Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

H λαμπερή εμφάνιση της Jennifer Connelly στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών

jennifer connelly
Instagram/@festivaldecannes

Tην Jennifer Connelly και τον Tom Cruise υποδέχτηκε το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο άνοιξε επίσημα την Τρίτη, 16 Μαΐου.

Οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν με αφορμή την προβολή της ταινίας που πρωταγωνιστούν, Top Gun: Maverick. Ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, ενώ χαιρετούσαν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να τους δει από κοντά. Η Jennifer Connelly εντυπωσίασε με την crystal costum τουαλέτα της. Η Louis Vuitton δημιουργία αγκάλιαζε τη λεπτή σιλουέτα της, ενώ άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά σε έναν sclick κότσο και τόνισε το βλέμμα της με smokey eye makeup.

Δίπλα της ο Tom Cruize κομψός και ιδιαίτερα άνετος, παρά τις φήμες που τον ήθελαν αρκετά φοβισμένο, λόγω κορωνοϊού, φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του.

Όλο το cast της ταινίας έδωσε το παρών και το «πράσινο φως» σε ένα πιο χαλαρό καλοκαίρι, χωρίς μάσκες και φόβο.

Η ταινία Top Gun: Maverick

Ο Tom Cruise επιστρέφει σε έναν από τους πιο διάσημους ρόλους του -αυτόν του Pit -Maverick- Mitchell.

Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον αλλά και τα φαντάσματα του παρελθόντος, ο Maverick, ένας από τους καλύτερους ιπτάμενους του Ναυτικού των ΗΠΑ, βρίσκει τον εαυτό του σε μια πάλη ενάντια στους πιο σκοτεινούς του φόβους, με αποκορύφωμα μια αποστολή που απαιτεί την έσχατη θυσία από εκείνους που θα επιλεχθούν για να τη ζήσουν.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 26 Μαΐου.

Jennifer Connelly: Οι διακοπές στην Πάρο

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον -επίσης ηθοποιό- Paul Bettany από το 2003 και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Ένας Υπέροχος Άνθρωπος», για την οποία η Jennifer Connelly κέρδισε Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το ζευγάρι επισκέφθηκε την Ελλάδα, και συγκεκριμένα την Πάρο. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε αποθανατίσει να γευματίζουν σε εστιατόριο του νησιού μαζί με την Charlize Theron και τις κόρες της.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...