Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Charlene του Μονακό: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο

charlene

Στο E-Prix του Μονακό, που σηματοδοτεί την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν του Μονακό, βρέθηκε, το Σάββατο 30 Απριλίου, η πριγκίπισσα Charlene μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Αυτή ήταν η πρώτη της εμφάνιση έπειτα σχεδόν από έναν χρόνο, κατά τον οποίο απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας.

Για την ακρίβεια, επέστρεψε στο Μονακό τον Μάρτιο έπειτα από τέσσερις μήνες παραμονής σε ελβετική κλινική, όπου έλαβε θεραπεία για βαθιά συναισθηματική και σωματική εξάντληση, όπως είχε αναφέρει το παλάτι.

Στις αρχές Νοεμβρίου, η πριγκίπισσα Charlene, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από τους υπευθύνους επικοινωνίας της βασιλικής οικογένειας, ξεκίνησε εθελοντικά θεραπεία. Η επιλογή μιας κλινικής έξω από το Μονακό, όπως είπε αποκλειστικά στο PEOPLE εκείνη την εποχή ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος, ήταν η προσωπική της απόφαση που υποστηρίχθηκε από τα μέλη της οικογένειας.

Αρρώστησε για πρώτη φορά ενώ βρισκόταν στη Νότια Αφρική τον περασμένο Μάιο για μια σύντομη δεκαήμερη επίσκεψη στην πατρίδα της. Ωστόσο, επιπλοκές την ανάγκασαν να παραμείνει εκεί για έξι μήνες. Μια σειρά από επώδυνες διορθωτικές επεμβάσεις και μια επακόλουθη υποτροπή καθυστέρησαν την επιστροφή της στο Μονακό μέχρι τα τέλη του 2021, ενώ οι φήμες οργίαζαν για χωρισμό της από τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Μάλιστα, οι εμφανίσειες του στο πλευρό της Sharon Stone, στο γκαλά του Planetary Health στο Μόντε Κάρλο και στην πρεμιέρα της ταινίας “No time to die”, στο Μονακό είχαν προκαλέσει περισσότερα σχόλια.

Στην τελευταία της εμφάνιση συμμετείχε στις απονομές των τροπαίων και πόζαρε, ενώ φορούσε ένα πολύ κομψό γκρι κοστούμι και την περισσότερη ώρα έπαιζε με τα παιδιά της. Για την ακρίβεια, δεν άφησε από την αγκαλιά της την κόρη της, Γκαμπριέλα. Ο γιος της Ζακ, καθόταν περισσότερο μαζί με τον πατέρα του.

Τα τέσσερα παιδιά του Αλβέρτου

Τα 7 ετων δίδυμα, Ζακ και Γκαμπριέλα είναι τα μόνα παιδιά της πριγκίπισσας Charlene, αλλά δεν είναι τα μόνα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου, ο οποίος έχει αποκτήσει ακόμα δύο εκτός γάμου. Συγκεκριμένα, απέκτησε με την Αμερικανίδα μεσίτρια Ταμάρα Ρότολο, την 29χρονη σήμερα, Τζάσμιν. Η νεαρή γυναίκα ζει στην Καλιφόρνια όπου εργάζεται ως ηθοποιός. Η μητέρα της είχε εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με τον Αλβέρτο. Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να επιβεβαιωθεί στις 31 Μαΐου 2006 μετά από τεστ DNA ότι ο Αλβέρτος ήταν ο πατέρας της. Ο 18χρονος Αλεξάντρ, είναι γιος του πρίγκιπα Αλβέρτου και της αεροσυνοδού Νικόλ Κοστ. Στις 6 Ιουλίου 2005, λίγες ημέρες πριν την ενθρόνισή του στις 12 Ιουλίου εκείνου του χρόνου, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαίωσε μέσω του δικηγόρου του ότι ο Αλεξάντρ Κοστ είναι βιολογικό του παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...