Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η κόρη του Αντώνη Ρέμου μεγάλωσε τόσο που δεν πιστεύαμε στα μάτια μας

κόρη του Αντώνη Ρέμου
@instagram

Η κόρη του Αντώνη Ρέμου κάνει σπάνιες εμφανίσεις στα social media. Η μικρή Ελένη ταξιδεύει αυτές τις ημέρες μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ και τον μπαμπά της στα ελληνικά νησιά. Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου τη βρίσκουν στην Ίο.

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε μία μεγάλη συναυλία στην Ίο και από το πλευρό του δεν έλειπαν οι δύο γυναίκες της ζωής του. Η Υβόννη Μπόσνιακ, λοιπόν, απαθανάτισε κόρη και μπαμπά και στο instagram τα likes δεν είχαν τελειωμό.

Το διάσημο ζευγάρι ποστάρει σπάνια φωτογραφίες της μικρής Ελένης. Να πούμε σε αυτό το σημείο, πως έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Η μικρή Ελένη είναι πλέον ένα μεγάλο κορίτσι που λιώνει στην αγκαλιά του διάσημου μπαμπά της.

Η κόρη του Αντώνη Ρέμου μεγάλωσε τόσο που δεν πιστεύαμε στα μάτια μας

κόρη του Αντώνη Ρέμου

Υβόννη Μπόσνιακ: Μας Δείχνει Για Πρώτη Φορά Το Πρόσωπό Της Κόρης Της

Υβόννη Μπόσνιακ. Σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο αλλά και τέλεια… μαγείρισσα. Οι συνταγές της είναι υπέροχες, οι δημιουργίες της (ακόμα) πιο τέλειες και το σώμα της δεν έχει να ζηλέψει πραγματικά τίποτα από αυτά των μοντέλων του εξωτερικού. Τι και αν η ίδια έχει γίνει μαμά τα τελευταία χρόνια. Η μικρή Ελένη είναι η μοναχοκόρη της την οποία και σπάνια βλέπουμε στο instagram.

Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου έχει μεγαλώσει αρκετά. Ένα κοριτσάκι που είδαμε για πρώτη φορά στον γάμο του ζευγαριού αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε δει το πρόσωπό της. Οι διάσημοι γονείς της προσπαθούν να μην την προβάλλουν στο Instagram.

Η Υβόννη Μπόσνιακ απολαμβάνει τις διακοπές της. Και πριν από μερικές ώρες πόσταρε μία φωτογραφία της μικρής Ελένης που μπορεί κανείς να δει καθαρά το πρόσωπό της. Παίζει μαζί με τη φίλη της στη θάλασσα και η μαμά παίρνει τον ρόλο του φωτογράφου.

Δεν ξέρουμε σε ποιον έχει αδυναμία η μικρή, το μόνο σίγουρο είναι πως και ο Αντώνης Ρέμος αλλά και η Υβόννη Μπόσνιακ λιώνουν με το που την κοιτούν.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...