Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Η Εριέττα Κούρκουλου έγινε μαμά: Δες την πρώτη φωτογραφία του γιου της

Εριέττα Κούρκουλου έγινε μαμά

Η Εριέττα Κούρκουλου έγινε μαμά. Πριν από μερικές ώρες, η όμορφη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου γέννησε τον γιο της.  Εκείνη είχε εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Και να που σήμερα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της.

Η όμορφη Εριέττα μοιραζόταν στιγμές από την εγκυμοσύνη της στα social media αρκετά συχνά. Με αυτή της την κίνηση ήθελε να δώσει δύναμη σε όλες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να κυοφορήσουν.

«Ο γιός μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22.
Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, το @mitera.gr την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος.».

Αυτό ήταν το σημερινό της μήνυμα στο Instagram και κάπως έτσι ανακοίνωσε την άφιξη του μικρού… Νίκου.

Η Εριέττα Κούρκουλου έγινε μαμά: Δες την πρώτη φωτογραφία του γιου της

Πολλοί σχολίασαν κάτω από αυτή τη φωτογραφία και θέλησαν να της δώσουν τις ευχές τους για το νέο μέλος της οικογένειας. Μέσα σε αυτούς ήταν η Χριστίνα Κοντοβά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Μαριέττα Χρουσαλά αλλά και η Μαρία Ηλιάκη.

Η Εριέττα Κούρκουλου με casual look μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Εριέττα Κούρκουλου διανύει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής της.Μετά από αρκετό καιρό προσπαθειών με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της για το ευτυχές γεγονός. Οι δυο τους θα γίνουν γονείς και όπως είπε η ίδια, περιμένουν αγοράκι.

Πριν από μερικές ημέρες, λοιπόν, έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ως ομιλήτρια σε συνέδριο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Με μαύρο παντελόνι, σακάκι και ψηλοτάκουνες γόβες, πήρε τον λόγο και μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να μείνει τελικά έγκυος, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Δες τη φωτογραφία της:

 

Μεταξύ άλλων, είπε ότι “Εγώ όπως και οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα μας, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αντιμετώπιζα δυσκολίες στην απόκτηση ενός παιδιού. Ούσα μόνο 26 χρονών, όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες πιστεύαμε ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας.Δυστυχώς όμως ενάμιση χρόνο μετά, λόγω σοβαρής διαταραχής του κύκλου μου, δεν είχαμε συλλάβει. Δοκιμάσαμε αρκετούς γιατρούς και διάφορες θεραπείες, μέχρι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει. Όλο αυτό το διάστημα η ζωή μας γυρνούσε γύρω από την προσπάθεια αυτή να γίνουμε γονείς”.

Στη λεζάντα της, σημείωσε: «Σήμερα, στέκομαι εδώ για να πω σε όσες γυναίκες αισθάνονται ακόμα μόνες τους, ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Στέκομαι εδώ, για να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στο να σβήσουν τα ταμπού γύρω από την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Στέκομαι εδώ, γιατί οι γυναίκες που δίνουν τον αγώνα τους, χρειάζονται υποστήριξη και όχι συμβουλές. Δεν χρειάζονται μόνο οικονομική υποστήριξη. Χρειάζονται εργασιακή, κοινωνική και κρατική υποστήριξη. Θα συνεχίσω να στέκομαι εδώ λοιπόν, μέχρι να την αποκτήσουν».

Η Εριέττα Κούρκουλου Θα Γίνει Μαμά Για Πρώτη Φορά

Η Εριέττα Κούρκουλου θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και η χαρά της (όπως καταλαβαίνουμε όλοι) είναι απερίγραπτη. Η όμορφη Εριέττα άλλωστε δεν είχε κρύψει ποτέ την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά. Η ίδια τον τελευταίο καιρό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προσπαθούσε να στηρίξει αρκετά τις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδάκι και αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες.

«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό. Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά. Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό.», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου ανακοινώνοντας έτσι πως θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Στις 16 Ιουνίου, η Εριέττα Κούρκουλου είχε ανεβάσει μία φωτογραφία στο ίδιο ακριβώς σημείο με φόντο τη θάλασσα γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο το οποίο και άγγιξε όποιον και όποια το διάβασε.

«Δύο εβδομάδες… 14 ημέρες.

Που θα πάει; θα περάσουν!

Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β – χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά.

Γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων είναι η προσμονή, η αισιοδοξία, η απεσιοδοξία, το άγχος, ο θυμός και η ευτυχία – συναισθήματα, που βιώνουμε πολλές φορές ταυτόχρονα.

Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης – τα όποια βέβαια είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο.

Να είσαι αισιόδοξη σου λένε… βοηθάει!

Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος, γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα… για ακόμη μια φορά. Προσπαθείς λοιπόν να κρατηθείς κάπου ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απεσιοδοξία, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι εκεί ανάμεσα, βρίσκεται η αδιαφορία – την οποία είναι αδύνατο να ενστερνιστείς.

Ο κόσμος γύρω σου κυλάει κανονικά και ορισμένες στιγμές ευτυχώς, καταφέρνει να σε παρασύρει και να ξεχαστείς λιγάκι!

Κράτα αυτές τις στιγμές!

Θυμήσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα.

Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας!».

Το τηλεφώνημα αυτό, όπως φαίνεται, για εκείνη και τον σύζυγό της ήρθε. Το ζευγάρι πετά στον έβδομο ουρανό περιμένοντας πώς και πώς να γνωρίσει τον γιο του. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Εριέττα με τη σημερινή της φωτογραφία έδωσε κουράγιο και ελπίδα σε πολλές γυναίκες εκεί έξω.

Δες τη φωτογραφία:

 

Στην γιορτή της ημέρας, τον Μάιο του 2021 η Εριέττα Κούρκουλου είχε αναφερθεί ξανά στις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μαμάδες γράφοντας αναφορικά:

«Από χθες που ανέβασα τις ενέσεις που χαρίζαμε, έχω μείνει άφωνη με τον αριθμό μηνυμάτων υποστήριξης και αγάπης που λαμβάνω! Κατάλαβα ότι οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι είναι (είμαστε) παντού… Γι’ αυτό όπου δείτε γυναίκα χαμογελάστε της! Ευχηθείτε της καλό Σαββατοκύριακο. Κάντε υπομονή στο φανάρι αν αργήσει να ξεκινήσει.

Ο καθένας από εμάς δίνει έναν αγώνα που δεν ξέρει κανείς. Δώστε αγάπη . Είναι δωρεάν και ότι πιο πολύτιμο σε έναν κόσμο στον οποίο συχνά κυριαρχεί το μίσος και η αρνητική ενέργεια. Εγώ προσωπικά δεν έχω νοιώσει πιο πλούσια απ’ ότι ένιωσα διαβάζοντας τις ευχές σας!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσοι δίνουν αυτό τον αγώνα. Εύχομαι να γεμίσουν σύντομα τα σπίτια σας παιδικές φωνούλες. Σας αγαπάω όλες και αγαπώ και τους άντρες μας που δεν χάνουν ραντεβού στον γυναικολόγο.  Κρύβουν και εκείνοι το δικό τους άγχος για να σταθούν δυνατοί για εμάς».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...