Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Διάσημοι σταρ που δεν ήξερες ότι είναι συγγενείς

διάσημοι σταρ

Διάσημοι σταρ που δεν ήξερες ότι είναι συγγενείς. Στο μακρινό Χόλιγουντ δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο διάσημοι γονείς να εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί παρέα με τα εξίσου διάσημα παιδιά τους. Τα τελευταία είτε ακολούθησαν τα επαγγελματικά χνάρια των γονιών τους, είτε τράβηξαν τον δικό τους δρόμο και πλέον έχουν αποκτήσει δόξα και φήμη παγκοσμίως. Το εν λόγω παράδειγμα συγγένειας μεταξύ διάσημων αστέρων είναι και το πιο προφανές, ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται κατά καιρούς ο κόσμος της showbiz είναι κυριολεκτικά μια οικογένεια.

Αδέρφιαμακρινά ξαδέρφιαθείοι και κουνιάδοι, υπάρχουν περιπτώσεις διάσημων προσωπικοτήτων που δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας ότι μπορεί να έχουν συγγενικούς δεσμούς, μέχρι που το αποκάλυψαν οι ίδιοι. Μεταξύ των διασημότερων είναι οι παρακάτω.

Διάσημοι σταρ που δεν ήξερες ότι είναι συγγενείς

Dolly Parton – Miley Cyrus

Στην επίσημη τελετή των 61ων βραβείων Grammy, η Miley Cyrus απέτισε φόρο τιμής στην βασίλισσα της κάντρι μουσικής, Dolly Parton, ερμηνεύοντας μαζί της επί σκηνής το θρυλικό κομμάτι “Jolene”. Οι δύο γυναίκες μοιράζονται, πέραν το πάθος για την μουσική, συγγενικούς δεσμούς, αφού η 76χρονη star είναι νονά της Miley. Η συγγένεια αυτή προέκυψε έπειτα από την μακρόχρονη φιλία της Dolly Parton με τον πατέρα της Miley Cyrus και μουσικό, Billy Ray Cyrus.      

Ingrid Bergman – Isabella Rossellini


Οι εμβληματικές γυναίκες έχουν τον σπουδαιότερο και πιο βαθύ συγγενικό δεσμό, εκείνον της μητέρας και κόρης. Η ερωτική σχέση της Ingrid Bergman με τον Ιταλό σκηνοθέτη, Roberto Rossellin, αποτέλεσαν ένα από τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα της χρυσής εποχής του Hollywood. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε το ζευγάρι να αποκτήσει τρία παιδιά και έπειτα να παντρευτεί.

Kate Middleton – Dakota και Elle Fanning

Οι αδερφές Fanning σημειώνουν μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, χωρίς να προέρχονται από γονείς ηθοποιούς. Η αξιοσημείωτη, ωστόσο, συγγένεια που διαθέτουν στο βιογραφικό τους ή καλύτερα στο γενεαλογικό δέντρο τους, είναι εκείνη με την Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton. To 2014 ένας γενεαλογικός ερευνητής επιβεβαίωσε ότι η Dakota και η Elle έχουν σχέσεις με τον βασιλιά Edward III. Η μητέρα της Kate Middleton, Carole, είναι απόγονος του βασιλιά Edward III, κάνοντας έτσι τους Fanning και τη Δούκισσα (πολύ) μακρινούς συγγενείς.

Jamie Lee Curtis – Janet Leigh

Η Jamie Lee Curtis και η διάσημη ηθοποιός, Janet Leigh, εκτός από τον δεσμό μητέρας και κόρης, μοιράζονται την ίδια αγάπη για τις ταινίες τρόμου. Και οι δύο stars έχουν πρωταγωνιστήσει σε θρίλερ που έγραψαν ιστορία στο αμερικανικό κινηματογράφο.

Emily Blunt – Stanley Tucci

Οι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως έχουν περισσότερα κοινά από το ίδιο επάγγελμα και αυτό γιατί, ο Stanley Tucci είναι παντρεμένος με την αδερφή της Emily Blunt, Felicity Blunt και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά – ανίψια δηλαδή της star του “A Quiet Place”. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι δύο τους έχουν μάλιστα πρωταγωνιστήσει στην μεγάλη οθόνη στην ταινία “The Devil Wears Prada”.

Πρίγκιπας Κάρολος – Ralph Fiennes

Σύμφωνα με το BBC America, ο ηθοποιός του “Harry Potter”, Ralph Fiennes και ο αδερφός του, Joseph Fiennes, είναι όγδοα ξαδέρφια του πρίγκιπα Καρόλου. Τόσο οι Fiennes Brothers, όσο και ο πρίγκιπας Κάρολος προέρχονται από τον βασιλιά Ιάκωβου Β’ της Σκωτίας. Απόδειξη της συγγένειας αποτελεί και η εμφάνιση του ηθοποιού το 2012 μεταξύ της βασιλικής οικογένειας, για τον εορτασμό της 200ης επετείου του Charles Dickens.

Nicolas Cage – Sofia Coppola – Jason Schwartzman

Οι τρείς ηθοποιοί είναι πρώτα ξαδέρφια και κατάγονται από την οικογένεια Coppola. Έτσι, η μητέρα του Jason Schwartzman είναι η ηθοποιός Talia Shire και αδερφή του σκηνοθέτη Francis Ford Coppola. Ο Francis είναι επίσης πατέρας της Sofia Coppola. Δεδομένου ότι ο Nicolas Cage είναι γιος του αδελφού του Francis, August Coppola, είναι ανιψιός τόσο της Shire, όσο και του Francis.

Βασίλισσα Ελισάβετ – Πρίγκιπας Φίλιππος

Δεν αποτελεί ασυνήθιστο φαινόμενο μεταξύ των γαλαζοαίματων, να δημιουργούν οικογένειες με μακρινούς συγγενείς τους, προκειμένου να υπάρχει διαιώνιση της βασιλείας. Η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο αείμνηστος πρίγκιπας Φίλιππος δεν υπήρξαν εξαίρεση στον κανόνα, για αυτό και από τρίτα ξαδέρφια, έγιναν σύζυγοι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...