Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Angelina Jolie: Σε καφέ στην Ουκρανία η διάσημη ηθοποιός

angelina jolie
@angelinajolie

Άναυδοι έμειναν οι θαμώνες ενός καφέ στην Ουκρανία όταν είδαν πως στο μαγαζί μπήκε η Angelina Jolie. H διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιός δεν είναι γνωστή μόνο για τις ταινίες στις οποίες συμμετέχει, αλλά και για τη φιλανθρωπική της δράση.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης, ως ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, πρόσφατα έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και ανακούφισης στα εκατομμύρια πρόσφυγες που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την Ουκρανία, υπό τη σκιά της ρωσικής εισβολής στη χώρα. Μάλιστα, είχε προχωρήσει και σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και τον οποίο δημιούργησε για να προωθήσει το φιλανθρωπικό της έργο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

Έτσι το Σάββατο, 30 Απριλιου βρέθηκε στην Ουκρανία και στην πολύπαθη Λβιβ. Κάτοικοι της περιοχής τη φωτογράφισαν να μπαίνει σε ένα καφέ. Ντυμένη απλά με ένα φαρδύ παντελόνι και ένα πουλόβερ και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, χαμογελούσε και χαιρετούσε τους θαμώνες.

«Τίποτα το ιδιαίτερο. Λβιβ. Πήγα να πιω καφέ. Απλά η Αντζελίνα Τζολί», γράφει στα ουκρανικά η ανάρτηση για την επίσκεψη της Αμερικανίδας ηθοποιού στην μικρή επιχείρηση της πόλης που δέχεται σχεδόν επί καθημερινής βάσης ρωσικούς βομβαρδισμούς.
Δείτε το video:

Ο βιασμός ως όπλο πολέμου

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε αναρτήσει φωτογραφίες στα social media με την ίδια να στέκεται δίπλα σε παιδάκια από την Ουκρανία που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Ιταλίας. Επιπλέον, είχε μιλήσει με την ακτιβίστρια Nadia Murad, για τη βία που δέχονται οι γυναίκες στη διάρκεια των πολέμων, είτε αυτοί συμβαίνουν στην Ουκρανία είτε σε οποιοδήποτέ άλλο μέρος στον κόσμο.

«Οι ηγέτες όλων των χωρών πρέπει να καταλάβουν ότι είτε συμβαίνει στην Υεμένη είτε στην Ουκρανία τα εγκλήματα κατά των γυναικών υπάρχουν. Και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι αυτό θα υπάρχει στο μυαλό όλων όταν κάνουν συγκεκριμένα σχέδια. Πιστεύω ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την ευθύνη από την πρόληψη. Αν δεν αποδώσουμε ευθύνες σε όσους είναι υπεύθυνοι για αυτά τα εγκλήματα δεν θα τα σταματήσει από το να συμβαίνουν», είπε η ακτιβίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...