Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

H συνταγή για avocado bread που έχει κατακλύσει το Tik Tok – Γίνεται με μόλις 5 υλικά

Photo by Marta Dzedyshko /www.pexels.com

Πρώτο έκανε την εμφάνισή του το avocado toast και τώρα σειρά έχει το avocado bread. Αν εσύ και οι αγαπημένοι σου είστε φαν των γρήγορων, γευστικών και χορταστικών συνταγών τότε θα λατρέψετε την παρακάτω, για την οποία χρειάζεστε μόλις 5 υλικά.

Στην ουσία πρόκειται για μια κλασική συνταγή, η οποία υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά έγινε ξανά δημοφιλής χάρη στο Tik Tok. Άλλωστε, αυτή η πλατφόρμα φημίζεται τόσο για τα νέα trend της, όσο και για την επαναφορά παλαιών hacks που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας.

Ο λογαριασμός που έφερε στο φως το avocado bread

O χρήστης με όνομα @bdylanhollis μοιράστηκε με τους ακολούθους του τη συνταγή. Τo video του έγινε γρήγορα viral και έχει φτάσει να μετράει πάνω από 25εκ. views. O τρόπος που εξηγεί τη συνταγή είναι τόσο διασκεδαστικός που μας παρακινεί να τη δοκιμάσουμε.

Παράλληλα, η χρήση του avocado ως το λιπαρό συστατικό κάνει το ψωμί νόστιμο, αλλά και πιο υγιεινό, αφού δεν χρειάζεται κάποιο λάδι ή βούτυρο.

@bdylanhollis Avocado IN the bread? #baking #vintage #cooking #avocado ♬ original sound – B. Dylan Hollis

Πάμε να δούμε πώς θα φτιάξεις το πιο διάσημο avocado bread

Τι θα χρειαστείς

2 αβοκάντο (πολύ ώριμα)

3/4 της κούπας ζάχαρη

3 αυγά

2 κούπες αλεύρι

1 1/2 κουταλάκι του τσαγιού baking powder

Πώς θα το φτιάξεις

Ανακάτεψε τη ζάχαρη με το avocado μέχρι να λιώσουν καλά. Πρόσθεσε τα αυγά και συνέχισε το ανακάτεμα. Στη συνέχεια, πρόσθεσε το αλεύρι που έχεις ανακατέψει με το baking και ανακάτεψε πολύ καλά.

Το μείγμα δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ σφιχτό, αλλά ούτε και υδαρό.

Μετάφερέ το σε φόρμα που έχεις στρώσει με χαρτί ψησίματος. Ψήσε για 40 με 50 λεπτά ή μέχρι μία οδοντογλυφίδα να βγαίνει στεγνή από το ψωμί.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...