifer Lopez-Chris Judd

Η Jennifer Lopez και ο χορευτής Cris Judd παντρεύτηκαν το 2001 με εκείνον να κερδίζει 15 εκατομμύρια δολάρια από τον χωρισμό. Πιο συγκεκριμένα, για περίπου 3 σεζόν, 8 μήνες δηλαδή, άντεξε ο γάμος της Jennifer Lopez με τον Chris Judd. Τόσο η λατίνα σταρ όσο και ο χορευτής για κάποια φεγγάρια είχαν άλλη εικόνα για τον έγγαμο βίο, οπότε το διαζύγιο βγήκε σχετικά γρήγορα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...