Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Βρήκαμε τη πιο συγκλονιστική απόχρωση της σεζόν

απόχρωση

Βρήκαμε τη πιο συγκλονιστική απόχρωση της σεζόν. Οι χάλκινες αποχρώσεις στα μαλλιά είναι το πιο hot  trend της σεζόν και αρκετές διάσημες έχουν ήδη ενδώσει σε αυτό το χρώμα. Πιο συγκεκριμένα ήδη η Kendall Jenner, αποχωρίστηκε την  μελαχρινή απόχρωση των μαλλιών της για να εμφανιστεί στην Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι με ένα νέο φλογερό χρώμα. 

Βρήκαμε τη πιο συγκλονιστική απόχρωση της σεζόν

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αυτή τη στιγμή οι ζεστές αποχρώσεις έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα στο Tik Tok το hashtag  copper hair έχει 88,6 εκατομμύρια προβολές στην εφαρμογή, ενώ το copper haircolor έχει 3 και 4 εκατομμύρια προβολές.

Η Alex Brownsell, ο γνωστός hair expert των celebrities, αναφέρει ότι οι χάλκινοι τόνοι ήταν το κορυφαίο αίτημα στο κομμωτήριό της τους τελευταίους μήνες. «Οι ζεστοί, χάλκινοι τόνοι είναι δημοφιλείς επειδή είναι παγκοσμίως κολακευτικοί και η μεγάλη ποικιλία χάλκινων αποχρώσεων που πρέπει να εξερευνήσετε σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για όλους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν επιλέξουμε το Copper χρώμα

Οι χάλκινες αποχρώσεις μπορεί να είναι κολακευτικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες πρέπει να βάψουν τα μαλλιά τους σε αυτές τις αποχρώσεις. Αντίθετα, οι hair colorists, προτείνουν να προχωρήσουμε σε μια τέτοια αλλαγή αργά, προσαρμόζοντας την απόχρωση μας με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε τέτοιες μεγάλες αλλαγές και σε τόσο απαιτητικά χρώματα είναι πολύ σημαντική η εμπειρία και η γνώση που έχει ένας επαγγελματίας κομμωτής. Καθώς η καθεμία μας είναι μοναδική έτσι πρέπει και οι hair experts να ταιριάζουν την σωστή χάλκινη απόχρωση με τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των ματιών της εκάστοτε πελάτισσας.

5 Τρόποι Που Μια Γαλλίδα Δείχνει Πως Αγαπά Τον Εαυτό Της

5 τρόποι που μια Γαλλίδα δείχνει πως αγαπά τον εαυτό της. Η λέξη “self-care” ανήκει σίγουρα στις “καραμέλες” των millennials. Πλέον δε φοβόμαστε να ξοδέψουμε χρήματα σε αρωματικά κεριά, matcha lattes και κινόα. Ο διαλογισμός είναι trending-now κι αν δεν λάμπεις εξαιτίας της… αυτοπεποίθησης που αποπνέεις, τότε κάτι δεν κάνεις καλά.

5 τρόποι που μια Γαλλίδα δείχνει πως αγαπά τον εαυτό της

Αν και συμφωνούμε με όλα τα παραπάνω (τα κάνουμε κι εμείς) και πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικά και προωθούν νέες ιδέες όσον αφορά στο body-positive κίνημα και την υγεία γενικότερα, αυτό που ίσως δεν ήξερες είναι πως η έννοια του self-care είναι σχεδόν… άκυρη μέσα στην παριζιάνικη κουλτούρα.

Οι Γαλλίδες δεν ξοδεύουν περιουσίες για personal training ούτε μαγειρεύουν στο repeat την τελευταία τάση στo healthy eating. Ο τρόπος που οι Γαλλίδες φροντίζουν τους εαυτούς τους είναι απλός, ιδιωτικός και δεν ένεχει καμία on trend προσέγγιση. Αξίζει να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, χωρίς απαραίτητα να θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο που φροντίζεις εσύ τον εαυτό σου – ελπίζουμε πως το κάνεις, έτσι κι αλλιώς.

1. Ενδίδουν τακτικά σε ό,τι τις ικανοποιεί

Δεν επιλέγουν το φαγητό τους με βάση τα άρθρα που διαβάζουν στα περιοδικά.  Ακριβώς, επειδή δεν “πολεμά” ενάντια στις λιγούρες της, σπάνια θα συναντήσεις μια Γαλλίδα να το παρακάνει με το φαγητό. Απολαμβάνει κάθε μπουκιά και δε μισεί τον εαυτό της, όταν ενδώσει σε κάτι με πολλές… θερμίδες.  

2.  Δεν προσπαθούν να τις αλλάξουν

Όλες οι γυναίκες έχουμε ανασφάλειες. Για παράδειγμα, αν μία Γαλλίδα έχει κενό στα δόντια, αντί να βάλει σιδεράκια, θα αναδείξει το κενό στα δόντια σαν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλες γυναίκες που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Και πολύ καλά έκαναν.

3. Φορούν ό,τι τις κάνει να αισθάνονται όμορφα

 Είναι φυσικές trend-setters. Εκείνες ξέρουν τι τους πηγαίνει και παραμένουν πιστές σε αυτό, ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα τους μόνο με αυτά τα συγκεκριμένα items.

4. Είναι επιλεκτικές με τις φιλίες τους

 Το να έχουν από… κοντά τους “εχθρούς” τους φαντάζει γελοίο. Αντιθέτως, βρίσκουν φίλους που τους κάνουν “κλικ” και παραμένουν πιστές σε εκείνους, βάζοντας όλο το χρόνο και την ενέργεια που χρειάζεται για να εμπλουτίσουν αυτές τις σχέσεις με εμπειρίες. 

5. Εκτιμούν τα μικρά πράγματα

 Οι Γαλλίδες ανακαλύπτουν την ομορφιά στην απλότητα. Ένα ακόμα παράδειγμα είναι τα μικρά αλλά νόστιμα γεύματα τους. Οι Παριζιάνες βρίσκουν χαρά στις μικρές λεπτομέρειες: ένα φλιτζάνι εσπρέσο, ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα ζεστό κρουασάν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...