Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Jennifer Lopez : Υιοθέτησε το matrix style trend

jennifer

Jennifer Lopez : Υιοθέτησε το matrix style trend. Οι ακόλουθοι της JLo στο Insta έπαθαν εμμονή με το σέξι δερμάτινο bra top της βγαλμένο από την πασαρέλα!

Oι celebs εμφανίζονται συχνά με τα πιο εντυπωσιακά outfits στις περιοδείες τύπου. Πάρε για παράδειγμα την Kristen Stewart, η οποία φωτογραφήθηκε με διάφορα Chanel couture looks κατά τη διάρκεια του press tour για την ταινία Spencer, ή την Lady Gaga, η οποία τρέλανε τους θαυμαστές της με τα απίστευτα σύνολά της καθώς παρευρέθηκε σε events για το House of Gucci. Τώρα, η Jennifer Lopez τράβηξε όλα τα μάτια πάνω της, προωθώντας τη νέα της ταινία Marry Me. 

Η Lopez φόρεσε ένα μαύρο bralette κάτω από ένα δερμάτινο τζάκετ. Το τολμηρό της σύνολο είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες Matrix και το lingerie-fashion trend – η ηθοποιός/τραγουδίστρια το έκανε να φαίνεται πολύ κομψό ωστόσο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez : Υιοθέτησε το matrix style trend

Jacket or no jacket;

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους δύο στυλίστες της JLo, Mariel Haenn και Rob Zangardi για την νέα της εμφάνιση. Το προαναφερόμενο bra top με σταυρωτά λουράκια προήλθε από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του brand AMI Paris, όπως και το λευκό της παντελόνι. Η Lopez πρόσθεσε από πάνω ένα δερμάτινο τζάκετ από το τη σειρά Pre-Fall 2022 του Et Ochs, το οποίο έβγαλε κάποια στιγμή. Στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, η star ρώτησε παιχνιδιάρικα τους followers της: «Με ή χωρίς σακάκι!;». Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η ηθοποιός φόρεσε αρκετά κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια από τις συλλογές Serpenti, B.zero1 και Divas’ Dream του brand Bvlgari.

Το look στην πασαρέλα

Στην πασαρέλα του AMI Paris, το bra top και το φαρδύ παντελόνι της Lopez συνδυάστηκαν με μια καμπαρντίνα, ένα statement κολιέ και ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια. Η Lopez, ωστόσο, φαίνεται ότι προτίμησε το δερμάτινο τζάκετ για μια πιο edgy εμφάνιση. Για όσους δεν γνωρίζουν, το brand AMI Paris ιδρύθηκε το 2011 από τον Alexandre Mattiussi. Ενώ ξεκίνησε ως brand με ανδρικά ρούχα, τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 πρόσθεσε και γυναικεία ενδύματα στη σειρά του.

Η Jennifer Lopez Έκανε Την Πιο Απρόσμενη Αποκάλυψη

Η Jennifer Lopez έκανε την πιο απρόσμενη αποκάλυψη. Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck είχε ενθουσιάσει τους fans τους ειδικά όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται για κάτι επιπόλαιο αλλά για μια σοβαρή σχέση. Το ζευγάρι πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι μαζί. Γνώρισε ο ένας καλύτερα τα παιδιά του άλλου και κάνουν σχέδια για να συγκατοικήσουν στην ίδια πόλη ίσως και στο ίδιο σπίτι.

Η Jennifer Lopez έκανε την πιο απρόσμενη αποκάλυψη

Πριν λίγους μήνες, μάλιστα, ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε να κοιτάζει μονόπετρα σε ένα εμπορικό κέντρο και τότε οι φήμες μιλούσαν για το επόμενο βήμα στη σχέση του ζευγαριού. Πρόσφατα, η JLO αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παντρευτεί ξανά ενώ δήλωσε ότι πιστεύει απόλυτα στον θεσμό του γάμου.

Η JLO υποδύεται στην νέα της ταινία με τίτλο ‘Marry Me’ μια popstar. Εκείνη αποφασίζει να παντρευτεί έναν τυχαίο άντρα που είδε στο κοινό μιας συναυλίας της όταν έμαθε ότι ο σύντροφός της ήταν άπιστος. Σε ερώτηση του ”Today” για το εάν θα παντρευόταν ξανά απάντησε: “100%. Είμαι ρομαντική. Πάντα ήμουν. Έχω παντρευτεί μερικές φορές. Ακόμα πιστεύω στην ευτυχία για πάντα, σίγουρα”.

Η ηρωίδα που υποδύεται στην ταινία έχει πολλές ομοιότητες με την J.Lo. Αρχικά, είναι μια σταρ που έχει παντρευτεί αρκετές φορές. Και όπως είπε και η Jennifer Lopez “εάν δεν μπορείς να γελάς με τον εαυτό σου και να πάρεις τα πράγματα όπως έρχονται… Απλά δεν τα σκέφτομαι αυτά. Είμαι άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι. Είχα τα πάνω και τα κάτω μου. Έχω κάνει λάθη και είμαι πολύ περήφανη για το που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στη ζωή μου και ποια είμαι σαν μαμά, σαν ηθοποιός και σαν καλλιτέχνης”.

Η Jennifer Lopez έχει παντρευτεί τρεις φορές, την πρώτη με τον ηθοποιό Ojani Noa το 1997 για ένα χρόνο, τη δεύτερη με τον Cris Judd το 2001 και την τρίτη με τον Marc Anthony με το 2004 με τον οποίο απέκτησε και δύο παιδιά, τα δίδυμα Maximillian και Emme.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...