Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Υπάρχουν σκηνές στο Beverly Hills που η Jennie Garth δυσκολεύεται να παρακολουθήσει

jennie garth
Instagram

Τη Jennie Garth τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε ως “Kelly” στη επιτυχημένη σειρά της δεκαετίας του 1990, Beverly Hills.

Πρόσφατα, με αφορμή το  τελευταίο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε τον Μάιο του 2000, μίλησε σε podcast του Hollywood Life και αποκάλυψε ποιες σκηνές δεν μπορεί να παρακολουθεί πλέον από το σίριαλ που ήταν η εμμονή των εφήβων τη δεκαετία του 1990.

Όπως εξήγησε, την περίοδο που γυριζόταν η σειρά, το συγκεκριμένο σημείο του σεναρίου την είχε επηρεάσει πολύ στην πραγματική της ζωή. Πρόκειται για τις σκηνές που εμφανιζόταν εκείνη ως Kelly, ο Dylan και η Brenda. Οι τρείς τους ήταν το αγαπημένο «ερωτικό τρίγωνο» των τηλεθεατών.

«Οι φανς ασχολούνταν πολύ με το ερωτικό τρίγωνο σε εκείνη τη σειρά. Είχε “προκαλέσει” πολλούς. Οπότε, τώρα το βλέπω κι εγώ και μου είναι δύσκολο, γιατί δεν μου αρέσει η θέση, στην οποία βρέθηκε η Κέλι, ούτε ο τρόπος που φέρθηκε ο Ντίλαν στις δύο κοπέλες. Δεν θέλω να το βλέπω, δεν μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως τόσο η ίδια, όσο και το τηλεοπτικό κοινό, αντιλαμβάνονται τη σειρά «σαν να είναι μια πραγματικότητα». «Ο κόσμος “τα παίρνει” με κάποια πράγματα, οπότε πλέον, τα βλέπω κι εγώ διαφορετικά», εξήγησε.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως η ίδια δεν εγκρίνει τη συμπεριφορά του χαρακτήρα της και καταλαβαίνει ότι την έχει επηρεάσει και στην πραγματική της ζωή.

«Με επηρέασε σαν άνθρωπο, γιατί τότε ήταν η ζωή μου αυτή η σειρά. Οι αναμνήσεις μου από το πανεπιστήμιο ήταν τα γυρίσματα του Beverly Hills. Το να εμπλακώ σε αυτή τη δραματική σειρά και να αφήσω τους χαρακτήρες να μπουν στη ζωή μου, ήταν ένα βάρος που κουβαλάω ακόμα σαν ενήλικας. Αλλά πλέον, προσπαθώ να το αναλύω και να το βλέπω από άλλη οπτική. Βλέπω τον εαυτό μου από διαφορετική σκοπιά. Ίσως να με έχει βοηθήσει αυτό, να νιώθω περισσότερη συμπόνια για τον εαυτό μου, το ταξίδι και την εμπειρία μου».

Το Beverly Hills 90210

H σειρά είχε τίτλο στα ελληνικά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» και έπαιζε στις οθόνες για 10 ολόκληρα χρόνια – από το 1990 έως το 2000.

Το σενάριο της δραματικής τηλεοπτικής σειράς έγραψε ο Darren Star και την παραγωγή είχε αναλάβει ο Aaron Spelling υπό την εταιρεία παραγωγής Spelling Television.

Η σειρά ακολουθούσε μία παρέα εφήβων στην καθημερινότητά τους, τους φόβους, τα άγχη, τις ανησυχίες, τους καβγάδες, τα πάρτι τους. Ο Μπράντον, η Κέλλυ, ο Ντύλαν, η Ντόνα, η Μπρέντα, ο Στιβ και όλη η παρέα τους θα κρατούσε συντροφιά τόσο στους Έλληνες όσο και τους περισσότερους εφήβους παγκοσμίως για πολλά χρόνια. Στη χώρα μας, μάλιστα, επιτυχία είχαν και οι επαναλήψεις του σίριαλ τα χρόνια που ακολούθησαν από τη διακοπή του.

Το τρίγωνο μεταξύ του Ντύλαν, της Μπρέντα και της Κέλλυ, αλλά και η απομάκρυνση από το πολύ νεανικό ύφος, τα ηθικά διδάγματα και τις συμβουλές και έγινε μια σαπουνόπερα για όλες τις ηλικίες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...