Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Οι νέες βαριές κατηγορίες της Britney Spears προς τα παιδιά της

Britney Spears
Instagram / Britney Spears

Η Britney Spears ξεστομίζει βαριές κουβέντες εναντίον των παιδιών της. Διάβασε τις δηλώσεις της…

Η Britney Spears τραβά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, τους τελευταίους μήνες. Έπειτα, από τη σκληρή μάχη που έδωσε απέναντι στον πατέρα της, τα πράγματα για εκείνη μοιάζουν με γόρδιο δεσμό. Τα προβλήματα της ζωής της έρχονται στην επιφάνεια ένα προς ένα, την ίδια ώρα που εκείνη ευελπιστεί για ένα καλύτερο – προσωπικό – μέλλον.

Οι ατυχίες και οι δυσκολίες της ζωής της τον τελευταίο καιρό δεν έχουν σταματημό. Τώρα, ο 15χρονος γιος της Jayden με τις δηλώσεις του ρίχνει λάδι στη φωτιά. Η Britney, όμως, δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα. Δε διστάζει να «επιτεθεί» ακόμη και στα παιδιά της.

Ο Jayden μίλησε για το γεγονός ότι ο ίδιος και ο αδελφός τουδεν είναι κοντά με την μητέρα τουςκαι οι σχέσεις τους έχουν παγώσει. Ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως οι γυμνές φωτογραφίες που δημοσιεύει η 40χρονη pop star είναι για να τραβήξει την προσοχή. Δηλώσεις που θα πλήγωναν κάθε μητέρα.

Britney Spears: Το νέο ξέσπασμα εναντίον του γιου της

«Ήσουν σαν την άλλη μου οικογένεια (σ.σ. τους γονείς της)…Απολάμβανες μυστικά να με κοιτάζεις σαν να υπήρχε κάτι στραβό μ’ εμένα», είπε στο ξέσπασμά της η Spears. Επίσης, στη συνέχεια ανέφερε, απευθυνόμενη στους γιους της:  

«Θέλετε να γίνω καλά για να συνεχίσω να δίνω στον μπαμπά σας 40 χιλιάρικα τον μήνα;». 

Στη συνέχεια, η Britney Spears μίλησε για το ότι έγινε άθεη λόγω των όσων βίωσε κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της, η οποία τελείωσε πέρυσι. Ανέφερε, επίσης, πώς της φέρθηκαν τόσο τα παιδιά της όσο και οι γονείς της, δηλώνοντας ότι ο πατέρας της, Jamie θα πρέπει να μπει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του. 

«Ειλικρινά, ο μπαμπάς μου πρέπει να μείνει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του. Αλλά, όπως είπα, ο Θεός δεν θα επέτρεπε να συμβεί αυτό σε μένα, αν υπήρχε Θεός. Δεν πιστεύω πια στον Θεό λόγω του τρόπου με τον οποίο μου φέρθηκαν τα παιδιά μου και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχει τίποτα πια να πιστέψεις. Είμαι άθεη», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. 

Σε άλλο σημείο απευθύνθηκε απευθείας στον Jayden, λέγοντας:  

«Λοιπόν, Jayden, καθώς υπονομεύεις τη συμπεριφορά μου όπως κάνει πάντα όλη μου η οικογένειά μου, με τα ‘’ελπίζω να γίνει καλύτερα’’ και ‘’θα προσευχηθώ για αυτήν’’… Να προσευχηθείς για τι; Να συνεχίσω να εργάζομαι για να μπορέσω να πληρώσω τα δικαστικά έξοδα της μαμάς και το σπίτι της;», ρώτησε εκνευρισμένη. 

«Θέλετε να γίνω καλά για να συνεχίσω να δίνω στον πατέρα σας 40 χιλιάρικα το μήνα; Ή μήπως ο λόγος που αποφασίσατε να φέρεστε σαν ηλίθιοι είναι επειδή στην πραγματικότητα τελειώνει σε δύο χρόνια (σ.σ. ενηλικιώνονται τα παιδιά) και δεν παίρνετε τίποτα;» συνέχισε. 

Προς το τέλος της ηχογράφησης, η Spears παραπονέθηκε για το γεγονός ότι και τα δύο παιδιά της επέλεξαν να μην περνούν χρόνο μαζί της, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Χρειαζόμουν άνευ όρων αγάπη και υποστήριξη». 

“Με λυπεί το γεγονός ότι κανένας από εσάς δεν με εκτίμησε ως άτομο. Έχετε δει εμένα και το πώς μου φέρθηκε η οικογένειά μου και αυτό είναι το μόνο που ξέρετε. Όπως είπα, νιώθω ότι όλοι σας θέλετε κρυφά να πείτε ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα”, σημείωσε η 40χρονη Britney. 

Britney Spears σε Jayden: «Θυμήσου από πού ήρθες»

Ο 15χρονος γιος της Jayden έδωσε μία συνέντευξη στην Daphne Barak για το ITV News, Με τις δηλώσεις του έριξε φως στη σχέση τους αλλά και πώς δημιουργήθηκε το κενό ανάμεσά τους.  

«Θέλω απλώς να βελτιωθεί ψυχικά. Όταν γίνει καλύτερα, θέλω πολύ να την ξαναδώ», πρόσθεσε. Ο Jayden είπε επίσης ότι είναι «πραγματικά χαρούμενος» για την Britney και τον Sam, αλλά δεν ήταν κατάλληλο για αυτόν και τον Πρέστον να παρευρεθούν στο γάμο τους. «Δεν κάλεσε όλη την οικογένεια και, αν επρόκειτο να ήμασταν μόνο εγώ και ο Πρέστον, απλά δεν βλέπω πώς θα είχε τελειώσει αυτή η κατάσταση με καλούς όρους», είπε.  

Φυσικά δεν έλειψαν οι αναφορές του 15χρονου για τις τολμηρές αναρτήσεις της μητέρας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη βοηθούν… Έτσι, αν αυτό θέλει να κάνει, αυτό θέλει να κάνει. Δεν πρόκειται να τη μισήσω γι’ αυτό. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει οτιδήποτε είναι αυτό που την εμποδίζει να αγαπά την οικογένειά της».  

«Είναι σχεδόν σαν να πρέπει να δημοσιεύσει κάτι στο Instagram για να τραβήξει λίγη προσοχή», συνέχισε ο Τζέιντεν. «Αυτό συνεχίζεται για χρόνια, χρόνια και χρόνια και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να μην σταματήσει ποτέ, αλλά ελπίζω για μένα ότι θα σταματήσει».  

Η απάντησή της

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης του γιου της στο Διαδίκτυο, η Britney απάντησε. Παραδέχθηκε ότι τη στεναχώρησε βαθιά που «δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του από μια μητέρα» σε μια μακροσκελή δήλωση στο Instagram.  

«Επιτέλους στα 40 μου, χωρίς τους περιορισμούς που μου επέβαλε η οικογένειά μου, λέω στον γιο μου ότι σου στέλνω όλη την αγάπη του κόσμου κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου!!!! Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν έχει όρια και με λυπεί βαθιά που γνωρίζω την κατακραυγή του να λέει ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του από μια μητέρα…», έγραψε η Britney. «Και ίσως μια μέρα μπορέσουμε να βρεθούμε και να μιλήσουμε για αυτό ανοιχτά!!!!»  

«Αν μπορούσες να σταματήσεις για ένα δευτερόλεπτο, θυμήσου από πού ήρθες!!! Ελπίζω να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να θυμάσαι… είσαι το παιδί μου και θα είσαι πάντα!!!», συνέχισε εκείνη. «Αφού ο Πρέστον δεν μίλησε, στέλνω την αγάπη μου!!! Δεν θα μου άρεσε τίποτα περισσότερο από το να σας δω από κοντά».  

Η Britney απάντησε επίσης στα σχόλια του Jayden για την ψυχική της υγεία. Τον προέτρεψε, λοιπόν, να διαβάσει ένα βιβλίο πριν σχολιάσει τη «νοημοσύνη» της.  

«Όσο για την ψυχική μου υγεία… αγαπητό μου παιδί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μάθεις να παίρνεις ένα βιβλίο και να το διαβάζεις πριν καταφύγεις να σκεφτείς τη νοημοσύνη μου γλυκέ μου!!!», πρόσθεσε.  

Ολοκληρώνοντας τη δήλωσή της, η Britney είπε στον γιο της τα παρακάτω λόγια. 

«Αν μπορείς ειλικρινά να κάτσεις αναπαυτικά και να πεις με το έξυπνο μυαλό σου αυτό που μου έκαναν η γιαγιά και ο παππούς ήταν εντάξει και να μην τους θεωρείς κακούς ανθρώπους. Τότε ναι, έχω αποτύχει ως μητέρα και ελπίζω αυτή να είναι μια κουβέντα για εσάς και τον πατέρα σας να καθίσετε πρόσωπο με πρόσωπο και να προσπαθήσετε να μάθετε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ». 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...