Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΟΜΟΡΦΙΑ

Θα φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια σου μόνο με ένα προϊόν

για

Θα φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια σου μόνο με ένα προϊόνι.Εκτός από τις «παραδοσιακές» συμβουλές (πχ να κοιμάσαι περισσότερο, να απλώνεις σωστά το concealer και τη μάσκαρα κλπ) σ’ αυτό εδώ το άρθρο κάνουμε focus στο μολύβι ματιών και στις κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις προκειμένου να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα και το βλέμμα σου ακόμη πιο ξεκούραστο. Τρείς κινήσεις αρκούν! Τι λες;

Θα φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια σου μόνο με ένα προϊόν

Γιατί να επιλέξεις ένα nude μολύβι ματιών

Τα πράγματα είναι απλά και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα  μαλακό, nude ή ακόμη και λευκό μολύβι ματιών. Πέρασέ το στην εσωτερική γωνία του ματιού ή και στην κάτω γραμμή των βλεφάρων για να κάνεις το βλέμμα σου πιο φωτεινό. Εκτός από το γεγονός πως θα κάνει τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα, είναι ένας γρήγορος τρόπος να τα κάνεις να φαίνονται πιο ξεκούραστα.

Smudge It

Λίγο μουντζούρωμα στις άκρες των ματιών δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ιδιαίτερα αν έχεις μικρά μάτια. Αν βάζεις μολύβι στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων, καλό θα ήταν να δοκιμάζεις να το σβήσεις κάπως στις εξωτερικές γωνίες. Μία τέτοια κίνηση θα κάνει τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα.

Καλύτερα όχι eyeliner

Τα υγρά eyeliner έχουν την τάση να σχηματίζουν πιο απότομες, αυστηρές γραμμές με αποτέλεσμα, πολλές φορές να κάνουν τα μάτια να δείχνουν ακόμη πιο μικρά. Για αυτό το λόγο, μπορείς να προτιμήσεις τα μολύβια που εύκολα σβήνονται στις γωνίες ή ακόμη και να χρησιμοποιήσεις μία σκιά ως liner στα μάτια σου.

Το Μυστικό Για Την Τέλεια Γραμμή Eyeliner

Το μυστικό για την τέλεια γραμμή eyeliner. Μέσα στον χαοτικό κόσμο της ομορφιάς, ένα είναι το must-have προϊόν που πάντα θα κατέχει ξεχωριστή θέση στο νεσεσέρ μας. Αυτό δεν είναι άλλο από το eyeliner.

Το multitasking προϊόν που μπορεί κάθε στιγμή να αναβαθμίσει το look σου και να απογειώσει το βλέμμα σου. Φυσικά, βασική προϋπόθεση αποτελεί και η «σωστή» χρήση του, αφού η εφαρμογή του eyeliner δεν είναι πάντα τόσο εύκολη.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι. Όλα είναι θέμα εξάσκησης, κι ευτυχώς υπάρχουν πολλά hacks που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα σ’ αυτό το ταξίδι. Εμείς, σου παρουσιάζουμε παρακάτω τις αγαπημένες μας συμβουλές.

Το μυστικό για την τέλεια γραμμή eyeliner

Κράτησε το χέρι σου χαλαρό 

Αν θέλεις να δημιουργήσεις το πιο iconic look και μια on fleek γραμμή eyeliner, τότε πρέπει να εστιάσεις στο παραπάνω tip. Ναι, ο τρόπος που κρατάς το απλικατέρ/μολύβι/πινέλο, μπορεί να καθορίσει στο έπακρο το τελικό αποτέλεσμα. Το παν είναι να νιώθεις ασφάλεια, ακόμα κι αν κατατάσσεις τον εαυτό σου στις αρχάριες της παρέας. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι πολύ απλό: τοποθέτησε το απλικατέρ/μολύβι/πινέλο που χρησιμοποιείς στη μέση του δείκτη και του αντίχειρά σου και βεβαιώσου ότι εφαρμόζεις το προϊόν με σταθερές κινήσεις.

Δημιούργησε έναν οδηγό για τη γραμμή eyeliner 

Συνεχίζουμε με το αγαπημένο hack όλων των εποχών. Το hack που κάνει τη φαινομενικά δύσκολη εφαρμογή του eyeliner να μοιάζει παιχνιδάκι. Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει σε τι αναφερόμαστε, δεν μιλάμε για τίποτα παραπάνω από τη χρήση ενός σελοτέιπ. Τι πρέπει να κάνεις; Αρχικά, τοποθέτησε ένα κομμάτι σελοτέιπ κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων και ακολούθησε τη φυσική γωνία του ματιού σου, έτσι ώστε η άκρη του σελοτέιπ να βρίσκεται κοντά στο άκρο του φρυδιού σου. Όπως καταλαβαίνεις, το σελοτέιπ θα αποτελέσει τον οδηγό σου προκειμένου να δημιουργήσεις την πιο iconic γραμμή eyeliner. Αφού εφαρμόσεις το προϊόν, στη συνέχεια μπορείς να αφαιρέσεις προσεκτικά το σελοτέιπ. Στη στιγμή, θα έχεις δημιουργήσει ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησε ένα μολύβι ώστε να δημιουργήσεις το σχήμα

Σε περίπτωση που θέλεις να ακολουθήσεις safe μονοπάτια και να αποφύγεις τυχόν λάθη, μπορείς να δημιουργήσεις το σχήμα που επιθυμείς χρησιμοποιώντας πρώτα το αγαπημένο σου μολύβι. Όπως θα γνωρίζεις, το υγρό eyeliner στεγνώνει πολύ πιο γρήγορα από ένα μολύβι και δεν συγχωρεί εύκολα τα λάθη. Το μολύβι, στην προκειμένη περίπτωση, θα αποτελέσει τον οδηγό σου για την μετέπειτα εφαρμογή του υγρού eyeliner.

Ξεκίνησε από την εξωτερική γωνία του ματιού 

Εάν δεν είσαι ιδιαίτερα συνηθισμένη στη χρήση eyeliner, είναι προτιμότερο να επιλέξεις ως σημείο εκκίνησης την εξωτερική γωνία του ματιού σου. Η εσωτερική γωνία του ματιού είναι ένα ιδιαίτερο σημείο και μπορεί εύκολα να σε αποπροσανατολίσει. Αντιθέτως, η εξωτερική γωνία, σου παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο και «ελευθερία» κινήσεων.

Διόρθωσε τυχόν λάθη αργότερα 

Μην πανικοβληθείς σε περίπτωση που έχεις κάνει κάποια λαθάκια κατά την εφαρμογή του eyeliner. Όλα μπορούν να διορθωθούν. Δύο είναι οι λέξεις κλειδιά: μπαντονέτα και makeup remover.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...