Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

WELL – BEING

Αυτά τα αρώματα σετάρονται τέλεια με την ημέρα

αρώματα

Αυτά τα αρώματα σετάρονται τέλεια με την ημέρα. Red is the colour of life, of blood, I love red” είχε πει κάποτε η Coco Chanel, μια γυναίκα που λάτρευε το κόκκινο σε όλους τους τομείς της ζωής της: Από τις συλλογές Chanel έως το μακιγιάζ, αλλά και τη διακόσμηση. Ανεξάρτητα από το πολιτισμικό υπόβαθρο κάποιου ή τις αποχρώσεις του, το κόκκινο είναι το χρώμα της ζωής, της δύναμης, του πάθους και του έρωτα, της αγάπης, του θάρρους αλλά και της έντασης, του θυμού και γι’ αυτό έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Άλλωστε, οι αναμνήσεις μας είναι τόσο καλά συντονισμένες με κάθε μία από τις αισθήσεις μας που ανάλογα με τις εμπειρίες μας, ο καθένας μας ανταποκρίνεται διαφορετικά σε διαφορετικά χρώματα.

Με αφορμή λοιπόν, τη σημερινή μέρα, αποφασίσαμε να κάνουμε μία λίστα με αρώματα που οι μεγάλοι οίκοι «έντυσαν» στα κόκκινα- κάποια λόγω Αγίου Βαλεντίνου- μεταφέροντας ακόμη και με αυτό τον τρόπο το μήνυμά τους: Μία ζωντανή δήλωση του έρωτα (τουλάχιστον στο μπουντουάρ μας)!

Αυτά τα αρώματα σετάρονται τέλεια με την ημέρα

Jo Malone Velvet Rose & Oud Cologne Intense Limited Edition

Η απολαυστική, πολυτελής εκδοχή του τριαντάφυλλου. Τριαντάφυλλο Δαμασκού, πλούσιο και πολύπλευρο, τυλιγμένο σε αισθησιακές ξυλώδεις νότες oud. Κορυφώνεται με γαρύφαλλο και νότες πραλίνας.

Giorgio Armani Si Passione Eclat De Parfum

To 2022, o Giorgio Armani ανανεώνει την πρόσκληση να πεί “Si στο πάθος” με το Sì passione éclat de parfum, ένα νέο άρωμα που συλλαμβάνει την ιδέα ότι το πάθος φωτίζει τη ζωή όλων. Μία όμορφη συνάντηση ανάμεσα σε μία λαμπερή συμφωνία νοτών φραγκοστάφυλλου και περγαμόντου, ενισχυμένων από δύο τριαντάφυλλα – Centifolia και Damascena – που αποδίδουν στο άρωμα μία γενναιόδωρη θηλυκότητα και έναν διακριτό χαρακτήρα.

KAYALI Eden Juicy Apple 01 – Eau de Parfum

Παιχνιδιάρικο και ζωηρό, αυτό το πληθωρικό άρωμα είναι ένας δελεαστικός, λαχταριστός συνδυασμός τραγανών και ζουμερών φρούτων και εθιστικών λουλουδιών, με νότες κορυφής από ζουμερό κόκκινο μήλο, εξωτικό λίτσι, αφρώδες ροζ γκρέιπφρουτ και στυφό φραγκοστάφυλο. Οι ακαταμάχητες μεσαίες νότες από γλυκά άγρια μούρα, σαγηνευτικά άνθη βατόμουρου και μεθυστικό γιασεμί δίνουν στο άρωμα μια πινελιά λάμψης, ενώ το κρεμώδες άνθος βανίλιας, το φιλήδονο κεχριμπάρι και ο αισθησιακός μόσχος τυλίγονται γύρω από ολόκληρο το μπουκέτο σε μια παιχνιδιάρικη και αμετανόητη έκφραση ευτυχίας.

Lancôme La Nuit Trésor Intense Eau De Parfum

Με το La Nuit Trésor Intense, η Lancôme προσφέρει μια παθιασμένη παραλλαγή του θρυλικού αρώματος του έρωτα. Εμπλουτισμένο με μια ακαταμάχητη νότα μαύρου κερασιού, το εμβληματικό τριαντάφυλλο του La Nuit Trésor μεταμορφώνεται σε μια ζωντανή δήλωση έρωτα. Σε αυτό το ξυλώδες, φρουτώδες, λουλουδάτο κι ανατολίτικο άρωμα, απολαυστικές νότες σαγηνεύουν τις αισθήσεις κι ανανεώνουν τη δύναμη αποπλάνησης του εμβληματικού λουλουδιού που πρωταγωνιστεί στην αύρα του La Nuit Trésor: του τριαντάφυλλου Isparta, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως «βασιλιάς των τριαντάφυλλων». Κλεισμένο μέσα σε ένα κόκκινο μπουκάλι, εμπνευσμένο από ένα πολύτιμο ρουμπίνι, το La Nuit Trésor Intense αποτυπώνει αρωματικά την πεμπτουσία του πάθους.

Kilian Rolling In Love Icon Set

Το άρωμα Rolling In Love Eau De Parfum By Kilian είναι ένα musc de peau άρωμα, που αιχμαλωτίζει την αίσθηση του έντονου ερωτικού συναισθήματος και γίνεται ένα με το δέρμα. Σε συνεργασία με τον αρωματοποιό Pascal Gaurin, ο Kilian Hennessy έδωσε μία νέα κατεύθυνση στο άρωμα. Το Rolling in Love είναι πολύ πιο άμεσο και λιγότερο πολύπλευρο από τα προηγούμενα αρώματα του – σχεδόν “μονοχρωματικό” με στόχο την αναπαράσταση ενός μόνο συναισθήματος. ‘Ένα “λευκό” άρωμα που συνδυάζει διαφορετικές υφές με νότες από σπόρους ιβίσκου, γάλα αμυγδάλου, ίριδα και musk.

Love Chopard Eau de Parfum

Τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, έλαιο τριαντάφυλλου από την Τουρκία και τριαντάφυλλο Centifolia είναι μόνο μερικές από τις εξαιρετικές νότες που εντοπίζουμε στο έντονο και γλυκό άρωμα που σαγηνεύει από την πρώτη στιγμή. Το Love Chopard είναι το απόλυτο όπλο για κάθε νεαρή σταρ που περπατάει στο δικό της κόκκινο χαλί καθημερινά. Μια ωδή στο τριαντάφυλλο, τον βασιλιά των λουλουδιών, της αγάπης και φυσικά της αρωματοποιίας.

Dolce & Gabbana The Only One 2 Eau de Parfum

Περιτυλιγμένο από ένα κόκκινο αισθησιακό πέπλο, το The Only One 2, ένα άρωμα μεθυστικό, πλημμυρισμένο με νότες από κόκκινα φρούτα, εμπλουτίζει την κληρονομιά του The Only One. Η κλασική αίσθηση του The Only One με νότες από καφέ και άνθη βιολέτας επαναπροσδιορίζεται, με νότες από κόκκινα ρόδα με αίσθηση πούδρας, σύμβολο αγάπης και αποπλάνησης. Στις νότες κορυφής τα κόκκινα μούρα, το αχλάδι και η φρέζια, συνδυάζονται αρμονικά με τις νότες καρδιάς που είναι πλημμυρισμένες από κόκκινα τριαντάφυλλα, άνθη βιολέτας και καφέ, προσθέτοντας μια θερμή και αισθησιακή αύρα στο άρωμα. Απαλές, γλυκές νότες από σπόρους tonka και πατσουλί στη βάση του αρώματος, αυξάνουν την εθιστική ιδιότητα του, κάνοντας το να διαρκεί για ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...