Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Βρήκαμε το bohemian γιλέκο της

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μία από τις πιο σέξι και έξυπνες γυναίκες του ελληνικού modeling. Η παρουσία της στο Survivor την έκανε ακόμα πιο αγαπητή στον κόσμο και κάπως έτσι μας έδωσε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε κάπως καλύτερα. Η Ναυσικά αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης λόγω ενός προβλήματος υγείας που είχε με το στομάχι της. Οι εμφανίσεις της, όμως, στην τηλεόραση συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας.

Το bohemian γιλέκο που επέλεξε να φορέσει στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» μας άρεσε πολύ. Ένα γιλέκο που μας ταξιδεύει σε boho προορισμούς και σκηνές coachella. Και ποια Ελληνίδα αγαπά και τιμά δεόντως το Coachella σαν διοργάνωση; Η Βάσια Κωσταρά.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Βάσια Κωσταρά, λοιπόν, βρίσκεται πίσω από το τόσο stylish και εντυπωσιακό γιλέκο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Το μοντέλο μάλιστα επέλεξε αν το συνδυάσει με το ασορτί crop top δημιουργώντας έτσι το απόλυτο look.

Το συγκεκριμένο γιλέκο κυμαίνεται στις μπλε αποχρώσεις σε συνδυασμό με γήινες αλλά και τρουκς. Μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με το jean σορτς σου, όπως και με μία maxi φούστα. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, είδαμε και την ίδια τη σχεδιάστρια μόδας να το φοράει πετυχαίνοντας – για ακόμα μία φορά – το απόλυτο mix and match look.

Το γιλέκο μπορείς να το βρεις στο e-shop της Βάσιας Κωσταρά πατώντας εδώ.

Η Νέα Συλλογή Της Βάσιας Κωσταρά Είναι Εδώ Με Ιδιαίτερα Prints

Η νέα της συλλογή, Vivere ,έχει σώμα και αισθήσεις , με την ίδια για πρώτη φορά πίσω από την κάμερα να σκηνοθετεί μια μικρή ταινία μόδας , όπου η πλαστικότητα και η αδιάλειπτη ροή των κινήσεων μπλέκονται με τις υφές των υφασμάτων και τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις, αποτυπώνοντας τον ξέφρενο χορό της πραγματικότητας.

Το Lime, το φούξια, το πορτοκαλί και το γαλάζιο «φορούν» Λαχούρια και πολύχρωμα μοτίβα, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε τα χαρακτηριστικά prints της σχεδιάστριας τυπωμένα σε oversized denim jackets, jean φούστες και παντελόνια αλλά και άνετες ολόσωμες φόρμες, με unisex διάθεση , ενώ δε λείπουν οι διαχρονικές μονοχρωμίες για ακόμα περισσότερους συνδυασμούς!

Μια ευθεία γραμμή γίνεται το γραφιστικό έμβλημα αυτής της συλλογής η οποία αντλεί έμπνευση και αναφορές από την προσωπική διαδρομή της σχεδιάστριας. Συμβολίζει την επούλωση των τραυμάτων, τη συνέχεια της ζωής, και το μέλλον με την ίδια να περιγράφει:

Όταν παραδοθείς και χορέψεις στο ρυθμό της ζωής, θα ξεπερνάς τα εμπόδια με χάρη, θα λικνίζεσαι και θα ισορροπείς διώχνοντας το φόβο … ακούγοντας μόνο τη φωνή που σε κάθε σου βήμα λέει δυνατά «ΖΗΣΕ» ή αλλιώς “VIVERE”.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...