Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Έβελυν Καζαντζόγλου μπορείς να γίνεις ακόμα πιο σέξι;

Έβελυν Καζαντζόγλου

Η Έβελυν Καζαντζόγλου «βραβεύεται» από εμάς ως η πιο σέξι παρουσία στο χθεσινοβραδινό πάρτι του οίκου Bulgari. Η παρουσιάστρια και μοντέλο έφτασε στον χώρο του πάρτι με μία δημιουργία του Βασίλη Ζούλια. Ένα φόρεμα που δεν μας έχει συνηθίσει ως τώρα ο σχεδιαστής.

Ο Βασίλης Ζούλιας σχεδίασε για την Έβελυν ένα μάξι φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση με ένα βαθύ ντεκολτέ. Την όλη διαφορά έκανε η αίσθηση της μπέρτας που είχε δώσει ο σχεδιαστής στη δημιουργία του. Ένα φόρεμα που πραγματικά κερδίσει τις εντυπώσεις και δείχνει να διέφερε αρκετά από όλα όσα είδαμε εχθές το βράδυ.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου το συνδύασε με διακριτικά κοσμήματα του οίκου Bulgari και χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Όσον αφορά το hairstyle, ένα ψηλό κυματιστό ponytail έκανε το όλο look πιο red carpet.

 

 

Η Βάσια Κωσταρά Κέρδισε Τις Εντυπώσεις Στο Πάρτι Του Οίκου Bulgari

Το πάρτι του οίκου Bulgari ήταν το χθεσινοβραδινό talk of the town πάρτι. Παρουσιάστριες, σχεδιάστριες μόδας, ηθοποιοί και celebrities βρέθηκαν σε ένα από τα πιο λαμπερά πάρτι της πόλης. Η Βάσια Κωσταρά ήταν μία από τις καλεσμένες που έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Η Βάσια Κωσταρά σχεδίασε ένα custom made λευκό κοστούμι για την εμφάνισή της αυτή. Το ανδρόγυνο αυτό look είχε και μία σέξι εσάνς.

Το βαθύ ντεκολτέ έκανε την όλη εμφάνιση να είναι πιο σέξι. Οι γυναίκες αγαπάμε τα κοστούμια και τον τελευταίο καιρό τα έχουμε απομυθοποιήσει. Στο μυαλό μας είχαμε συνδέσει τα κοστούμια πάντα με μία εμφάνιση κάπως πιο αυστηρή. Και όμως όχι. Η Βάσια Κωσταρά μας απέδειξε, και χθες το βράδυ, πως μπορείς να είσαι σέξι ακόμη και με κοστούμι.

Το όλο σύνολο το ολοκλήρωσε με κοσμήματα του οίκου Bulgari.

 

Πού Θα Βρεις Το Cocktail Φόρεμα Της Χριστίνας Μπόμπα;

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι του οίκου Bulgari. Το ζευγάρι αυτό δεν γινόταν να απουσιάζει από το talk of the town party της εβδομάδας αυτής. Τις εντυπώσεις, όμως, έκλεψε η Χριστίνα Μπόμπα με το cocktail φόρεμά της. Και μάλιστα σε μαύρη απόχρωση.

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε ένα midi φόρεμα του σχεδιαστή Βασίλια Ζούλια, σε cocktail γραμμή. Το συνδύασε με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και κοσμήματα του οίκου Bulgari.

Όσον αφορά τα μαλλιά της, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα ponytail all time classic. Φυσικά, δεν γίνεται να μην επιβραβεύσουμε την επιλογή του κόκκινου παθιασμένου κραγιόν.

Στην παρέα της η influencer είχε τόσο την κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου, όσο και άλλες φίλες της από τον χώρο της showbiz.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...