Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει ξανά μπαμπάς

Άκης Πετρετζίκης μπαμπάς

Ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε πολύ ευχάριστα νέα στους followers του στο Instagram. Ο αγαπημένος μας chef θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς. Τον περασμένο Σεπτέμβριο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και βάφτισαν τον μικρό Αχιλλέα.

Ο γιος τους γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2021 και από ότι φαίνεται σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν και την κορούλα τους.

Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει ξανά μπαμπάς

Ο chef ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με ένα και μόνο ig story ο Άκης έκανε τη δήλωση της ημέρας.

«Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης, αποκαλύπτοντας με ένα σκίτσο το φύλο του μωρού. Και μάντεψε τι περιμένουν; Ένα κοριτσάκι!

Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει ξανά μπαμπάς

Ο παραμυθένιος γάμος του Άκη Πετρετζίκη και η εκθαμβωτική νύφη

Ο γάμος έγινε όπως επιθυμούσε το ζευγάρι, δηλαδή χωρίς φωτογράφους και κανάλια, σε ένα υπέροχο κτήμα στην πόλη που τον μεγάλωσε. Το ζευγάρι ήταν τόσο ευτυχισμένο και όμορφο που πραγματικά θύμιζε κάτι από παραμύθι.

Ο γοητευτικός γαμπρός φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν με παπιγιόν και γιλέκο. Η πανέμορφη νύφη επέλεξε ένα απλό και λιτό ρομαντικό νυφικό με δαντέλα. Το συγκεκριμένο νυφικό έκλεινε στο λαιμό και είχε ανοιχτή πλάτη. Το χτένισμά της ήταν εξίσου απλό και λιτό. Η νύφη επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της κάτω ελεύθερα, και να τα στολίσει με ένα πέπλο. Βέβαια, το πέπλο το αφαίρεσε στην δεξίωση.

Μετά τον γάμο το ζευγάρι, βάπτισε και τον 3 μηνών γιό τους.  Το όνομα που του έδωσαν ήταν Αχιλλέας, ο οποίος όπως είδαμε φορούσε γκρι παντελονάκι, τιράντες και ένα ζευγάρι αθλητικά.

Αν και ο γνωστός σεφ προσπάθησε να κρατήσει κρυφή αυτή την χαρούμενη στιγμή της ζωής του, δεν άφησε τους followers του παραπονεμένους καθώς ο ίδιος δημοσίευσε στιγμιότυπα από τον γάμο.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μπήκε στην δεξίωση αγκαλιά με τον μικρό τους Αχιλλέα και υπό τους ήχους του Star Wars συνοδευόμενο από πυροτεχνήματα.

Ο ίδιος ο Άκης ανέβασε και βίντεο από το μενού που είχε σχεδιάσει και οργανώσει ο ίδιος. Μάλιστα σε ένα από τα βίντεο, βλέπουμε την όμορφη νύφη να επαινεί τον σύζυγο της λέγοντάς του “ Αγάπη μου το μενού είναι εξαιρετικό”.

Ο Άκης ξεσάλωσε στο πάρτι του γάμου του χορεύοντας εκτός από την αγαπημένη του και με όλους τους άλλους καλεσμένους. Κάποια στιγμή μάλιστα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τον “Βασιλιά της σκόνης” από τα Ξύλινα σπαθιά.

Εμείς λοιπόν τους ευχόμαστε να ζήσουν και να είναι πάντα καλά μαζί με το παιδάκι τους!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...