Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Πώς θα φορέσεις το tank top αυτές τις ημέρες

tank top
Instagram / sarahlysander

Το tank top είναι, αδιαμφισβήτητα, το μπλουζάκι της φετινής σεζόν. Και το έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας. 

Η άνεση αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες για τις εμφανίσεις μας. Αν δεν φοράμε κομμάτια που μας βολεύουν και μας χαρίζουν άνεση, τότε έχουμε κάνει -μάλλον – λάθος επιλογή outfit. Όταν νιώθεις άνετη, κινήση ελεύθερη στον χώρο και με αυτοπεποίθηση.

Το tank top, λοιπόν, ανήκει στην κατηγορία αυτή των ρούχων που ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις μας. Τα φοράμε μέσα από κοστούμια, πάνω από loose ψηλόμεσα παντελόνια. Τη φετινή σεζόν, τα tank tops έχουν εισχωρήσει στις συλλογές των περισσότερων brands. Αποτελούν το key item του φθινόπωρου. Να σου υπενθυμίσουμε πως τα είδαμε μέχρι και στις πασαρέλες των οίκων Prada και Bottega Veneta.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)


To Prada tank top με το signature τριγωνικό logo, κυριαρχεί τώρα στο street style. Συνδύασέ το και εσύ με τα πιο cool κομμάτια, όπως το flight jacket. Μη διστάσεις να το φορέσεις ακόμη και με φούστες με διαφάνειες και bracelet γόβες με λουράκι. Too cool, so sexy!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)


To λευκό tank top με μίντι φούστες σε Α γραμμή επιβεβαιώνουν πως πρόκειται γι’ αυτό το κομμάτι-κλειδί που μπορεί να γίνει η βάση για διαφορετικά looks.

Το λευκό tank top είναι και το ιδανικό item για τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε, αφού μπορούμε να το φορέσουμε με ένα πλεκτό cardigan σαν layer ή και με ένα μπλέιζερ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη New Bottega Veneta (@newbottega)

Εκτός από τους οίκους του εξωτερικού, είδαμε και τη δική μας εγχώρια Βάσια Κωσταρά (Vassia Kostara Limited Collections) να κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη με tank top. Μάλιστα, στη νέα της συλλογή έχει κυκλοφορήσει ένα λευκό αμάνικο κορμάκι που μοιάζει με tank top και είναι ακόμη πιο άνετο.

 

 

Ποιοι είναι οι 4 τρόποι να φορέσεις το tank top αυτό το φθινόπωρο;

#1 Με το αγαπημένο σου κοστούμι

Ένα λευκό tank top και το κοστούμι σου αποτελούν τα key items για ένα college outfit. Το λευκό φανελάκι παίζει όχι μόνο πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και δεύτερο όταν χρησιμοποιείται ως βάση για να στ ένα δημιουργήσεις ένα look. Και όλες ξέρουμε πως η βάση είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του καθημερινού ντυσίματος.

#2 Tank top & Jeans

Απλό, κλασικό και πάντα on point! Αν το λευκό tank top κάνει το τέλειο match με ένα και μόνο item της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αυτό είναι δίχως αμφιβολία το all time classic jean παντελόνι. Διαχρονικό και cool είναι το outfit που θέλουμε να φοράμε όλη μέρα, κάθε μέρα. Αν θες, επένδυσε σε μία ιδιαίτερη ζακέτα ή ένα statement ζευγάρι παπούτσια.

#3 Πού είπαμε ότι είναι η midi φούστα σου;

Ένα tank top έχει θέση και στο office look. Όχι μόνο θα γοητεύσεις, αλλά και θα σε βολέψει. Μετά τον οίκο Miu-Miu λοιπόν, ο οίκος Prada λάνσαρε το δικό του outfit, το οποίο περιλάμβανε μια midi πιο εναλλακτική φούστα, slingbank γόβες στιλέτο και φυσικά, tank top. Και η φρεσκάδα του μας συνεπήρε! Το είδες και παραπάνω άλλωστε!

#4 Vibes από Παρίσι 

Κάνε την υπέρβαση συνδυάζοντας κομμάτια διαφορετικού στιλ, όπως τις κομψές και ultra feminine μπαλαρίνες με το cool tank top και δημιούργησε το πιο casual chic outfit της καθημερινότητας. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι καθημερινά τι μπλουζάκι θα φορέσω σήμερα. Το κλασικό φανελάκι κάνει για τα πάντα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...