Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

H Σία Κοσιώνη γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία τούρτα που έφτιαξε ο γιος της και τα αδέρφια του

σία κοσιώνη
@siakosioni

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στις 16 Μαΐού η Σία Κοσιώνη. Η γνωστή ancorwoman έσβησε τα κεράκια σε μία τούρτα που έφτιαξε ο γιος της και τα αδέρφια του.

Με ανάρτησή της στο Instagram, η δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους followers της ότι τόσο ο γιος της, Δήμος, όσο και τα άλλα τρία παιδιά που έχει ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, της έκαναν έκπληξη με μία τούρτα υπερπαραγωγή νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

«Η έκπληξη ήρθε 7.10 το πρωί! Η ωραιότερη τούρτα του κόσμου! Pastry chef Δανάη, βοηθοί Ολυμπία και Δήμος, υψηλή εποπτεία Παυλος», έγραψε στη λεζάντα. Στη φωτογραφία ποζάρει χαμογελαστή χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αποκαλύπτει την ηλικία της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωστής Μπακογιάννης έχει αποκτήσει με τη Σία Κοσιώνη έναν γιο, τον Δήμο. Από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου έχει δύο παιδιά, τη Δανάη και τον Παύλο, ενώ καρπός της σχέσης του με τη Μαίη Ζαννή, είναι η Ολυμπία.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

Η σχέση με τον σύζυγό της στην καθημερινότητα

Πριν λίγο καιρό η παρουσιάστρια ειδήσεων είχε κάνει μία ανάρτηση στην οποία σημείωνε πως στα 41 της χρόνια είχε συνειδητοποιήσει τι έχει σημασία στη ζωή, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως με τον σύζυγό της, που είναι Δήμαρχος Αθηναίων, δεν «μπλέκονται» ο ένας στη δουλειά του άλλου:

«Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. “Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο”, φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω. Δεν θα έρθει ποτέ να μου πει “παίξε αυτό το θέμα” ή “βοήθησε τον άλλον”. Επ’ ουδενί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

Η αδυναμία στη μητέρα της

«Χρόνια πολλά μαμά μου», έγραφε μεταξύ άλλων η ανάρτηση που έκανε η δημοσιογράφος με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της πριν, περίπου μία εβδομάδα. Η Σία και η Δήμητρα Κοσιώνη έχουν μια πολύ όμορφη σχέση, την οποία η πρώτη δεν κρύβει και συχνά εξυμνεί στο Instagram.

«Η αγαπημένη λέξη της μαμάς μου ήταν το “πρόσεχε”. Όσα περισσότερα “πρόσεχε” μου έλεγε τόσο περισσότερο κλώτσαγα. Και όσο περισσότερο κλώτσαγα τόσο περισσότερο πρόσεχα. Και αφότου έγινα μάνα, συνέχισε να μου λέει “πρόσεχε” και μάλιστα εις διπλούν. Να προσέχω εγώ και να προσέχω και τον εγγονό της.

Κι εγώ κλωτσάω εις διπλούν. Κι ενώ κλωτσάω εις διπλούν, προσέχω και εις διπλούν. Βέβαια, σιγά σιγά αρχίζω να παίρνω το αίμα μου πίσω, γιατί μεγαλώνει και καθώς μεγαλώνει της λέω κι εγώ να προσέχει. Και όσο της το λέω τόσο κλωτσάει. Αλλά είμαι σίγουρη πως όσο κλωτσάει τόσο περισσότερο προσέχει. Χρόνια πολλά μαμά μου!». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

Η Σία Κοσιώνη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα της, η οποία τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Πριν περίπου έναν χρόνο είχε δημοσιεύσει ακόμη μία φωτογραφία μαζί της, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η κα. Δήμητρα Κοσιώνη κρατά στην αγκαλιά της τον έγγονό της, Δήμο Μπακογιάννη. Τότε είχε σημειώσει στη λεζάντα:

«Γιορτή της μητέρας και γενέθλια μαζί. Aγκαλιά με το πλάσμα που έκανε και την κόρη της μητέρα και τώρα μαθαίνει τι θα πει να αγωνιάς 24 ώρες το 24ωρο. Nα προσπαθείς να γίνεσαι συνέχεια καλύτερη, να κοιτάς συνεχώς πιο μπροστά και πιο μακριά, να σηκώνεσαι αμέσως μόλις πέφτεις, να αγαπάς χωρίς όρους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που κάνουν τα πάντα και πάλι τους φαίνονται λίγα!». 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...