Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα 3 ζώδια ο γάμος είναι «κόκκινο πανί»

γάμος
Screenshot: The Runaway Bride (1999)

Σίγουρα γνωρίζεις έναν άνθρωπο που στην ιδέα και μόνο της δέσμευσης για όλη του τη ζωή αντιδρά έντονα. Το να μείνει για πάντα με κάποιον άλλο φαντάζει αδύνατο, ενώ ακόμα και η σκέψη μπορεί να τον κάνει να φύγει από μια κατάσταση στην οποία μπορεί και να περνά καλά.

Ναι, ορισμένοι άνθρωποι αγαπούν την ελευθερία τους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διώξουν από τη ζωή τους την πιο μεγάλη και αληθινή τους αγάπη.

Δεν κατανοούν την έννοια του γάμου, τον οποίο αποφεύγουν με κάθε τρόπο. Μισούν κάθε τι έχει να κάνει με αυτόν και είναι πολύ πιθανό να ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι

Αν η ζωή τους δεν είναι γεμάτη ενθουσιασμό και διασκέδαση, τότε δεν μπορούν καν να τη φανταστούν. Οι Δίδυμοι βαριούνται εύκολα και φοβούνται πως αν παντρευτούν θα χάσουν κάθε ελευθερία τους. Δεν θέλουν η κοινωνική τους ζωή να ατονίσει, γι’ αυτό και όταν ο λόγος πηγαίνει προς την επισημοποιήση εκείνοι αλλάζουν ρότα.

Τοξότης

Περιεπετειώδεις και τολμηροί, οι Τοξότες βλέπουν τη ζωή σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Σε κάθε στροφή κάτι καινούριο σε περιμένει. Έτσι, τους είναι πολύ δύσκολο να δεσμευτούν με έναν άνθρωπο. Θέλουν να γνωρίζουν κόσμο και να δοκιμάζουν διαρκώς νέα πράγματα. Αν παντρευτούν, δεν θα μπορούν να κινούνται όσο ελεύθερα θέλουν και θα νιώθουν τύψεις ή τουλάχιστον, έτσι πιστεύουν.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι χαρακτηρίζονται για το ελεύθερο πνεύμα τους και την ανοιχτόμυαλη προσέγγιση προς τη ζωή. Η ιδέα του να δεθούν με κάποιον συναισθηματικά τους είναι αρκετά «ξένη», το ίδιο και εκείνη του γάμου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...