Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η κόρη της Gwyneth Paltrow έγινε 18 ετών – Οι γλυκές ευχές στο Instagram

paltrow
@gwyenthpaltrow

H Apple, κόρη της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin, έγινε την Κυριακή, 15 Μαΐου, 18 ετών. Η μητέρα της, υπερήφανη, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανη για τη γυναίκα που είσαι. Είσαι ό,τι είχα ονειρευτεί και πολλά περισσότερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει από συναισθήματα που δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις. Είσαι μοναδική με κάθε τρόπου. Χαρούμενα γενέθλια αγαπημένο μου κορίτσι.

Ελπίζω να ξέρεις πόσο ξεχωριστή είσαι και πόσο φως έφερες σε όσους ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να σε γνωρίσουν. Ειδικά σε εμένα. Θα το λέω συνέχεια και δεν θα σταματήσω, με τα λόγια της θείας Drew, γεννήθηκα την ημέρα που γεννήθηκες. Σε αγαπώ», έγραψε στο Instagram.

H νεαρή Apple, που μοιάζει απίστευτα στη μητέρα της, από τη στιγμή που έγινε γνωστό το όνομά της, βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Η χολιγουντιανή ηθοποιός, μητέρα της, είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για το πώς αποφάσισαν να της δώσουν αυτό το όνομα. «Ο μπαμπάς της σκέφτηκε το όνομα και μου άρεσε εξ αρχής. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο όνομα που θα της ταίριαζε περισσότερο».

Η Gwyneth Paltrow έχει επίσης, έναν γιο, από τη σχέση της με τον Chris Martin, τον 16χρονο Moses.

Οι πάνες της GOOP που στοιχίζουν 120$ και οι αντιδράσεις

Η Gwyneth Paltrow πέρα από την καριέρα της στον κινηματογράφο, έχει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα ως CEO της GOOP, μιας εταιρείας με προϊόντα περιποίησης και ευχαρίστησης για τις γυναίκες.

«Η νέα σειρά με βιοδιασπώμενες πάνες με παρθένο μαλλί alpaca και κουμπιά από κεχριμπάρι με ιδιότητες συναισθηματικής κάθαρσης είναι εδώ. Εμπλουτισμένες με έλαιο γιασεμιού και περγαμόντο», αναφερόταν σε ανάρτηση σχετικά με το προϊόν.

Οι πάνες θα κόστιζαν 120$, πράγμα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

«Στο μεταξύ, εκατοντάδες γονείς δεν μπορούν να αγοράσουν τις συμβατικές πάνες», έγραψε ένα χρήστης με μερικούς άλλους να συμπληρώνουν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι είναι αλήθεια, διότι είναι εξωφρενικό.

Η αλήθεια πίσω από το «νέο» προϊόν

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη goop (@goop)

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε για ποιον λόγο έγινε η συγκεκριμένη ανάρτηση, με ένα video στο οποίο εξηγούσε πως στόχος της εταιρείας ήταν να εξοργίσει.

«Η GOOP κυκλοφόρησε μια βιοδιασπώμενη πάνα πολυτελείας στα 120$ το πακέτο των 12. Και αυτό δημιούργησε αντιδράσεις. Σχεδιάστηκε ακριβώς για να εξοργίσει! Επειδή το να θεωρείς τις πάνες πολυτέλεια σας θυμώνει. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και η φορολογία τους ως είδος πολυτελείας».

Στη συνέχεια παρότρυνε τον κόσμο να κάνει δωρεές σε έναν οργανισμό που παρέχει είδη πρώτη ανάγκης, όπως γάλα και πάνες, σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Βέβαια, όσοι πίστεψαν πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι αληθινό δικαιολογούνται απολύτως, αφού προϊόντα της ίδιας εταιρείας, όπως το κερί “Smells like my Vagina”, στοιχίζει σχεδόν 2,000$.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...