Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

O Πρίγκιπας William εύχεται «Χρόνια Πολλά» σε όλους τους μπαμπάδες με μια νέα φωτογραφία

william
Instagram.com/@dukeandduchessofcambridge

Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, που τιμάται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, ο πρίγκιπας William, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα παιδιά του και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στους μπαμπάδες.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Δούκα του Κέιμπριτζ να παρέα με τα παιδιά του, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte να κάθονται δίπλα του και τον μικρό πρίγκιπα Louis στους ώμους του.

Ο πρίγκιπας William δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος, ενώ και τέσσερις – μπαμπάς και παιδιά – χαμογελούν. Η φωτογραφία είναι από τις διακοπές της οικογένειας στην Ιορδανία το περασμένο φθινόπωρο.

«Χαρούμενη ημέρα του Πατέρα στους μπαμπάδες και τους παππούδες», αναγράφεται στο caption της φωτογραφίας.

Πολλοί παρατήρησαν πως η συγκεκριμένη φωτογραφία θύμιζε έντονα εκείνη που η οικογένεια είχε μοιραστεί στην κάρτα της για τις χριστουγεννιάτικες ευχές τα Χριστούγεννα του 2021. Και δεν έχουν άδικο, αφού φαίνεται για στιγμιότυπο που προέρχεται από την ίδια εξόρμηση.

Η Ιορδανία έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικογένεια, και ιδίως για την Kate Middleton, η οποία έζησε εκεί για δύο χρόνια, όταν ο πατέρας της εργάστηκε στη χώρα για την αεροπορική εταιρεία British Airways. Πριν από το οικογενειακό ταξίδι πέρυσι, ο William είχε βρεθεί ξανά στη χώρα σε βασιλική περιοδεία το 2018.

Πρίγκιπας William: Η Άγνωστη Σχέση Του Με Την Britney Spears

Ο πρίγκιπας William και η Britney Spears κάποτε είχαν μια κρυφή διαδικτυακή σχέση, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος και royal συγγραφέας, Christopher Andersen

Πολύ πριν ξεκινήσει τη σχέση του με την Kate Middleton, o William είχε ξεκινήσει να φλερτάρει με τη διάσημη τραγουδίστρια μέσω διαδικτύου.

Πρίγκιπας William: Η άγνωστη σχέση του με την Britney Spears

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας στο νέο του βιβλίο “Brother and Wives” ο πρίγκιπας και η σταρ είχαν διαδικτυακή σχέση: “O William και η Spears είχαν προσπαθήσει να τα βρουν όταν ήταν νέοι“, εξηγώντας ότι “είχε μια σχέση μέσω διαδικτύου και με την Lauren Bush, το μοντέλο και ανιψιά του προέδρου Bush“.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ενώ ο William και η Britney μιλούσαν συχνά δεν είχαν καταφέρει να συναντηθούν από κοντά ποτέ. “Υπήρξαν τόσες πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες αλλά δεν θυμάμαι να έχουν συναντηθεί κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου“.

Στο παρελθόν η Spears είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι αντάλλαζε emails με τον πρίγκιπα. Όπως είχε πει το 2002 στην βρετανική εκπομπή Frank Skinner Show “ανταλάσσαμε emails για λίγο και υποτίθεται ότι θα ερχόταν να με δει” αλλά όπως είπε η κατάσταση δεν λειτούργησε.

Τελικά, ο William ξεκίνησε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του St Andrews το 2001 όπου γνώρισε την Kate Middleton. Το ζευγάρι είναι μαζί από τότε και έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, ενώ θεωρούνται δύο από τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και το μέλλον της βρετανικής μοναρχίας.

Harry- William: Το Ψέμα, Το Bullying Και Ο Λόγος Που Έφυγε Η Meghan

Harry- William το ψέμα, το bullying και ο πραγματικός λόγος που έφυγε η Meghan. Συνήθως όταν πρόκειται να γράψουμε για τη Βασιλική οικογένεια τα πράγματα δεν είναι καλά. Φαίνεται πως οι κόντρες ανάμεσα τους δεν έχουν τέλος και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις καλά κρατούν.

Ο άνδρας που έγραψε για τη ζωή της πριγκίπισσας Diana, μας βάζει στα άδυτα της σχέσης μεταξύ των δύο αδελφών.

Ο συγγραφέας είχε ήδη εκδώσει μία βιογραφία της Meghan Markle πίσω στο 2018, όμως τώρα κυκλοφορεί μία ανανεωμένη έκδοση με έξι νέα κεφάλαια. Σε αυτά, θίγει την αρχή της διάσημης διαμάχης των William και Harry, αλλά και το ρόλο της Meghan Markle σε όλο αυτό.

Με βάση τα αποσπάσματα που δημοσιεύθηκαν, παρά τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη με την Oprah, η ψυχική υγεία της Meghan ήταν πάντα προτεραιότητα για το παλάτι. ‘Όχι μόνο δεν την εγκατέλειψαν, αλλά πέρασαν εκατοντάδες ώρες ελέγχοντας τους λογαριασμούς στα social media, ενώ οι απειλές (προς το ζευγάρι) δίνονταν απευθείας στην αστυνομία.

Η συμπεριφορά του William και της Kate δεν ήταν η καλύτερη. Έπαιξε, μάλιστα, σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους να φύγουν για πάντα.

Harry- William: Το ψέμα, το bullying και ο λόγος που έφυγε η Meghan

Η ψυχρή στάση της Kate προς την Meghan και το φημολογούμενο bulling, συνέβαλαν σε μια διαμάχη μεταξύ των αδελφών. Πιο συγκεκριμένα ο Harry ήταν αυτός που ήθελε να φύγει από το παλάτι αλλά τα πυρά έπεσαν πάνω στην Meghan.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στο φως πληροφορίες για την αντιπαλότητα του William και του Harry, αλλά και τον εκφοβισμό του πρώτου προς τον δεύτερο και τη σύζυγό του. Πίσω στο 2020, οι Sunday Times είχαν αναφέρει πως οι Δούκες του Sussex διώχθηκαν από την οικογένεια εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς του αδελφού του, Δούκα του Cambridge, ενώ η πηγή που έδωσε τις πληροφορίες, δήλωσε ότι το ζευγάρι αποφάσισε να απομακρυνθεί έπειτα από δύο χρόνια διαρκούς υπενθύμισης της κατώτερης θέσης του.

«Ρήξη» Μεγατόνων Μεταξύ Πρίγκιπα William Και Harry

O William και ο Harry συναντήθηκαν πολιτισμένα στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, και αργότερα στην εκδήλωση προς τιμή της πριγκίπισσας Diana. Ο πρίγκιπας William εξακολουθεί να είναι θυμωμένος με τον αδερφό του Harry, γεγονός που μαρτυρά πως οι σχέσεις τους είναι ακόμα τεταμένες.

Την άσχημη κατάσταση επιβεβαίωσε και ο βασιλικός βιογράφος,  που έχει γράψει το βιβλίο “Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of a Family in Tumult”. Δηλαδή, υπογράμμισε πως τα πράγματα δεν έχουν καλυτερεύσει μεταξύ τους. Ειδικότερα, ο Lacey αναφέρθηκε σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο πρίγκιπας William για να ευχαριστήσει όλους όσοι έλαβαν μέρος στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana. Ο βιογράφος έμαθε, λοιπόν, από τους καλεσμένους το status της σχέσης των δύο αδερφών.

«Μίλησα με δύο ανθρώπους από το πάρτι και ήταν ξεκάθαρο από διάφορα πράγματα που είπε πως ο θυμός του προς τον Harry εξακολουθεί να υφίσταται», υποστήριξε ο βιογράφος.

«Ρήξη» μεγατόνων μεταξύ πρίγκιπα William και Harry

Συνέχισε πως ο πρίγκιπας William δεν έχει ξεχάσει όσα έκανε ο αδερφός του. «Δεν υπάρχει καμία άμεση πιθανότητα συμφιλίωσης. Εννοώ, πως κανείς από τους δύο δεν το επιθυμεί. Έχουν ειπωθεί πολλά πικρά πράγματα», συμπλήρωσε ο Lacey. Και δεν είναι παράξενο το να μην έχουν συμφιλιωθεί ακόμα, αφού η συνέντευξη των Sussexes και τα όσα είπαν στην Oprah, αλλά και τα λεγόμενα του Harry στο podcast του Dax Shepard, προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις στο Παλάτι.

Από το περιστατικό με την Kate Middleton και τα ρατσιστικά σχόλια εναντίον του Archie μέχρι την άσχημη σχέση του Harry με τον πατέρα του, Κάρολο, το Παλάτι δεν προλάβαινε να σβήνει τις φωτιές που άναβαν οι Sussexes. Αυτός είναι και ο λόγος που η βασιλική οικογένεια τρέμει τις νέες αποκαλύψεις του πρίγκιπα Harry στην αυτοβιογραφία του, που θα κυκλοφορήσει το 2022.

Φυσικά, εκείνο που ήταν η αφορμή τα δύο αδέρφια να επιλέξουν πλευρές και κατ’ επέκταση στρατόπεδα, ήταν το περιστατικό με το bullying της Meghan Markle προς το προσωπικό στο Παλάτι του Kensington που έβγαλε τον πρίγκιπα William από τα ρούχα του. Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο μεγάλος αδερφός του πρίγκιπα Harry, τον αντιμετώπισε πρόσωπο με πρόσωπο, λέγοντάς του πως “δεν σε θέλω στο σπίτι μου πια”.

Από την άλλη, ο βιογράφος και σύμβουλος της σειράς “The Crown” εντοπίζει τη νέα δυναμική που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη βασίλισσα Ελισάβετ, τον Κάρολο και τον William, που στην ουσία βοηθάει τη μονάρχη να κάνει ένα βήμα πίσω. “Υπήρχαν προβλήματα μεταξύ της βασίλισσας και του Καρόλου στο παρελθόν. Σίγουρα προβλήματα με τον William και τον πατέρα του στο παρελθόν. Αυτά τα έχουν βάλει πίσω τους. Και έχω μάθει πως έχουν μία πολύ καλή και αποτελεσματική επαγγελματική σχέση. Και έτσι το μέλλον της βασιλικής οικογένειας και το τι κάνει βρίσκεται σε σίγουρα χέρια.”, επεσήμανε ο Lacey.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...