Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ

Μυστική συνταγή για λευκότερο χαμόγελο

diy

Μυστική συνταγή για λευκότερο χαμόγελο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους τα δόντια μπορεί να γίνουν θαμπά και να χάσουν τη φωτεινή, λευκή λάμψη τους με την πάροδο του χρόνου. Ορισμένα τρόφιμα και ποτά μπορούν να λεκιάσουν το σμάλτο και να προκαλέσουν συσσώρευση πλάκας. Ωστόσο πείτε αντίο στις μέρες της λεύκανσης των δοντιών του οδοντιατρείου, των χημικών ουσιών.

Μυστική συνταγή για λευκότερο χαμόγελο

Δοκιμάστε αυτή τη φυσική και ασφαλή diy λύση λεύκανσης δοντιών χρησιμοποιώντας κουρκουμά στο σπίτι. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να αγαπήσουμε τα οφέλη του κουρκουμά για την υγεία μας.

Η απλή συνταγή και οι οδηγίες:

Συστατικά:

1/2 φλιτζάνι λάδι καρύδας
1 κουταλιά της σούπας βιολογικό αλεσμένο κουρκουμά
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

ΟΔΗΓΙΕΣ: 

  1. Πρόσθεσε όλα τα υλικά σε ένα μικρό γυάλινο βάζο και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν καλά. 

  2. Βούρτσισε τα δόντια σου όπως θα έκανες συνήθως με την οδοντόκρεμα. 

  3. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήσε μια ξεχωριστή οδοντόβουρτσα (γιατί όλοι γνωρίζουμε πώς μπορεί να λερώσει ο κουρκουμάς) και αφαίρεσε λίγο από το μείγμα στη βούρτσα. 

  4. Βούρτσισε τα δόντια με μείγμα λεύκανσης για έως και ένα λεπτό. 

  5. Φτύσε και ξέπλυνε και βεβαιώσου ότι δεν χρησιμοποιείς λευκή πετσέτα όταν το σκουπίζεις, για να αποφύγεις το χρωματισμό. Η θεραπεία είναι ασφαλής για χρήση πολλές φορές την ημέρα. 

    2 DIY Συνταγές Για Scrub Προσώπου Με Καφέ

    Srub προσώπου με καφέ. Καθημερινά εμείς οι γυναίκες χρησιμοποιούμε παρά πολλά προϊόντα στο πρόσωπό μας. Από αντηλιακά μέχρι και foundation ή πούδρες που είναι λογικό να ταλαιπωρούν την επιδερμίδα μας φράζοντας τους πόρους του προσώπου. Και τι συμβαίνει αργά ή γρήγορα; Bγάζουμε σε κάποια σημεία σμήγματα και δείχνει η επιδερμίδα μας θαμπή. Για να βοηθήσουμε την επιδερμίδα μας, λοιπόν, να αναπνεύσει αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι scrub στο πρόσωπό μας. Όχι καθημερινά αλλά τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση. Αρκεί, λοιπόν, να μας αφιερώσουμε λίγα λεπτά ώστε να καταφέρουμε να μας προσφέρουμε την λάμψη που χρειάζεται.

    Στην αγορά μπορούμε να βρούμε διάφορα scrub, με λεπτούς κόκκους, με πιο σκληρούς, ή και με καθόλου κόκκους. Αυτό είναι καθαρά στην δικιά σου προτίμηση με βάση τι θες να χρησιμοποιήσεις για το δέρμα σου. Για αρχή βέβαια – και αν δεν θες να ξοδέψεις και χρήματα- θα προτείναμε να δοκιμάσεις να φτιάξεις μόνη σου κάποιο προϊόν απολέπισης. Είναι από υλικά που έχεις στο σπίτι, παρασκευάζεται πολύ εύκολα και γρήγορα.

    Ένα από τα βασικά συστατικά που θα χρειαστείς είναι ο καφές. Ο καφές έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα μας. Λειτουργεί σαν ένα φυσικό απολεπιστικό και βοηθά να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και οι τοξίνες, αφήνοντας το πρόσωπο λαμπερό, λείο και καθαρό.

    DIY συνταγές για scrub προσώπου με καφέ

    Αποτοξίνωση

    Σε ένα μπολ ανάμειξε τριμμένους κόκκους καφέ, με μέλι, μια κ.γ. καστανή ζάχαρη και λίγο έλαιο (ελαιόλαδο ή φυτικό λάδι). Εφάρμοσε τη μάσκα στο πρόσωπο κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις. Απόφυγε την περιοχή γύρω από τα μάτια. Μπορείς όμως να απλώσεις τη μάσκα και στα χείλη για να γίνουν πιο απαλά και σαρκώδη.

    Λάμψη

    Μια ακόμα επιλογή είναι να ανακατέψεις καφέ, γιαούρτι και χυμό από λεμόνι. Αυτό το μείγμα λειτουργεί στο δέρμα όπως η καφεΐνη στον οργανισμό, δίνει δηλαδή ένα boost, καθώς απομακρύνει τα σημάδια της κούρασης και χαρίζει λάμψη στο πρόσωπο.

     

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...