Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Παντρεύεται η Αμαλία Κωστοπούλου; Όλες οι λεπτομέρειες

Παντρεύεται η Αμαλία Κωστοπούλου

Η Αμαλία Κωστοπούλου, η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, παντρεύεται. Η καλλονή τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν απασχολεί τα εγχώρια μέσα. Πολλοί είναι εκείνοι που την ακολουθούν στα social media και χαζεύουν τις υπέροχες φωτογραφίες της από τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Η πανέμορφη Αμαλία Κωστοπούλου είπε το μεγάλο «ναι» στον σύντροφό της και σε λίγους μήνες θα γίνει ο γάμος. Αυτό διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες αρκετά έντονα. Ποια είναι η αλήθεια;

Παντρεύεται η Αμαλία Κωστοπούλου; Όλες οι λεπτομέρειες

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα που αναφέρει ότι η Αμαλία Κωστοπούλου παντρεύεται με Αμερικανό γόνο πλούσιας οικογένειας. Επιπλέον, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για επικείμενο ταξίδι της Τζένης Μπαλατσινού στις ΗΠΑ προκειμένου να βοηθήσει στις προετοιμασίες του γάμου που τοποθετείται χρονικά στο καλοκαίρι.

Τι πραγματικά, όμως, συμβαίνει;

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού okmag, η Αμαλία Κωστοπούλου όχι μόνο δεν παντρεύεται, αλλά αυτή την περίοδο είναι μόνη της στην προσωπική της ζωή. Η 24χρονη είναι αφοσιωμένη στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στον τομέα του marketing, όπου εργάζεται και δεν βρίσκεται σε σχέση.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amalia (@notrealamalia)

Η Τζένη Μπαλατσινού Μιλά Για Τις Δυσκολίες Της Εγκυμοσύνης

Η Τζένη Μπαλατσινού εξήγησε σε πρόσφατη ομιλία της πόσο δύσκολη ήταν η περίοδος της τέταρτης εγκυμοσύνης για εκείνη. Πώς βίωσε και τις τέσσερις εγκυμοσύνες της και σε ποια γυναίκα οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Με αφορμή τη χτεσινή Παγκόσμια Ημέρα για τη Γυναίκα,  το Τμήμα Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών Αθηνών διοργάνωσαν εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, με θέμα «Γυναίκες και Μαίες». Εκεί, λοιπόν, έδωσε το παρόν και η Τζένη Μπαλατσινού.

«Έχω περάσει από όλες τις φάσεις του τοκετού. Έχω κάνει δυο φυσιολογικούς τοκετούς και δυο καισαρικές, η τελευταία με πολύ μεγάλη δυσκολία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τις τέσσερις εγκυμοσύνες μου, και για τους τέσσερις τοκετούς στη μαία μου, τη Λαμπρινή Παλληκάρη. Είναι μια γυναίκα παλικάρι. Αν δεν είχα εκείνη, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να βιώσω τόσο ωραία τις εύκολες εγκυμοσύνες και τοκετούς και τόσο ανώδυνα την τελευταία που ήταν αρκετά δύσκολη.

«Αν δεν είχα τη Λαμπρινή δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να βιώσω τόσο ωραία τις εύκολες εγκυμοσύνες μου και τους εύκολους τοκετούς και τόσο ανώδυνα την τελευταία που ήταν αρκετά δύσκολη».

Η συμβουλευτική που έχουμε από τη μαία μας εμείς οι γυναίκες, είναι πολύ σημαντική. Σε ότι αφορά τη δράση σας και τον αγώνα σας θα είμαι πάντα δίπλα σας. Εύχομαι οι δυο γυναίκες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Υπουργείο Υγείας να ολοκληρώσουν το έργο σε ότι αφορά το birth center που χρειάζεται να γίνει σε ένα δημόσιο νοσοκομείο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όλη η Ευρώπη έχει. Είμαστε η μόνη χώρα που δεν έχουμε κάτι τέτοιο».

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...