Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Shirt Dress: Πώς θα το φορέσεις τόσο στο νησί όσο και στην πόλη

shirt dress
@filippahagg instagram

Γιατί ένα shit dress θα σε βοηθήσει να είσαι πάντα καλοντυμένη;

Το shirt dress είναι διαχρονικό και chic, ένα item που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Οι στιλάτες γυναίκες δεν το αποχωρίζονται ούτε στις διακοπές τους. Αποτελεί ένα key item που προτιμούν τόσο για τις βόλτες τους στα νησιά όσο και στην πόλη. Μερικές, κυκλοφορούν μόνο με shirt dress κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Γιατί; Γιατί είναι αέρινα, ελαφριά, άνετα και στιλάτα.

Το shirt dress μπορείς να το φορέσεις με φλατ σανδάλια, εσπαντρίγιες, sneakers, πλατφόρμες ή ακόμη και μπαλαρίνες. Ανάλογα με το στυλ που θες να διαμορφώσεις, επιλέγεις και το ανάλογο παπούτσι κάθε φορά.

Πρόσφατα είδαμε την Jennifer Lopez στο μήνα του μέλιτος στο Παρίσι, με ένα μπλε shirt dress και nude μπαλαρίνες σε μια επίσης chic εμφάνιση. Και δεν είναι η μόνη σταρ του Hollywood που απολαμβάνει τις διακοπές της με ένα τέτοιο κομμάτι.

Η Karlie Kloss, επίσης, απολαμβάνει τις διακοπές της στο Capri της Ιταλίας με το αγαπημένο της shirt dress. Ο φακός την εντόπισε με ένα κομψό shirt dress σε kimono style, στις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε, το οποίο δένει με μια κορδέλα στη μέση.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VS Street Style (@vsstreetstyle)

Η γραμμή του είναι αέρινη και τα μανίκια του φαρδιά. Επίσης, το ανάλαφρο ύφασμά του το καθιστά ιδανική επιλογή ακόμα και για τον καύσωνα. Έχει βαθύ ντεκολτέ και το απόλυτο mediterranean style. Η λεπτή ζώνη τονίζει τη μέση.

Το συγκεκριμένο shirt dress θα το βρεις στο Philosophy di Lorenzo Serafini.

Μην διστάσεις να συνδυάσεις το shirt dress σου με μία μπαντάνα στην παραλία. Στην πόλη μπορείς να παίξεις με μαντίλια στα μαλλιά ή layering κοσμημάτων. Παίξε με τις ζώνες και τα κοσμήματα.

Extra tip:

Για μια πιο σέξι εμφάνιση, δανείσου το πουκάμισο του συντρόφου σου ή του αδερφού σου και συνδύασέ το με lace up πέδιλα.

Lace up Πέδιλα: Διαφορετικοί τρόποι να τα δένεις

Τα lace up πέδιλα είναι must το φετινό καλοκαίρι. Τόσο τα φλατ lace up σανδάλια όσο και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τα φοράς στις βόλτες σου στο νησί, με ένα jean shorts στην πόλη και τα απογειώνεις με ένα μίνι φόρεμα σε κάποιον γάμο ως καλεσμένη.

Η Δούκισσα Νομικού πόσταρε ένα βίντεο στο Instagram για να μας δείξει όλους τους πιθανούς τρόπους δεσίματος για lace up πέδιλα. Πώς μπορείς να τα δέσεις με διαφορετικούς τρόπους.

Για το συγκεκριμένο βίντεο, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε lace up πέδιλα σε μπλε απόχρωση. Αναζητήσαμε στο διαδίκτυο τα πέδιλα αυτά και η τιμή τους είναι καταπληκτική. Μπορείς να τα βρεις στο e-shop του brand envie shoes.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...