Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Πώς θα παραμένεις στιλάτη αυτή την εποχή που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Πώς θα παραμένεις στιλάτη
Pexels

Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές και δεν θα αγχωθείς ποτέ ξανά για το πώς θα παραμένεις στιλάτη τις μεταβατικές περιόδους.

Είναι αυτή η περίοδος που τα καλοκαιρινά ρούχα σου φαίνονται αρκετά καλοκαιρινά και τα χειμερινά αρκετά χοντρά. Η γνωστή, λοιπόν, μεταβατική περίοδος μας βρίσκει με γεμάτες ντουλάπες αλλά μηδενικά προτεινόμενα outfits. Περνάμε τη φάση του «δεν ξέρω τι να φορέσω». Και όμως, με τις σωστές συμβουλές μπορείς να παραμένεις στιλάτη αυτή την εποχή.

#1 Πίστεψε στο layering

Είναι μία από τις πιο χρήσιμες και έξυπνες πρακτικές στο styling. Εκτός από το καλοκαίρι, όλες τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου, το layering μάς βοηθά να αντιμετωπίσουμε τη θερμοκρασία και τις εναλλαγές της χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στο στιλ και την αισθητική μας. Όσον αφορά λοιπόν στη μεταβατική περίοδο, ο συνδυασμός από διάφορες στρώσεις ρούχων πρόκειται να σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμος. Προσθέστε ένα πουκάμισο μέσα από το φόρεμα σας ή ένα σακάκι μέσα από τη καμπαρντίνα σας, ένα t-shirt κάτω από τη μπλούζα σας ή περάστε μία ζακέτα στους ώμους σας. Γενικώς, ο στόχος είναι να μπορείτε να αφαιρέσετε ή να προσθέσετε εύκολα κάποιο ρούχο είτε κρυώνετε είτε ζεσταίνεστε.

#2 Επένδυσε σε σωστά πανωφόρια

Τα πανωφόρια επίσης είναι απαραίτητα για αυτή την περίοδο που δεν έχει ούτε πολλή ζέστη ούτε πολύ κρύο. Οι διαχρονικές προτιμήσεις των fashion experts είναι η καμπανρντίνα, η ζακέτα, το blazer αλλά και τα shackets. Όλα τους ταιριάζουν τόσο με φούστες και φορέματα όσο και με παντελόνια, συνεπώς είναι ιδανικά για διαφορετικά dress codes. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, οι οποίες θέλουν τα leather κομμάτια να βρίσκονται στην κορυφή των trends, ένα δερμάτινο μπουφάν ή μία δερμάτινα καμπαρντίνα είναι επίσης ανάμεσα στις επιλογές που θα έκανε μία ενημερωμένη fashion lover.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

#3 Βρες τα ιδανικά παπούτσια

Όσον αφορά στα παπούτσια, η shopping list σου αξίζει να περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα ζευγάρι loafers και ένα ζευγάρι sneakers που συνδυάζονται με τα πάντα και είναι κατάλληλα ακόμα και για μία βροχερή ημέρα. Εναλλακτικά, μία άλλη επιλογή είναι το στιλ παπουτσιών που κάνει come back φέτος το φθινόπωρο. Ο λόγος για τις flat μπαλαρίνες, που επιστρέφουν για να πείσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές fashion lovers για την αξία τους.

#4 Επένδυσε στα basic κομμάτια

Όποια κι αν είναι η εποχή του χρόνου, όποια κι αν είναι η συζήτηση που αφορά το styling, πάντα θα γίνεται λόγος για την αξία της ολοκληρωμένης ή capsule γκαρνταρόμπας. Basic κομμάτια όπως η καμπαρντίνα, το τζιν παντελόνι, το πουκάμισο, το μαύρο φόρεμα, το σακάκι που είναι διαχρονικά κομψά πρόκειται να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μία σωστή βάση για τα looks της μεταβατικής περιόδου. Σε περίπτωση λοιπόν που θες να ανανεώσεις το στιλ σου και να ετοιμάζεσαι χωρίς δυσκολία στην καθημερινότητα, οι αγορές σου θα πρέπει να ξεκινήσουν από τα εν λόγω κομμάτια.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...