Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Χριστίνα Κοντοβά: Η boho βάφτιση της κόρης της και η νονά Σίσσυ Χρηστίδου

κοντοβά
Instagram.com/@ckontova

Την κόρη της βάφτισε η σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά πριν από λίγες ημέρες. Νονά της μικρής ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου και το όνομα που πήρε είναι Έιντα – Άμπιγκέιλ.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αποδεικνύουν πως Χριστίνα Κοντοβά και Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ δεμένες, ενώ αποκάλυψαν και μερικά στοιχεία του μυστηρίου, το οποίο έλαβε χώρα στο Νυμφαίο της Φλώρινας στις 13 Ιουνίου.

Νονά και μητέρα ήταν ντυμένες στα λευκά, όπως ακριβώς και η μικρή Έιντα. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το στυλ της βάφτισης boho. Η κολυμπήθρα έφερε λουλούδια σε διάφορα χρώματα, ενώ αποξηραμένη άνθη στόλιζαν και τις μπομπονιέρες. Οι καλεσμένοι στο μυστήριο δεν ξεπέρασαν τους 150.

Η Χριστίνα Κοντοβά φόρεσε ένα έξωμο, λευκό μίντι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ψηλές πλατφόρμες. Η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε επίσης ένα λευκό, κρουαζέ, φόρεμα, δημιουργία της κουμπάρας της.

Σε video που ανήρτησε η μητέρα της μικρής φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες – ακόμα και το προσκλητήριο της βάφτισης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Η αναβολή και το πάρτι της βάφτισης

Όπως είχε γίνει γνωστό η βάφτιση της Έιντα επρόκειτο να γίνει στις 10 Ιουνίου. Ωστόσο, η νονά Σίσσυ Χρηστίδου, νόσησε με κορωνοϊό και έτσι το μυστήριο αναβλήκε για μία εβδομάδ αργότερα. Τότε η σχεδιάστρια μόδας είχε γράψει στο Instagram:

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Ada. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας Σίσσυ Χρηστίδου είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Ada. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Ada φωνάζει “νονά” την Σίσσυ από τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους. Σίσσυ Χρηστίδου σε αγαπάμε και μας λείπεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Στο πάρτι παρευρέθησαν και η Έβελυν Καζαντζόγλου με την Κατρίνα Τσάνταλη, οι οποίες επέλεξαν δημιουργίες της σχεδιάστριας για την εμφάνισή τους. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν επίσης η Βάσω Λασκαράκη και η Αθηνά Οικονομάκου.

Χριστίνα Κοντοβά: Η Νέα Της Φωτογραφία Με Την Κόρη Της

Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της, Ada. Η σχεδιάστρια μόδας έπειτα από 13 μήνες άφησε την Αφρική και μετακόμισε ξανά μόνιμα στη χώρα μας. Μαμά και κόρη θα ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα Κοντοβά, πριν από αρκετούς μήνες, είχε ανακοινώσει μέσω instagram τον λόγο που ζούσε στην Αφρική. Η επιθυμία της να γίνει μαμά μόλις πραγματοποιήθηκε. Μετά από αρκετούς μήνες διαμονής εκεί, θέλησης και πίστης έχει την Ada και επίσημα στην αγκαλιά της.

Όσο περνούσε τον χρόνο της εκεί, μας έδειχνε πώς ετοίμαζε το δωμάτιο της μικρής εδώ στην Αθήνα. Ήθελε για εκείνη ένα δωμάτιο που θα μοιάζει «βγαλμένο» από παραμύθι.

«Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Χριστίνα Κοντοβά.

Η Χριστίνα Κοντοβά προσπαθούσε όλον αυτόν το καιρό να εργάζεται εξ αποστάσεως. Ταξίδεψε ελάχιστες φορές στην Ελλάδα καθώς στόχος της ήταν να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την μικρή Ada.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια της υιοθεσίας βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ο σύντροφός της, Τζώνης Καλημέρης, θέλοντας να τη στηρίξει όσο τον δυνατόν περισσότερο. Και με την φυσική του παρουσία και με την ψυχολογική του υποστήριξη.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ποια Η Πραγματική Της Σχέση Με Τη Χριστίνα Κοντοβά;

Η σχεδιάστρια μόδας λίγους μήνες αφότου είχε ταξιδέψει για την Ουγκάντα όπου και υιοθέτησε την κόρη της Χριστίνα, μίλησε για την απόφασή της αυτή.

Πριν από μία λίγο καιρό, η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε στην Vogue Greece για την όλη διαδικασία της υιοθεσίας και την παραμονή της στην Ουγκάντα όλους αυτούς τους μήνες.

Μπορείς να μου πεις πολύ συνοπτικά ποια είναι η διαδικασία της υιοθεσίας;

Συντάσσεις έναν φάκελο και, αφού πιστοποιηθείς ως κατάλληλος γονέας, τον στέλνεις σε δικηγόρο στην Ουγκάντα και εκείνος αναλαμβάνει να κάνει το matching με το παιδί. Εφόσον το επιλέξεις, έρχεσαι στην Αφρική και περνάς περίπου έναν χρόνο μαζί του. Αν το στάδιο της αναδοχής πάει καλά, ζητάς από το δικαστήριο την άδεια υιοθεσίας και έπειτα επιστρέφεις στη χώρα σου με το παιδί. Εγώ επέλεξα την πρώτη «υπόθεση» που μου έστειλαν και ήρθα στην Ουγκάντα τον Οκτώβριο. Τότε η Ada ήταν δύο ετών, σήμερα είναι τριών – δεν ξέρουμε την ηλικία της ακριβώς, αλλά τα χαρτιά της λένε ότι γεννήθηκε κατά προσέγγιση τον Ιούλιο. Aν όλα πάνε καλά, θα γυρίσουμε στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ανυπομονείς να επιστρέψετε ή απολαμβάνεις την παραμονή σου εκεί;

Έχω περάσει απ’ όλες τις φάσεις. Πρέπει να σου πω ότι ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου να υιοθετήσω ένα παιδί από την Αφρική. Είχα έρθει ξανά στην Ουγκάντα στο παρελθόν και τη θεωρώ μία από τις πιο όμορφες χώρες της Αφρικής. Ήρθα με μεγάλη χαρά εδώ και με την επιθυμία να γνωρίσω τον τόπο και να κάνω μια παύση από τη ζωή που ήξερα. Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι νέο, έχω βρει τον ρυθμό μου. Από την άλλη, μου λείπει η ζωή μου και κυρίως οι δικοί μου άνθρωποι.

Το δυσκολότερο που έχω να αντιμετωπίσω σε όλη τη διάρκεια της υιοθεσίας είναι η μοναξιά. Δεν παλεύεται. Γύρω στον Φεβρουάριο έπαθα κατάθλιψη. Δεν το βγάζω από το μυαλό μου, μου το επιβεβαίωσε η ψυχολόγος στην οποία μιλάω. Ευτυχώς, λόγω της δουλειάς που έχω κάνει στην ψυχοθεραπεία, κατάφερα να το γυρίσω. Όταν ξέρεις ότι κάτι είναι προσωρινό, δεν το αφήνεις να σε καταπιεί.

Ποια η πραγματική της σχέση της Χριστίνας Κοντοβά με τη Σίσσυ Χρηστίδου;

Μόλις εχθές, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από τη συχνότητα του Mega, η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε τη νέα της σχέση με την παρουσιάστρια. Η Σίσσυ Χρηστίδου θα βαπτίσει την μικρή Ada οπότε και θα γίνουν κουμπάρες. Μαμά και κόρη παρακολούθησαν από την Ουγκάντα την πρώτη εκπομπή της νόνας για αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Πριν από μερικές ημέρες, η Χριστίνα Κοντοβά γιόρτασε και τα πρώτα της γενέθλια κρατώντας στην αγκαλιά της την Ada. Η σχεδιάστρια μόδας έκλεισε τα 43.

Η κόρη της της τραγούδησε τρυφερά το Happy Birthday κι ακόμα πιο τρυφερά έβαζε τη μικρή της χούφτα στη δική της. Μόλις δεις τα εν λόγω στιγμιότυπα, που ανάρτησε η Χριστίνα Κοντοβά μέσω Instagram, τα μάτια σου θα γεμίσουν σκουπιδάκια, εγγυημένα. «Η απόδειξη πως οι ευχές μπορούν να γίνουν πραγματικότητα», έγραψε φωτογραφίζοντας την τούρτα της. Και της ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν όσες επιπλέον ευχές κι αν κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...