Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

ΜΟΔΑ

Βρήκαμε το τέλειο black dress για το ρεβεγιόν

Βρήκαμε το τέλειο black dress για το ρεβεγιόν. Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος και η διάθεσή μας ίσως μοιάζει λίγο με roller-coaster. Από τη μία η πανδημία που καλπάζει και από την άλλη ο απολογισμός για τη χρονιά που πέρασε, μας βάζουν σε διαδικασίες σκέψης και αναδιοργάνωσης, θυμίζοντας μας πως η ουσία βρίσκεται στα πιο απλά.

Ακόμη και όσον αφορά το stylingγια τη μεγάλη μέρα της αλλαγής του χρόνου, πιάνουμε τον εαυτό μας να αναζητά κάτι κλασικόκαι safe, μια επιλογή διαχρονική που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες όποιο και αν είναι το mood μας.

Βρήκαμε το τέλειο black dress για το ρεβεγιόν

Tι πιο safe λοιπόν από ένα κομψό και θηλυκό μαύρο φόρεμα; Μέσα στα χρόνια, το μαύρο φόρεμα έχει αποδείξει δεκάδες φορές την αντοχή του στο χρόνο, αποτελώντας σταθερή πρόταση σχεδιαστών, editors, fashion girls και stylers. Είτε για τις πιο βραδινές εμφανίσεις, είτε για την καθημερινότητα ένα chic black dress που κολακεύει και αναδεικνύει τη σιλουέτα θα είναι πάντα από τις πιο αγαπημένες μας επιλογές. Και πόσο μάλλον για το φετινό ρεβεγιόν, που μας βάζει ξανά αποστάσεις.

Με κοψίματα, ασυμμετρίες, φτερά ή κρόσσια, τα μαύρα φόρεματα που προτείνουν τα brands φέτος τα έχουν όλα. Είναι σέξι, αλλά και κομψά, διαχρονικά αλλά και μοντέρνα. Μπορούν να φορεθούν σε grande καλέσματα όπως το ρεβεγιόν, αλλά με ένα πιο ήσυχο styling μπορούν άνετα να ενσωματωθούν και στα βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου. Για να τα αναδείξετε, ποντάρετε σε glam αξεσουάρ, όπως κοσμήματα με κρύσταλλα, αλλά και σε high heels που θα απογειώσουν την εμφάνιση.

Συγκεντρώσαμε τα πιο ωραία μαύρα φόρεμα για κάθε στιλ για να δημιουργήσετε πανεύκολα τα πιο ωραίο σύνολο για το ρεβεγιόν.

Μίντι φόρεμα, Self Portrait

Φόρεμα με φτερά, Rixo

Μίνι φόρεμα με κρόσσια, Mango

Μίνι φόρεμα, ROTATE BIRGER CHRISTENSEN

Φόρεμα-κορσές, Zara

Emily In Paris | Ποιο Είναι Το Εντυπωσιακό Φόρεμα Του Βασίλη Ζούλια;

Η “Εmily in Paris” θα φορέσει δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια.

Η “Εmily in Paris” κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου και οι τηλεθεατές του Netflix μετρούν αντίστροφα.

H ενδυματολόγος του Sex and the City είναι εκείνη που επιμελήθηκε το look των πρωταγωνιστών της girly σειράς, τα οποία είναι εκφαμβωτικά. Τα French girl έχουν ένα μοντέρνο και παράλληλα chic look και αυτό προσπάθησε να αποτυπώσει και η ενδυματολόγος σε κάθε επεισόδιο της σειράς.

Η νεανική σειρά “Emily in Paris” ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις στους fans της και μια από αυτές αφορά τα outfits της Lily Collins.

Εκτός από το ερωτικό τρίγωνο Emily-Gabriel -Camille, η Emily θα κλέψει τις εντυπώσεις στη νέα της ζωή στο Παρίσι με τα outfit της. Η Patricia Field θέλησε να μοιραστεί κάποια από τα look των πρωταγωνιστών της σειράς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ένα από αυτά που κέρδισαν αμέσως το κοινό ήταν εντυπωσιακό φόρεμα, που είναι δημιουργία του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια.

Σε μία από τις φωτογραφίες που φαίνεται να έχει δημοσιεύσει η διάσημη σχεδιάστρια μόδας, η Lily Collins δειπνεί σε ένα εστιατόριο, φορώντας ένα ρέτρο φούξια φόρεμα του Βασίλη Ζούλια.

Βρες το φόρεμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ. 

Η “Emily in Paris” θα αναδείξει 18 δημιουργίες του σχεδιαστή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Ζούλιας είχε επιλέξει να στείλει 30 δημιουργίες στη βραβευμένη δύο φορές με Emmy σειρά του Netflix.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πρόσφατα τη συνεργασία του με τη σειρά “Εmily in Paris”.

Mετά από την αποκάλυψη της συνεργασίας τους, ο Βασίλης Ζούλιας δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του για αυτήν την συνεργασία. Δε δίστασε να ευχαριστήσει τον φίλο του Περικλή Κονδυλάτο για τη γνωριμία με τη διάσημη σχεδιάστρια.

Επίσης, ο  Βασίλης Ζούλιας προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, θέλοντας να ευχαριστεί για αυτήν την συνεργασία:

Ακόμα ένα όμορφο πρωινό! Βλέπω αυτό και δεν είμαι απλά χαρούμενος… Είμαι συγκινημένος και συναισθηματικά φορτισμένος… Το να δουλεύω στον χώρο της μόδας στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια δεν ήταν εύκολο… από τη βαθιά κρίση σε μια πανδημία, αλλά τίποτα δεν σταμάτησε τη δημιουργικότητά μας… και βλέποντας τι δημιουργήσαμε στην πιο επιτυχημένη σειρά του κόσμου αυτήν τη στιγμή, καθώς την #emilyinparis υποδύεται μια τόσο όμορφη, ταλαντούχα και επιδραστική ηθοποιός, όπως η Lily Collins, με κάνει να νιώθω τόσο ικανοποιημένος, που οι λέξεις δεν μπορούν να το εξηγήσουν. Κάνουμε κάτι σωστά… @pericleskondylatos σε ευχαριστώ για την παρουσίαση της δουλειάς μου στη στυλίστρια των στυλιστριών. Patricia Field σού χρωστάω την απόλυτη στιγμή στην καριέρα 40 χρόνων που έχω στη μόδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν τη χαρά”. 

Στη συνέχεια, η Patricia Field έσπευσε να απαντήσει στον γνωστό Έλληνα σχεδιαστεί, γράφοντας πως είσαι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτος. Λατρεύουμε τα ρούχα σου. Θα ακολουθήσουν κι άλλα στη 2η σεζόν”. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...