Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Αναγνωρίζεις ποια ελληνίδα celeb είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου: Flashback στα 90s. Μπορεί για τα σημερινά παιδιά η τεχνολογία να είναι μέρος της καθημερινότητάς τους, να γεννιούνται και να μεγαλώνουν με αυτήν, όμως αυτό δεν ισχύει καθόλου για όσους γεννήθηκαν 30 και 40 χρόνια πριν. Τότε, ακόμα και το πιο απλό κινητό ή ηλεκτρονικό παιχνίδι φάνταζε τεράστιο στα μάτια τους.

Αναγνωρίζεις ποια ελληνίδα celeb είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Και αυτό ακριβώς εκφράζει η Σίσσυ Χρηστίδου με το vintage post που έκανε και στο οποίο απεικονίζεται με τον αδελφό και τα ξαδέλφια της το 1990.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Σίσσυ Χρηστίδου: Flashback στα 90s

Μια vintage φωτογραφία με την ίδια, τον αδελφό της, Γιάννη, και τα ξαδέλφια τους δημοσίευσε στο Instagram account της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια του MEGA απεικονίζεται να κρατά στα χέρια της το Gameboy και να είναι αφοσιωμένη και ενθουσιασμένη με το νέο της παιχνίδι την ώρα που και ο αδελφός με τα ξαδέλφια της έχουν στηθεί γύρω της και το παρακολουθούν επίσης αποσβολωμένοι μαζί της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

«Στα χέρια μου το νέο gameboy. Εγώ, ο αδερφός μου και τα ξαδέλφια μου θαμπωμένοι από τη νέα τεχνολογία. 1990», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δύσκολες Στιγμές Ξανά Για Την Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου περνά δύσκολες στιγμές ξανά. Η παρουσιάστρια διανύει μία από τις χειρότερες χρονιές της ζωής της. Πλέον, μοιράζεται πολλά περισσότερα πράγματα της καθημερινότητάς της με το κοινό και έτσι αποκαλύπτει τι συμβαίνει.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε αρκετούς μήνες σιωπής. Οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε με το πρόβλημα υγείας της μαμάς της είδαν το φως της δημοσιότητας έπειτα από μήνες. Η παρουσιάστρια, δηλαδή, κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτό που περνούσε η οικογένειά της.

Τώρα, έχει να αντιμετωπίσει μία νέα «δυσκολία». Ο αγαπημένος της τετράποδος φίλος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Η ίδια μάλιστα έγραψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ήταν 8 πολύ δύσκολες μέρες με αποκορύφωμα την χθεσινή κρίση που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της..
Ακόμα δεν έχουμε σίγουρη διάγνωση όμως οι γιατροί της έχουν κάποιες υποψίες.
Για την ώρα νοσηλεία, εξετάσεις, ακτινογραφίες, υπέρηχοι.. και προσευχές…
Και οι δικές σας καλοδεχούμενες..🙏🏻 ❤️

Η Σίσσυ ανεβάζει διαρκώς και βίντεο με το «κορίτσι» της αυτό. Έχει δημιουργήσει επίσης, και έναν λογαριασμό στο instagramgingerthepoodle_official.

Η Σίσσυ Χρηστίδου Κάνει Έκκληση Για Βοήθεια: Το Post Που Ραγίζει Καρδιές

Η Σίσσυ Χρηστίδου απασχολεί αρκετά τα media τις τελευταίες ημέρες αλλά δυστυχώς ο λόγος δεν είναι καλός. Η παρουσιάστρια, αφού κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό το πρόβλημα υγείας της μαμάς της, πριν από λίγο καιρό το αποκάλυψε στους θαυμαστές της. Η ίδια δεν έκρυψε τον πόνο της, τις δυσκολίες που έχει συναντήσει και συναντά αλλά και τις θετικές σκέψεις που κάνει πως όλα θα αλλάξουν.

Από την ημέρα εκείνη που αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μαμάς της, η Σίσσυ Χρηστίδου ανεβάζει συχνά πυκνά στιγμιότυπα από το νοσοκομείο. Γράφει σε posts τις σκέψεις της και έτσι παίρνει δύναμη ακόμη και από τους followers της. ‘Αλλωστε, πάντα μοιράζεται ακόμη και τις πιο στενάχωρες στιγμές της με τους fans της. Είναι προσιτή και θέλει από εκείνους και εκείνες να αντλεί δύναμη.

Πριν λίγα 24ωρα, λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου κινητοποίησε το Instagram, Φίλοι της και συνεργάτες της έκαναν repost τη φωτογραφία που ανέβασε, περιγράφοντας το πόση ανάγκη υπάρχει για αίμα. Η μαμά της χρειάζεται αίμα, η προσφορά είναι μεγάλη αλλά χρειάζονται ακόμη περισσότερο. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, ευχαρίστησε και όσους έχουν ήδη δώσει αίμα.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, η Κατρίνα Τσάνταλη και άλλοι πολλοί μοιράστηκαν την ανάγκη αυτή της Χρηστίδου με τους followers τους.

Η φωτογραφία με τη μαμά της μέσα από το νοσοκομείο

Το πρώτο της  μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο, αφότου μοιράστηκε το πόσο δύσκολα περνάει, ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό.

«Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα..

Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι…

Η μαμά μου είναι θηρίο.

Πιο θηρίο από το θηρίο..

Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε…

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη…❤️

*οι μονόκεροι της ανιψιάς μου.. μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη..»

Στη φωτογραφία απεικονίζονται τα χέρια μαμάς και κόρης. Η Σίσσυ Χρηστίδου άλλωστε δεν λείπει από το πλευρό της όλον αυτόν τον καιρό. Όπως και ο Γιάννης Χρηστίδης, ο αδερφός της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία με τον αδερφό της μέσα στο νοσοκομείο

Η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγες ώρες, αφότου αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο youtube τη μάχη της μαμάς της με τη λευχαιμία πόσταρε μία φωτογραφία με τον αδερφό της. Η Σίσσυ και ο Γιάννης είναι πολύ δεμένοι ως αδέρφια και φυσικά αυτό το γνωρίζαμε εδώ και χρόνια. Έχουν συνεργαστεί μάλιστα και την εποχή που η παρουσιάστρια είχε δημιουργήσει το δικό της fashion brand.

Η Σίσσυ και ο Γιάννης έχουν γίνει ένα για να αντιμετωπίσουν το «θηρίο». Εκείνος για εκείνη και εκείνη για εκείνον. Ο Γιάννης ζει μάλιστα στη Θεσσαλονίκη και η Σίσσυ προσπαθούσε να βρίσκεται εκεί διαρκώς. Όπως είπε μάλιστα και στο βίντεο, τα περισσότερα meetings για την εκπομπή της τα έκανε μέσω κινητού αφού περνούσε αρκετέ μέρες στο πλευρό της μαμάς της.

Ο Γιάννης, ανάμεσα στα δύο αδέρφια, είναι ο πιο συμβατός δότης μυελού των οστών για τη μαμά τους, όπως αναφέρθηκε στο βίντεο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, λοιπόν, στα instagram stories της έκανε repost μία κοινή φωτογραφία με τον Γιάννη μέσα από το νοσοκομείο γράφοντας «ο βράχος μου».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...