Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Ο Κωστής Μαραβέγιας δείχνει τη λεύκη του στο Instagram

μαραβέγιας
Instagram/@maraveyas

Σε πρόσφατο story του στο Instagram ο Κωστής Μαραβέγιας έδειξε μία φωτογραφία με τα σημάδια που του έχει δημιουργήσει τα χέρια του η λέυκη.

Με αφορμή την κυκλοφορία μιας κούκλας Ken με λεύκη ο τραγουδιστής, που βρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών μαζί με τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου, έκανε μία ανάρτηση με μόνο μήνυμα την αποδοχή του εαυτού μας.

“Vitiligo love” έγραψε στην ανάρτησή του, που σημαίνει «αγάπη για τη λεύκη».

μαραβέγιας

Instagram/@maraveyas

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον περασμένο χρόνο: «Η διαφορετικότητα είναι κάτι που βρίσκεται μέσα στη ζωή μας καθημερινά. Είτε ως προς το χρώμα του δέρματος, είτε προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Για μένα είναι κάτι πολύ φυσικό και δεδομένο, δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει αυτά τα θέματα να τα ξεπεράσουμε και προφανώς δεν πρέπει να τα κρύβουμε», περνώντας ένα ακόμη μήνυμα αποδοχής και αγάπης προς τον εαυτό μας.

Τι είναι η λεύκη

Λεύκη είναι μια επίκτητη διαταραχή της μελάγχρωσης που έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση λευκών κηλίδων στην επιφάνεια του δέρματος ή των βλεννογόνων σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής.

Πρόκειται για μια νόσο μη μεταδοτική, η οποία εκδηλώνεται με λευκές κηλίδες σε διάφορες περιοχές του δέρματος. Κάποιες φορές μπορεί να επηρεάσει τις βλεννογόνους στο εσωτερικό του στόματος, της μύτης και του βολβού των ματιών. Η λεύκη παρατηρείται σε νεαρής ηλικίας μεταξύ 20 και 30 χρονών, με σκουρόχρωμο κυρίως δέρμα, αλλά και σε παιδιά.

Η Τόνια Σωτηροπούλου Και Ο Κωστής Μαραβέγιας Στις Κάννες – Η Super Glam Εμφάνιση

Ελληνική υπόθεση φαίνεται πως είναι το φετινό Φεστιβάλ των Καννών, αφού μετα τη Βίκυ Καγιά και η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράστηκε φωτογραφίες της από το event.

Η ηθοποιός βρέθηκε στη Γαλλική Ριβιέρα παρέα με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια, και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Οι αναρτήσεις της στα social media μάς δίνουν μια μικρή εικόνα από το πόσο όμορφα περνάει, με εκείνη με το φόρεμα από τους MI-RO να ξεχωρίζει.

Το maxi φόρεμά της είναι κομψό, με κεντητές λεπτομέρειες που δίνουν λάμψη στην εμφάνισή της. Φυσικά, εντυπωσιακή είναι τόσο η πλάτη όσο και το ντεκολτέ του φορέματος. Επιπλέον, η ηθοποιός το συνδύασε με statement σκουλαρίκια και ένα updo που ταίριαζε πολύ στο όλο look.

Δίπλα της, εξίσου κομψός ο Κωστής Μαραβέγιας, επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με παπιγιόν.

Οι Ευχές Της Τόνιας Σωτηροπούλου Για Τα Γενέθλια Του Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια, και δεν το κρύβει. Το Σάββατο, 14 Μαΐου ο γνωστός τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του και εκείνη του έκανε μια γλυκιά έκπληξη.

Σε ανάρτησή της ευχήθηκε στον σύζυγό της και μας έδωσε μια μικρή γεύση από όσα συνέβησαν στο μικρό πάρτι που διοργάνωσαν με φίλους. Όπως είδαμε στο video στην παρέα τους ήταν και ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά.

Η ηθοποιός φορούσε ένα μάυρο, μίντι φόρεμα. Το συνδύασε με πράσινες slign back γόβες, χρυσά σκουλαρίκια και κόκκινο κραγιόν. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ψηλό κότσο.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου σε βραδινή έξοδο

Γεμάτη παγιέτες και λάμψη, αλλά και με ένα σκίσιμο στο πλάι μια κατακόκκινη φούστα ήταν το κεντρικό item του συνόλου που φόρεσε η Τόνια Σωτηροπούλου σε εγκαίνια γνωστού καταστήματος κοσμημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Το συνδύασε πολύ έξυπνα με ένα λευκό πουκάμισο, στο οποίο είχε κάνει ένα χαμηλό κόμπο στο ύψος της κοιλιάς. Ολοκληρωσε την εμφάνιση με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ άφησε τα μαλλιά της ίσια και διατήρησε το μακιγιάζ της πιο φυσικό.

Η φούστα ανήκει στους MI-RO, σχεδιαστικό δίδυμο το οποίο η ηθοποιός εμπιστεύεται σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση. Μάλιστα, ήταν εκείνοι που επιμελήθηκαν το νυφικό της φόρεμα τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν και παντρεύτηκε τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια στην Ύδρα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...