Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Άλλος με το… σκάφος της Σίσσυς Χρηστίδου;

σκάφος της Σίσσυς Χρηστίδου
Instagram

Αυτή την Παρασκευή θα θέλαμε να κάνουμε και εμείς βόλτα με το σκάφος της Σίσσυς Χρηστίδου.

Το ημερολόγιο δείχνει 19 Αυγούστου και η τοποθεσία της Σίσσυς Χρηστίδου είναι στη Χαλκιδική. Η παρουσιάστρια διασκεδάζει με τους δυο της γιους και πολύ καλούς φίλους. Και επειδή, όπως είναι γνωστό, σαν τη Χαλκιδική δεν έχει, η παρέα απολαμβάνει τις βουτιές της με ένα πολυτελές σκάφος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πόσταρε νέες φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές της στη Χαλκιδική. Ποζάρει ξανά με το μπικίνι της, αγκαλιάζει και φιλάει τους γιους της και οι μέρες περνούν… μαγικά. Αυτή τη φορά, όμως, την παράσταση κλέβει το πολυτελές σκάφος στο οποίο επιβαίνουν.

Από όσο μαντεύουμε, ίσως να «πέφτουμε» και έξω, το σκάφος της Σίσσυς Χρηστίδου ανήκει στην ξενοδοχειακή εγκατάσταση όπου μένει. Έτσι εκείνη και η παρέα της αποφάσισαν να σαλπάρουν για λίγες ώρες. Μία μικρή απόδραση με σκάφος και μάλιστα τόσο πολυτελές μας μένει στο μυαλό για πάντα.

Το σκάφος της Σίσσυς Χρηστίδου: Οι φωτογραφίες

Οι γιοι της έχουν μεγαλώσει επικίνδυνα, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, ο Φίλιππος έκλεισε τα 13. Ένας έφηβος πια!

Η Σίσσυ ανήμερα των γενεθλίων του είχε γράψει ένα πολύ ωραίο κείμενο για να του ευχηθεί και διαδικτυακά. Εκείνη έγραψε το εξής:

~ 13.08.08 ~
Σήμερα γιορτάζουμε την ευλογημένη ημέρα που ήρθες στον κόσμο.
Που να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια…
14 χρόνια!
Μη μου θυμώνεις που μέσα μου δεν μεγαλώνεις..
Όσο και να προσπαθώ, δεν αλλάζει αυτό..
Σ´αγαπώ Φίλιππε.. με μια αγάπη ανίκητη, απόκοσμη..
Χρόνια πολλά γλυκέ μου έφηβε.. τώρα αρχίζουν όλα.. ❤️

Η Σίσσυ Χρηστίδου Φοράει Μπικίνι Και Λέει Όχι Στο Ρετούς

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την καλούν να επιστρέψει σιγά σιγά στην πόλη. Επίσης, σε λίγες μέρες ξεκινά η σχολική χρονιά για τους δύο της γιους.

Όλα αυτά θα συμβούν σε λίγες ημέρες. Μέχρι στιγμής, απολαμβάνει τις βουτιές της στη Χαλκιδική. Ο προορισμός αυτός υπάρχει πάντα στο πρόγραμμα της παρουσιάστριας. Η Σίσσυ Χρηστίδου μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη οπότε πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για τα αγαπημένα της μέρη.

Δεν είναι μόνο τα νερά της Χαλκιδικής που την προσελκύουν αλλά και φίλοι, όπως και η οικογένειά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει διακοπές με πολύ καλούς της φίλους.

Σήμερα, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Σίσσυ φόρεσε ένα all time classic μαύρο μπικίνι και έβγαλε τις ανάλογες φωτογραφίες. Στη μία μάλιστα κρατάει στην αγκαλιά της και τον γιο της.

Χωρίς ίχνος ρετούς η Σίσσυ μας δείχνει τις καμπύλες της. Μία γυναίκα που έχουμε αγαπήσει και γνωρίσει με αυτή τη σιλουέτα.

Σίσσυ Χρηστίδου φοράει μπικίνι

Πώς Να Αδυνατίσεις Τρώγοντας Σουβλάκι: Η Σίσσυ Χρηστίδου Το Ξέρει Καλά

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια γυναίκα που μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές με τις δίαιτες και τους τρόπους που έβρισκε για να χάσει μερικά κιλά. Αυτή τη φορά όμως μας εξέπληξε ευχάριστα ξανά καθώς μας δείχνει πώς μπορούμε να τρώμε σουβλάκι και να μην παχαίνουμε.

Δεν γνωρίζουμε πού και πώς το ανακάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά μέσα από τα ig stories της μας έδειξε το σουβλάκι που ομορφαίνει και δεν παχαίνει. Αντί για πίτα είχε… μαρούλι! Ναι, καλά άκουσες. Αντί ο γύρος να έχει τυλιχθεί μέσα σε μία λαχταριστή φρεσκοψημμένη πίτα, εκεί υπήρχε ένα δροσερό καταπράσινο μαρούλι.

Τώρα εσύ θα μας πεις, τι ψυχή έχει το σουβλάκι χωρίς πίτα. Και εμείς το ίδιο σκεφτόμαστε. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που για ιατρικούς ή άλλους λόγους δεν πρέπει να φάνε πίτα άρα γιατί να στερηθούν το αγαπημένο τους σουβλάκι.

Πώς να αδυνατίσεις

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...