Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Οι τάσεις στα καλοκαιρινά φορέματα που αξίζει να επενδύσεις φέτος

φορέματα
Photo by Bruno Nascimento on Unsplash

Η εποχή των φορεμάτων είναι εδώ. Αέρινα, δροσερά και γεμάτα χρώμα τα φορέματα θα γίνουν και πάλι οι πρωταγωνιστές των καλοκαιρινών μας εμφανίσεων. Δες παρακάτω τις τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος.

Έπειτα από δύο χρόνια εγκλεισμού, άγχους και φόβου, το πρώτο καλοκαίρι που θα θυμίζει πιο ανέμελα χρόνια έφτασε. Αυτή η αίσθηση ελευθερίας και ανεμελιάς μεταφέρετε και στο ντύσιμό μας. Ήδη βλέπουμε τάσεις από τα late 90s και early 00s να κάνουν την εμφάνισή τους, ταξιδεύοντάς μας στα εφηβικά μας χρόνια. Τα φορέματα δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Αποκτούν fun, πολύχρωμο και σεξι χαρακτήρα και γίνονται το αγαπημένο item για τις πιο δροσερές καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Οι 5 πιο δημοφιλείς τάσεις στα φορέματα του καλοκαιριού

Το Naked dress αλλιώς

φορέματα cut-out

Instagram

Ναι, ok. Δεν είναι κάτι καινούριο. Φέτος, όμως, πέρα από τη διαφάνεια τα naked dresses αποκτούν cut-outs, αγκαλιάζουν τις σιλουέτες και αναδεικνύουν τη θηλυκότητά μας.

Πιέτες παντού

φορέματα πιέτες

Instagram

Οι αγαπημένες pleated φούστες είναι και πάλι εδώ. Προσδίδουν χαρακτήρα και κίνηση στις εμφανίσεις μας, ενώ αποτελούν την επιτομή της κομψότητας. Ιδανικά και για επίσημες εμφανίσεις τα φορέματα με πιέτες επέστρεψαν και υπόσχονται look που δεν θα περνούν απαρατήρητα.

Πλεκτά φορέματα

φορέματα πλεκτά

Instagram

Λατρέψαμε κάθε τι πλεκτό τον περασμένο χειμώνα. Το ίδιο κάνουμε και το καλοκαίρι. Φορέματα σε έντονα χρώμα με λεπτή ή πιο χοντρή πλέξη, θα λάβουν κυρίαρχη θέση στην γκαρνταρόμπα της εποχής.

Βάλε χρώμα

φορέματα χρώμα

Instagram

Όσο πιο πολύ και όσο πιο έντονο μπορείς. Απο neon αποχρώσεις, όπως το πορτοκαλί και το φούξια, μέχρι το αγαπημένο μωβ ή το κλασικό λευκό, φέτος ετοιμάσου για πολύχρωμες βόλτες στα σοκάκια των νησιών και τους δρόμους της πόλης.

Το κλασικό καρό

φορέματα καρό

Instagram

Μπορεί αρκετοί να λένε πως θυμίζει τραπεζομάντηλο και άλλοι να το θεωρούν ξεπερασμένο, αλλά το καρό φόρεμα είναι εκείνο που θα μεταμορφώσει την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Συνδυάζοντάς το, μάλιστα, με την τάση που αναφέραμε παραπάνω, το καρό μοτίβο και τα έντονα χρώματα μάς δίνουν φορέματα που μπορούμε να φορέσουμε από το γραφείο το πρωί μέχρι το ποτό με τους συναδέλφους το βράδυ.

Τα Ωραιότερα Φορέματα Για Γάμο Ή Βάπτιση: Let’s Shine!

Μπορεί οι συνθήκες στους γάμους και τις βαπτίσεις να έχουν αλλάξει, η αγάπη μας όμως για τους ανθρώπους που αγαπάμε έχει παραμείνει ίδια. Ίσως και να έχει δυναμώσει. Η χαρά για έναν γάμο ή βάπτιση παραμένει αναλλοίωτη. Και αφήνοντας τα συναισθήματα στην άκρη, πάντα βιώνουμε τον ίδιο προβληματισμό. Ποια είναι τα ωραιότερα φορέματα για γάμο εν μέσω καλοκαιριού. Τι χρώμα να επιλέξεις και τι σχέδιο;

Φορέματα για γάμο ή βάπτιση είναι κάτι που οι περισσότερες αναζητάμε αυτή την εποχή. Οι γάμοι γίνονται κάτω από ειδικά μέτρα λόγω Covid 19 αλλά όλες μας θέλουμε να λάμπουμε ακόμη και καθιστές σε ένα τραπέζι. Μπορεί μέχρι στιγμές να μην χορεύουμε αλλά θέλουμε να ξεχωρίζουμε.

Οι γάμοι του καλοκαιριού θα γίνουν, ίσως με λιγότερους καλεσμένους και σίγουρα με αυστηρά προστατευτικά μέτρα, άλλα θα γίνουν. Και εμείς θα είμαστε εκεί φορώντας το πιο κομψό φόρεμά μας.

Φορέματα για γάμο ή βάπτιση: Ποιοι είναι οι 4 χρυσοί κανόνες του “Wedding Style”;

Υπάρχουν κάποια dos και dont’s στο τι πρέπει να επιλέξεις για να φορέσεις σε έναν γάμο. Ειδικά για εμάς τις γυναίκες που επιλογές μας είναι πέρα από ένα κοστούμι ή γιλέκο. Ποιοι είναι αυτοί οι κανόνες;

NOT: Μη φορέσεις λευκό

Εκτός κι αν θέλεις να επισκιάσεις τη νύφη. Είναι η μέρα της, διάλεξε ένα άλλο χρώμα – τόσα υπάρχουν. Αν επιμένεις, παρ’ όλα αυτά να φορέσεις λευκό, τουλάχιστον προσπάθησε το σύνολό σου να μη μοιάζει με νυφικό. Τι εννοούμε με αυτό; Επίλεξε ένα λευκό κοστούμι με ένα τοπ με παγιέτα και έντονα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

NOT: Υπερβολικά outfits

Επειδή είσαι καλεσμένη σε γάμο, δε σημαίνει πως πρέπει να φορέσεις ό,τι πιο εντυπωσιακό και ό,τι πιο φορτωμένο υπάρχει στη ντουλάπα σου, ή στα μαγαζιά. Προτίμησε πιο λιτά, κομψά outfits, που βασίζονται στη μονοχρωμία.

NOT: Τζιν

Όχι, όχι, όχι. Το να φορέσεις denim σε γάμο είναι ασέβεια. Αντί γι’ αυτό, φόρεσε μια ψηλόμεση παντελόνα μαζί με ένα εντυπωσιακό crop top. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

NOT: Total black

Είσαι σε γάμο. Αντί για ένα μουντό μαύρο σύνολο, διάλεξε ένα μάξι φόρεμα με prints και βάλε φαντασία στα αξεσουάρ σου. Αν πάλι δεν μπορείς να αποχωριστείς το αγαπημένο σου μαύρο maxi φόρεμα, επένδυσε σε έντονα αξεσουάρ και πέδιλα.

Φορέματα για γάμο ή βάπτιση: Τι παπούτσια να επιλέξω

Φόρεμα βρήκες. Και κάπου εδώ ξεκινά η αναζήτηση του ιδανικού παπουτσιού για τον γάμο ή τη βάπτιση. Για να το βρεις πρέπει πάντα να συλλέξεις όλες τις πληροφορίες. Ποιες είναι αυτές; Η ώρα, το μέρος αλλά και το στυλ της εκδήλωσης.

Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση σε νησί καλύτερα να επιλέξεις ένα ωραίο σανδάλι ή μία πλατφόρμα με μεσαίο τακούνι. Αν η εκδήλωση είναι στην πόλη και βράδυ, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα ωραίο απλό ψηλοτάκουνο πέδιλο. Αρκεί να αντέχεις τα ψηλοτάκουνα.  Φέτος, είναι trend και τα mules οπότε αν ταιριάζουν με το φόρεμά σου, μη διστάσεις να αγοράσεις ένα ζευγάρι. Θα κάνεις statement εμφάνιση και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Πριν από σχεδόν 20 χρόνια, μία από τις πιο fashion forward ηρωίδες που έχει περάσει ποτέ από τηλεοπτική σειρά, η «Carrie Bradshaw», φορούσε τα mules της και όργωνε τους δρόμους του Manhattan με την ίδια άνεση που εμείς βάζουμε τα σανδάλια μας και πάμε μέχρι το περίπτερο. Η Sarah Jessica Parker, εκεί στα τέλη των 90s, έκανε αυτό το στυλ παπουτσιών να δείχνει εξαιρετικά «εύκολο», τόσο στους συνδυασμούς του όσο και σε ό,τι αφορούσε την πρακτικότητά του. Μετά, για περίπου μία δεκαετία, τα mules πέρασαν στην αφάνεια της μόδας και τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δυναμικό comeback στην γκαρνταρόμπα μας. Τι λες, θα το τολμήσεις;

Σε παστέλ και έντονες αποχρώσεις, δίνουν ένα retro touch σε κάθε μας εμφάνιση και κάνουν αυτόματα πιο θηλυκό ακόμα και το πιο basic, μονόχρωμο φόρεμα. Επίσης δεν είναι ανάγκη να επιλέξεις ένα ζευγάρι mules με πολύ ψηλό τακούνι. Και οι 6 πόντοι «κάνουν τη δουλειά τους» και δίνουν στo look μας τη στυλιστική αναβάθμιση που του αξίζει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...