Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Το throw back post της Ευδοκίας Ρουμελίωτη – Η φωτογραφία από τον γάμο της

ευδοκία
Instagram.com/@evdokiaroumelioti

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη απασχολεί περισσότερο με τη δουλειά της. Ωστόσο, αρκετά συχνά στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram, μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της.

Η γνωστή ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη και πρόσφατα γιόρτασαν την 10η επέτειο του γάμου τους.

Με αφορμή αυτή το χαρμόσυνο γεγονός η Ευδοκία Ρουμελιώτη έκανε μία ανάρτηση στην οποία τη βλέπουμε στο πλευρό του συζύγου της, την ημέρα του γάμου τους.

Τις εντυπώσεις κλέβει το υπέροχο νυφικό κρεμ χρώματος της ηθοποιού. Όπως βλέπουμε, ταιριάζει άψογα στο κλασσικό της στιλ, ενώ η στενή του γραμμή και το πανέμορφο, κεντητό πέπλο την κολακεύουν πολύ.

Στη λεζάντα των φωτογραφίων η ηθοποιός έγραψε: «Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια …Η ζωή μου φύλαγε το ωραιότερο δώρο …ΕΣΕΝΑ!».

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, ενώ εκείνος από προηγούμενη σχέση του έχει ήδη δύο υιούς.

Η Αδημοσίευτη Φωτογραφία Της Nicole Kidman Από Τον Γάμο Της

Η Nicole Kidman κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή και σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες από στιγμές με τον άντρα και τα δύο παιδιά της.

Εξαίρεση αποτέλεσε η επέτειος του γάμου της. Η ηθοποιός γιόρτασε εχθές 16 χρόνια έγγαμου βίου και ευχήθηκε στον σύζυγό της Keith Urban με μία κοινή τους φωτογραφία από την ημέρα που παντρέυτηκαν.

«Sweet XVI. Θυμάμαι εκείνη τη μέρα σαν να ήταν χθες», έγραψε στη λεζάντα.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το ζευγάρι να κάθεται δίπλα δίπλα, ενώ διακρίνεται το έξωμο νυφικό της ηθοποιού, το οποίο φημολογείται πως κόστισε 20.000 δολάρια. To Βalencianga φόρεμα εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο σχέδιό του και τα βολάν στο ένα του μανίκι.

Μάλιστα, η ίδια η Nicole Kidman αποκάλυψε σε συνέντευξή της παλαιότερα, πως θα το δώσει σε μία από τις δυο της κόρες, όταν αποφασίσουν να παντρευτούν.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2003 στην Αυστραλία, χώρα καταγωγής της ηθοποιού, και απέκτησε δύο κόρες τις Ρόουζ Κίντμαν Έρμπαν και Φέιθ Μάργκαρετ Κίντμαν Έρμπαν. Υπενθυμίζουμε ότι η ηθοποιός έχει ακόμα δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise, τα οποία απέκτησαν μέσω υιοθεσίας.

Δες την ανάρτησή της εδώ.

Οι Πρώτες Φωτογραφίες Της Britney Spears Από Τον Γάμο Της Με Τον Sam Asghari

Η Britney Spears και ο αγαπημένος της Sam Asghari παντρεύτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 10/6 με θρησκευτικό γάμο.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από την τελετή και τη δεξίωση με τους λαμπερούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων οι Drew Barrymore, Madonna, Donatella Versace, Paris Hilton και Selena Gomez.

Από τον γάμο δεν έλειπε και το ελληνικό στοιχείο, αφού καλεσμένοι ήταν και οι Δημήτρης Γιαννέτος και η Μαρία Μενούνος.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες με 60 μόνο καλεσμένους. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ της ίδιας και της οικογένειάς της, κανείς τους δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο, παρά μόνο ο αδερφός της, Μπράιαν.

Στο ευτυχές γεγονός δεν παραβρέθηκαν ούτε τα παιδιά της, Σον Πρέστον και Τζέιντεν Τζέιμς. Ωστόσο, ο δικηγόρος του πρώην της, Κέβιν Φέντερλαϊν μίλησε στο People και ανέφερε πως «οι γιοι της είναι πολύ ευτυχισμένοι για εκείνη».

Λίγo πριν δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την τελετή και βλέπουμε για πρώτη φορά το υπέροχο νυφικό της που έχει  την υπογραφή του οίκου Versace.

Ένα κομψό bridal maxi dress με leg cut και υπέροχο off shoulder σχέδιο, που η Britney το συνδύασε με τούλινο πέπλο και λευκό μεταξωτό τσόκερ σαν κόσμημα στο λαιμό.

Δες εδώ φωτογραφίες.

Για Αυτά Τα 3 Ζώδια Ο Γάμος Είναι «Κόκκινο Πανί»

Σίγουρα γνωρίζεις έναν άνθρωπο που στην ιδέα και μόνο της δέσμευσης για όλη του τη ζωή αντιδρά έντονα. Το να μείνει για πάντα με κάποιον άλλο φαντάζει αδύνατο, ενώ ακόμα και η σκέψη μπορεί να τον κάνει να φύγει από μια κατάσταση στην οποία μπορεί και να περνά καλά.

Ναι, ορισμένοι άνθρωποι αγαπούν την ελευθερία τους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διώξουν από τη ζωή τους την πιο μεγάλη και αληθινή τους αγάπη.

Δεν κατανοούν την έννοια του γάμου, τον οποίο αποφεύγουν με κάθε τρόπο. Μισούν κάθε τι έχει να κάνει με αυτόν και είναι πολύ πιθανό να ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι

Αν η ζωή τους δεν είναι γεμάτη ενθουσιασμό και διασκέδαση, τότε δεν μπορούν καν να τη φανταστούν. Οι Δίδυμοι βαριούνται εύκολα και φοβούνται πως αν παντρευτούν θα χάσουν κάθε ελευθερία τους. Δεν θέλουν η κοινωνική τους ζωή να ατονίσει, γι’ αυτό και όταν ο λόγος πηγαίνει προς την επισημοποιήση εκείνοι αλλάζουν ρότα.

Τοξότης

Περιεπετειώδεις και τολμηροί, οι Τοξότες βλέπουν τη ζωή σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Σε κάθε στροφή κάτι καινούριο σε περιμένει. Έτσι, τους είναι πολύ δύσκολο να δεσμευτούν με έναν άνθρωπο. Θέλουν να γνωρίζουν κόσμο και να δοκιμάζουν διαρκώς νέα πράγματα. Αν παντρευτούν, δεν θα μπορούν να κινούνται όσο ελεύθερα θέλουν και θα νιώθουν τύψεις ή τουλάχιστον, έτσι πιστεύουν.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι χαρακτηρίζονται για το ελεύθερο πνεύμα τους και την ανοιχτόμυαλη προσέγγιση προς τη ζωή. Η ιδέα του να δεθούν με κάποιον συναισθηματικά τους είναι αρκετά «ξένη», το ίδιο και εκείνη του γάμου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...