Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Ηλιάκη σε φωτογραφία που δεν θυμόντουσαν ότι υπάρχει

Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Ηλιάκη
@instagram

Η Μαρία Ηλιάκη μας θυμίζει πώς ήταν η Κατερίνα Καινούργιου πριν από χρόνια.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετρά ήδη αρκετά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Η παρουσιάστρια έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα δίπλα στον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη. Η εκπομπή «Δέστε Τους» είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Για πολλά χρόνια, οι φήμες ήθελαν τους τρεις τους να έχουν τσακωθεί. Ειδικά, πολλοί συζητούσαν πως οι δύο γυναίκες είχαν ρήξη στη σχέση τους. Το σήμερα διαφέρει αρκετά. Ό,τι και αν συνέβη στο παρελθόν, η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Ηλιάκη δείχνει να έχουν βρει τις ισορροπίες τους. Οι δύο παρουσιάστριες έχουν φιλικές σχέσεις πια.

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από ένα χρόνο περίπου είχε κάνει την εξής αποκάλυψη.

«Με την Μαρία μιλάμε, τα έχουμε ξαναβρεί, Οι παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Τα έχουμε ξαναβρεί, κανονίζουμε να πάμε για φαγητό, απλά έλειπε ο Φίλιππος, να γυρίσει και ο άντρας της να βγούμε τετράδα… Τις επόμενες μέρες θα πάμε για φαγητό». 

Χθες το βράδυ η Μαρία Ηλιάκη βρήκε ένα εξώφυλλο περιοδικού από τα παλιά. Η παρουσιάστρια τακτοποιούσε την αποθήκη της και έπεσαν στα χέρια της τα περιοδικά. Μέσα σε αυτά ήταν και το εξώφυλλο με την Κατερίνα Καινούργιου.

Εμείς, πάντως, θεωρούμε πως δεν έχουν αλλάξει καθόλου και οι δυο τους. Σαν να μην πέρασε χρόνος από πάνω τους.

Η Μαρία Ηλιάκη με πολύ χιούμορ σχολίασε το παρελθόν, τους συναδέλφους της, ακόμα και τις επιλογές που έκανε τότε για την εξωτερική της εμφάνιση. Όσον αφορά στα μαλλιά ειδικά, καθώς παλιά τα είχε υπερβολικά ανοιχτό ξανθό, η παρουσιάστρια τρόλαρε ιδιαίτερα τον εαυτό της… Και όχι μόνο.

Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Ηλιάκη σε φωτογραφία που δεν θυμόντουσαν ότι υπάρχει

Η Άννα Βίσση Τραγουδούσε Αλλά Όλοι Κοίταζαν Το Φόρεμα Της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο. Η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει single -για φέτος – και διασκεδάζει στο έπακρον. Ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο στα social media. Δείχνει καθημερινά στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Ανέμων όπου τις περνά μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή.

Χθες το βράδυ, λοιπόν, τραγούδησε και χόρεψε στη συναυλία της Άννας Βίσση στη Μύκονο.

Λίγο πριν φύγει από το σπίτι, η Κατερίνα Καινούργιου μας έδωσε ένα ootd. Επέλεξε ένα maxi φόρεμα από την καλοκαιρινή συλλογή της Βάσιας Κωσταρά (Vassia Kostara Limited Collections )και ένα πουκάμισο με το ίδιο print. Πιο συγκεκριμένα, η Katken φορούσε το Coa Shirt και το Amelie Maxi dress.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε πιάσει τα μαλλιά της έναν χαμηλό κότσο και είχε τονίσει τα χείλη της με ένα κόκκινο κραγιόν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...