Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Αν ψάχνεις τη Δέσποινα Βανδή, δες πού την πετύχαμε

Δέσποινα Βανδή
@instagram

Η Δέσποινα Βανδή είναι – αδιαμφισβήτητα – το πρόσωπο της χρονιάς. Η προσωπική της ζωή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των tabloids και όχι μόνο. H σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη ήταν και είναι ένα από τα πιο hot θέματα της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους πλέον ζουν τον έρωτά τους χωρίς τον φόβο των παπαράτσι. Βγάζουν μαζί φωτογραφίες, κάνουν κοινές εμφανίσεις και γενικώς δεν παίζουν κρυφτούλι με τις κάμερες. Κάτι εντελώς αποδεκτό που συνέβαινε τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

Η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η νέα τους φωτογραφία μαρτυρά πως βρίσκονται στην Κρήτη. Περπατούσαν χεράκι χεράκι στην Κνωσό και τους φτύναμε να μην τους ματιάσουμε.

Η Δέσποινα Βανδή φορούσε ένα καυτό jean shorts με μαύρο τιραντάκι και ένα ζευγάρι σανδάλια. Το ίδιο casual style είχε υιοθετήσει και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Αν ψάχνεις τη Δέσποινα Βανδή, δες πού την πετύχαμε

Το Καυτό Τζιν Σορτς Της Δέσποινας Βανδή Κοστίζει Λιγότερο Από 20€

Το καυτό τζιν σορτς της Δέσποινας Βανδή κέντρισε το ενδιαφέρον των περισσότερων. Η τραγουδίστρια στην Live εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Άλσος υιοθέτησε ένα country style look.

Μπορεί on stage να φορούσε μία ολόσωμη φόρμα με την υπογραφή της Celia Kritharioti αλλά η backstage εμφάνισή της ήταν το κάτι άλλο.

Η στιλίστριά της Χρυσάνθη Θωμάτου, επέλεξε για τη Δέσποινα Βανδή ένα σέξι τζιν σορτς από τα Ζara, αξίας μόλις 19,95 ευρώ. Το συγκεκριμένο σορτς αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τα γυμνασμένα πόδια της. Το συνδύασε με ένα αέρινο floral πουκάμισο και ολοκλήρωσε το λουκ με τιρκουάζ ψηλοτάκουνες σουέτ μπότες από το brand, Paris Texas.

Το σορτς της Δέσποινας Βανδή μπορείς να το βρεις στο www.zara.com

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...