Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Ανδρομάχη- Eurovision: “Δεν ήξερα τι τραγούδι θα πω. Χάρηκα που ήταν ένα τραγούδι που έκατσε πάνω μου σωστά”

Aνδρομαχή

H Aνδρομαχή είναι η τραγουδίστρια εκείνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Mε αφορμή αυτό η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά στην παρέα “Breakfast@STAR” για όλα και κυρίως για αυτό το μεγάλο βήμα που θα κάνει.

Aνδρομαχή

Αρχικά, η Ανδρομάχη αναφέρθηκε στον Ευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό, τονιζόντας χαρακτηριστικά πως “δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα συμβεί. Δεν το είχα στο μυαλό μου γιατί ήμουν πολύ συγκεντρωμένη στο τι κάνω τώρα.  Απλά ήρθε. Είπα ναι γιατί πίστευα ότι είμαι στη φάση που πρέπει να κάνω μια μετάβαση. Απλά είπα ναι, δεν το σκέφτηκα, δεν ήξερα τι τραγούδι θα πω. Χάρηκα που ήταν ένα τραγούδι που έκατσε πάνω μου σωστά”.
Επίσης, εκείνη προσέθεσε πως:
“Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την κρίση μου γιατί με έχουν οδηγήσει σωστά. Θα ρωτήσω πάντα την αδερφή μου. Δεν είναι στον χώρο αλλά έχει πάρα πολύ καλή αντίληψη. Κανέναν άλλον. Γενικά δεν ρωτάω. Απλά πηγαίνω και κάνω αυτό που νιώθω”.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε τα γενέθλιά της. Η τραγουδίστρια πραγματοποίησε ένα τέλειο πάρτι έχοντας στο πλευρό της πολύ καλούς της φίλους και συνεργάτες. Εκείνη έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με τις χορευτικές της ικανότητες αλλά και με το φόρεμα της. Τι επέλεξε να φορέσει σε αυτή την τόσο σημαντική βραδιά για εκείνη;

Τα γενέθλια της Ελένης Φουρέιρα και το ιδιαίτερο φόρεμα της

Η Ελένη Φουρέιρα για το πάρτι γενεθλίων της επέλεξε ένα μίνι φόρεμα εφαρμοστό με cut out. Όλοι βέβαια είδαμε και την Τζοκόντα να φλερτάρει πάνω στο μπούστο της τραγουδίστριας. Ένα φόρεμα κάπως ασυνήθιστο με μεγάλη δώσει… fun.

O χορός και το κέφι δεν σταμάτησαν ποτέ αφού η Ελένη Φουρέιρα είχε στο πλευρό της τα φιλαράκια αλλά και τους συνεργάτες της. Στις φωτογραφίες εντοπίσαμε την Χριστίνα Σάλτη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά και τον Παντελή Τουτουντζή. Οι φωτογραφίες στο Instagram τα «πρόδωσαν» όλα!

 

H Ελένη Φουρέιρα ποζάρει γυμνή στον καθρέφτη του μπάνιου της

Η Ελένη Φουρέιρα αποτελεί μια από τις σέξι τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, με πάνω 1 εκατομμύριο followers της να γεμίζουμε με like και σχόλια κάθε της ανάρτηση. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητά της. Τα looks που επιλέγει για τις επίσημες και καθημερινές της εμφανίσεις, αλλά και τα νέα της πρότζεκτ.

Αυτή τη φορά, ανέβασε τη θερμοκρασία σε επίπεδα «fuego». Η Ελένη Φουρέιρα έβγαλε φωτογραφία γυμνή στον καθρέφτη του μπάνιου της. Οι υδρατμοί κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος του, ενώ βλέπουμε τη φράση «I love you». Η Ελένη την έγραψε ή κάποιος άλλος;

Με ερωτική διάθεση, η popstar, που έκανε την Ευρώπη να φωνάζει το όνομά της όταν εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision του 2018, έδωσε τις ευχές της στους followers της με τον δικό της τρόπο για τη Γιορτή των Ερωτευμένων. Τους υπενθύμισε, επίσης, και πόσο τους αγαπά.

Δείτε παρακάτω τη σέξι ανάρτηση της.

 

 

Το Dreamy Μακιγιάζ Της Ελένης Φουρέιρα Που Πρέπει Να Αντιγράψεις

Το dreamy μακιγιάζ της Ελένης Φουρέιρα που πρέπει να αντιγράψεις. Το glam team της Ελένης Φουρέιρα, ο Παντελής Τουτουντζής στο μακιγιάζ και ο Χρήστος Μπαϊραμπάς στα μαλλιά, είναι μία ομάδα φωτιά! Το γεγονός πώς λειτουργούν -πλέον- σαν οικογένεια και το ότι η Ελένη είναι ένα απίθανο κορίτσι, έχει σαν αποτέλεσμα να βλέπουμε τα looks της και να θέλουμε να τα αντιγράψουμε όλα!

Το dreamy μακιγιάζ της Ελένης Φουρέιρα που πρέπει να αντιγράψεις

Αυτό έγινε και τώρα, μόλις είδαμε την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram. Όπως θα δεις παρακάτω, η Ελένη φόρεσε ένα «μουντό», πολύ χειμερινό outfit και το συνδύασε με απίθανα θερμούς και κοριτσίστικους τόνους στο μακιγιάζ και υπέροχα, ολόισια μαλλιά. Εμείς, το θεωρούμε το απόλυτο beauty inspo για τις πρώτες ημέρες του χρόνου. Για αυτόν το λόγο, ψάξαμε και βρήκαμε τα προϊόντα με τα οποία θα το αντιγράψουμε.

Οι σκιές

Οι σκιές που φόρεσε ακροβατούν ανάμεσα στο κοραλλί και το ροζ και η παλέτα που περιέχει ακριβώς τις αποχρώσεις που θες. Είναι, λοιπόν, η Clarins, Eye Quartet Palette στην απόχρωση Rosewood. Με το διακριτικά shimmering τελείωμα που χαρίζουν και με το κατάλληλο blending (you’ve got this queen!), μπορείς να αποκτήσεις το χρώμα των βλεφάρων της Ελένης

Η ένταση

Το βλέμμα της Ελένης είναι girly, dreamy και με ένταση και αυτό το οφείλει στο απαλό, μαύρο μολύβι που φορά στην εξωτερική γωνία του ματιού. Το δικό μας αγαπημένο μαύρο μολύβι, δεν είναι άλλο από το κρεμώδες αλλά σταθερό YSL, Crushliner στην απόχρωση Νο 01.

Οι βλεφαρίδες

Έντονο βλέμμα χωρίς έντονες βλεφαρίδες… Προφανώς και δεν γίνεται. Θα χρησιμοποιήσεις, λοιπόν, άφθονη μάσκαρα και εμείς θα σου προτείναμε την ολοκαίνουργια Byredo, Mascara στην απόχρωση black. Κάνει τις βλεφαρίδες τεράστιες και τις διαχωρίζει τέλεια.

Τα χείλη

Το κραγιόν της Ελένης είναι πολύ κρεμώδες. Έχει, επίσης, αρκετή λάμψη και σε ένα χρώμα που ακροβατεί ανάμεσα στο nude και το ροζ. Το κραγιόν που σου προτείνουμε να φορέσεις (και να αγοράσεις για να έχεις γενικά) είναι το MAC, Lustreglass Lipstick  στην απόχρωση Syrup. Έχει το τέλειο χρώμα που πραγματικά θα φοράς συνέχεια.

 

Λοιπόν τι λές, Θα δοκιμάσεις το τέλειο μακιγιάζ της Ελένης στην επόμενη έξοδο;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...