Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Δέσποινα Βανδή: Τα γενέθλια της κόρης της και η τρυφερή αφιέρωση του Ντέμη Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ χαρούμενη σήμερα, αφού η κόρη της Μελίνα έγινε 18 χρονών.

Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή μπαίνει πλέον και επίσημα στον κόσμο των ενηλίκων, αφού γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου το 2004. Η ίδια γεννήθηκε στη Μαδρίτη, γιατί η Δέσποινα Βανδή είχε ακολουθήσει τον πρώην σύζυγο της Ντέμη Νικολαϊδη σε αυτό το ταξίδι.

Δέσποινα Βανδή: Τα γενέθλια της κόρης της και η τρυφερή αφιέρωση του Ντέμη Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή & Ντέμης Νικολαΐδη:  Τα γενέθλια της κόρης  τους

Ο Ντέμης Νικολαϊδης ήταν αρκετά συγκινημένος με τα γενέθλια της κορούλα του και για αυτόν τον λόγο θέλησε να της κάνει πιο τρυφερή αφιέρωση on air. Έτσι, της αφιέρωσε δημόσια ένα τραγούδι στην εκπομπή του στη Nova Sport. Στη συνέχεια, δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

“Να πούμε χρόνια πολλά στην κόρη μου που σε μερικά λεπτά γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου, ο Γιάννης Λεουνάκης βάζει αυτό το τραγούδι στον Rock FM, κάθε χρόνο βάζει το Super Girl γιατί έχει γενέθλια η κόρη μου η Μελίνα, η οποία γίνεται 18, είναι το super girl μου για πάντα”.

Κλείνοντας,  αποκάλυψε γελώντας πως της ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στις 00:01 χτες βράδυ.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε νέες αποκαλύψεις για τη Δέσποινα Βανδή

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή ” Στούντιο 4” για να τη νέα του σχέση. Και για άλλα πολλά πράγματα που αφορούν την επαγγελματική του πορεία και την ζωή του.

“Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα! Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή σε κυνηγάνε από πίσω με μια κάμερα” είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος συνέχισε λέγοντας: “Όσες φορές θα βγούμε έξω είμαι 100% φυσιολογικός σαν να μην περίμεναν να υπάρχουν κάμερες”. Επίσης, συνέχισε λέγοντας: ”Δεν με ενδιαφέρει. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν με ενδιαφέρει”.

Στην ερώτηση αν είναι καλά στην προσωπική του ζωή, εκείνος τόνισε: “Είμαι ευτυχισμένος αυτόν τον καιρό. Παίρνω πολλή αγάπη. Είναι αμοιβαίο”.

Η Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν πλέον τη δική τους μαντινάδα

Ναι και αυτό είναι γεγονός. Η Δέσποινα Βανδή και ο σύντροφό της Βασίλης Μπισμπίκης έκλεψαν ξανά τις εντυπώσεις.

Η Βανδή με τον Μπισμπίκη διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Μανώλης Κονταρός και ο Γιώργος Τσαλίκης. Εκείνη ανέβηκε πάνω στο stage και τους συνόδευσε με μερικά δικά της τραγούδια.

Η Βανδή δε δίστασε να κάνει και τη δική της αφιέρωση στον σύντροφό της και τον Τσαλίκη να σχολιάζει.

Η Δέσποινα τραγουδά πως υπόσχεται να μείνει για πάντα εδώ ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης γυρίζει προς τον Βασίλη Μπισμπίκη που είναι όρθιος και τον ρωτάει αν θέλει να μείνει…

Εκείνος απαντά καταφατικά με την Βανδή να συμπληρώνει για πάντα! Τη στιγμή εκείνη ο Μπισμπίκης με χιούμορ δείχνει διστακτικός τονίζοντας πως αυτό είναι κάτι που θα φανεί.

Ο Μανώλης Κονταρός αποφάσισε μάλιστα στην επίσκεψη αυτή των φίλων του να δημιουργήσει και μια μαντινάδα για την αγάπη τους με τα εξής λόγια:

«Βασίλη σε ζηλεύουνε γι’ αυτή που είναι μαζί σου και θέλεις χειροκρότημα για την κατάκτησή σου»!

Ο Κονταρός πάντως, έσπευσε να αποκαλέσει κουμπαράκια τη Δέσποινα με τον Βασίλη, κάτι που όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε και από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η Έλενα Πολυκάρπου έσπευσε να τηλεφωνήσει στον Κονταρό ο οποίος δεν αποκάλυψε πώς θα προκύψει η κουμπαριά και τόνισε απλά πως δεν θέλει να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...