Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck
@instagram

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό. Έπειτα από 20 χρόνια όμως, οι φήμες τους θέλουν να παντρεύτηκαν παντρεύτηκαν.

Ένας έρωτας μεγάλος. Μία αγάπη που έκανε το δικό της διάλειμμα αλλά η κατάληξη τους αντάμειψε. Οι δυο τους παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ, το ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα το Σάββατο 16 Ιουλίου και έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν ότι οι δυο τους, είναι πλέον… παντρεμένοι.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν

Από την πλευρά του το E! News μεταδίδει ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck απέκτησαν άδεια γάμου στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου. Στο έγγραφο που «είδε» αναφέρεται ότι η J.Lo θα αλλάξει νομικά το όνομά της σε «Jennifer Afleck». Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα δεν έχει ακόμη κατατεθεί πράξη γάμου.

Μην ξεχνάμε, ότι πριν λίγο καιρό, η Jennifer Lopez απαθανατίστηκε από παπαράτσι να φορά δαχτυλίδι αρραβώνων, ενώ ψώνιζε έπιπλα με το παιδί της, Emme.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο People, η Jennifer Lopez είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Ben Affleck.

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του», είχε πει.

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, τα πράγματα είναι πλέον αλλιώς, όπως είχε δηλώσει. «Είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι πριν χρόνια… Υπάρχει περισσότερη εκτίμηση», αναφέρει η τραγουδίστρια. «Να βρίσκεις κάποιον που αγαπάς πραγματικά και να έχεις δεύτερη ευκαιρία; Είναι κάτι σπάνιο, πολύτιμο και όμορφο που δεν το θεωρούμε δεδομένο».

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck: Πώς ξεκίνησαν όλα

Τα πηγαδάκια του Hollywood λένε πως την πρώτη κίνηση για επανασύνδεση την έκανε ο Ben όταν η Jennifer ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Alex Rodriguez!Της έστελνε μηνύματα όσο εκείνη ήταν στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, επισημαίνοντας πόσο πολύ θα ήθελε να είναι μαζί της. Εκείνος βρισκόταν για γυρίσματα στη Νέα Υόρκη.

Ο κόσμος έμαθε για αυτή τη νέα super hot σχέση της showbiz όταν ένας παπαράτσι απαθανάτισε τον Ben να επιβιβάζεται στο λευκό SUV της JLo ενώ η πρώτη φωτογραφία που έκανε ακόμη και τους πιο δύσπιστους να παραδεχτούν τη σχέση τους ήταν όταν τυχαία τους φωτογράφισαν να βγαίνουν μαζί από σπίτι στο Miami.

Οι δηλώσεις της για τον Ben Affleck

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Jennifer Lopez. «Ξέρω ότι ο κόσμος αναρωτιέται. ‘’Πώς είσαι; Τι συμβαίνει; Είσαι ΟΚ;’’ Ε, αυτό είναι. Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα. Και θέλω οι άνθρωποι που νοιάζονται για μένα, γιατί κι εγώ τους νοιάζομαι, να γνωρίζουν ότι είμαι σε ένα σημείο στη ζωή μου που περνώ μια χαρά μόνη μου. Και πιστεύω πως όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο σού συμβαίνουν υπέροχα πράγματα, τα οποία ποτέ δεν πίστευες ότι θα σου ξανασυμβούν. Εκεί βρίσκομαι, λοιπόν. Και λατρεύω αυτήν την αγάπη που δέχομαι τώρα και όλες τις όμορφες ευχές. Και θέλω να ξέρουν όλοι πως είναι η καλύτερη στιγμή. Είναι η καλύτερη εποχή της ζωής μου», συνέχισε.

«Είμαι καλά», είπε. «Λατρεύω τη ζωή μου αυτήν τη στιγμή. Αγαπώ αυτό που κάνω. Μ’ αρέσει εδώ που είμαι. Αγαπώ αυτό που γίνομαι και που διαρκώς εξελίσσομαι. Και αυτή η χαρά, η ευτυχία, η αγάπη πάντα με εμπνέει. Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι πραγματικά εμπνέονται όταν είναι πληγωμένοι».

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck:Το background αυτού του έρωτα

H Jennifer Lopez αρραβωνιάστηκε με τον Ben Affleck τον Δεκέμβριο του 2002. Το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει τον αρραβώνα του σε συνέντευξή του στην Diane Sawyer. Η JLo τότε φορούσε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 6,1 καρατίων, το οποίο φημολογείται ότι κόστισε 2,5 εκατομμύρια δολάρια. Πολύ γρήγορα όμως έφτασε και ο χωρισμός. Τότε πολλοί θεώρησαν πως όλο αυτό έσβησε οριστικά αφού και οι δυο προχώρησαν τις ζωές τους και έγιναν μάλιστα και γονείς. Η κοινή τους πορεία όμως χαράζεται ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...