Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Σίσσυ Χρηστίδου: «Σ ´αγαπώ Φίλιππε… »

Σίσσυ Χρηστίδου
@instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου γράφει το δικό της Σ’ αγαπώ σήμερα στο Instagram.

Η παρουσιάστρια περνά ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής της. Οι διακοπές με φίλες και οικογένεια είναι για εκείνη η τονωτική της ένεση, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Η Σίσσυ Χρηστίδου απόλαυσε τις βουτιές της στη Μυτιλήνη όπως και τη Σαμοθράκη.

Και στα δύο νησιά, είδαμε στην παρέα της την Χριστίνα Κοντοβά. Οι δύο τους είναι κουμπάρες αφού η Σίσσυ Χρηστίδου έχει βαπτίσει την μικρή Ada.

Σήμερα, η παρουσιάστρια γράφει το δικό της «Σ’ αγαπώ» σε ένα πλάσμα που αγαπά ιδιαίτερα. Αυτό το πλάσμα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη σήμερα γίνεται 14 ετών. Το αγοράκι τους μεγάλωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Πιο συγκεκριμένα εκείνη έγραψε στο instagram.

~ 13.08.08 ~
Σήμερα γιορτάζουμε την ευλογημένη ημέρα που ήρθες στον κόσμο.
Που να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια…
14 χρόνια!
Μη μου θυμώνεις που μέσα μου δεν μεγαλώνεις..
Όσο και να προσπαθώ, δεν αλλάζει αυτό..
Σ´αγαπώ Φίλιππε.. με μια αγάπη ανίκητη, απόκοσμη..
Χρόνια πολλά γλυκέ μου έφηβε.. τώρα αρχίζουν όλα.. ❤️

Η μαμά Σίσσυ δεν θα γινόταν να μην δώσει και τις διαδικτυακές της ευχές σε έναν από τους άνδρες της ζωής της.

Εκείνη ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες με τους γιους της, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει απίστευτα. Το στυλ τους μοιάζει αρκετά με αυτό του μπαμπά τους, Θοδωρή Μαραντίνη.

Χριστίνα Κοντοβά: Η Boho Βάφτιση Της Κόρης Της Και Η Νονά Σίσσυ Χρηστίδου

Την κόρη της βάφτισε η σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά. Νονά της μικρής ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου και το όνομα που πήρε είναι Έιντα – Άμπιγκέιλ.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αποδεικνύουν πως Χριστίνα Κοντοβά και Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ δεμένες, ενώ αποκάλυψαν και μερικά στοιχεία του μυστηρίου, το οποίο έλαβε χώρα στο Νυμφαίο της Φλώρινας στις 13 Ιουνίου.

Νονά και μητέρα ήταν ντυμένες στα λευκά, όπως ακριβώς και η μικρή Έιντα. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το στυλ της βάφτισης boho. Η κολυμπήθρα έφερε λουλούδια σε διάφορα χρώματα, ενώ αποξηραμένη άνθη στόλιζαν και τις μπομπονιέρες. Οι καλεσμένοι στο μυστήριο δεν ξεπέρασαν τους 150.

Η Χριστίνα Κοντοβά φόρεσε ένα έξωμο, λευκό μίντι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ψηλές πλατφόρμες. Η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε επίσης ένα λευκό, κρουαζέ, φόρεμα, δημιουργία της κουμπάρας της.

Σε video που ανήρτησε η μητέρα της μικρής φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες – ακόμα και το προσκλητήριο της βάφτισης.

Η αναβολή και το πάρτι της βάφτισης

Όπως είχε γίνει γνωστό η βάφτιση της Έιντα επρόκειτο να γίνει στις 10 Ιουνίου. Ωστόσο, η νονά Σίσσυ Χρηστίδου, νόσησε με κορωνοϊό και έτσι το μυστήριο αναβλήκε για μία εβδομάδα αργότερα. Τότε η σχεδιάστρια μόδας είχε γράψει στο Instagram:

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Ada. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας Σίσσυ Χρηστίδου είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Ada. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Ada φωνάζει “νονά” την Σίσσυ από τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους. Σίσσυ Χρηστίδου σε αγαπάμε και μας λείπεις».

Στο πάρτι παρευρέθησαν και η Έβελυν Καζαντζόγλου με την Κατρίνα Τσάνταλη, οι οποίες επέλεξαν δημιουργίες της σχεδιάστριας για την εμφάνισή τους. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν επίσης η Βάσω Λασκαράκη και η Αθηνά Οικονομάκου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...