Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Αυτή τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη δεν την έχεις δει ποτέ ξανά

φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Αυτή τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη δεν την έχεις δει ποτέ ξανά. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην τηλεόραση πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Μετά από ένα χρόνο περίπου ξεκούρασης και αναθεωρήσεων, η Ελένη Μενεγάκη έκανε το μεγάλο της comeback.

Η Ελένη Μενεγάκη σπάνια δείχνει φωτογραφίες από τα εφηβικά της χρόνια. Βασικά, νομίζουμε πως δεν έχουμε δει ποτέ ξανά την Ελένη σε παιδική ηλικία. Και ήρθε αυτή η ώρα. Ήρθε η στιγμή να δούμε με ποιο από τα παιδιά της μοιάζει.

Η Ελένη Μενεγάκη σε εφηβική ηλικία χαμογελά υπερήφανη δίπλα στο δέντρο. Είναι κυριολεκτικά αγνώριστη αλλά ταυτόχρονα και… πανέμορφη. Τα καστανά μαλλιά της δεν θυμίζουν σε τίποτα την Ελένη που χαζεύουμε τόσα χρόνια. Ας τονίσουμε, όμως, πως το λαμπερό της χαμόγελο παραμένει ίδιο.

Αυτή τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη δεν την έχεις δει ποτέ ξανά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσιάζει τους τηλεθεατές σε κάθε εμφάνιση της.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η γνωστή παρουσιάστρια αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως είναι staple ακόμη και στα χειμερινά outfits. Με ποιον τρόπο;

Η “ωραία Ελένη” εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της με ένα άκρως αέρινο μίνι φόρεμα με ένα πολύ ενδιαφέρον πολύχρωμο print.

Φορώντας ένα από τα πιο stylish φορέματα της σεζόν και σε συνεργασία με την εταιρεία @accessfashiongr, θέλησε να κάνει δώρο σε έναν τυχερό το συγκεκριμένο φόρεμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη με μίνι θα αποτελέσει σίγουρα θέμα συζήτησης.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν επιλέγει συχνά τη συγκεκριμένη γραμμή στα outfits της, αλλά αυτήν τη φορά θέλησε να κάνει τη διαφορά.

Αν και η ίδια δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο μαύρο και το άσπρο, δε διστάζει να τολμήσει.

Το φόρεμα ταιριάζει τέλεια στην Ελένη Μενεγάκη, αφού τονίζει το ξανθό χρώμα μαλλιών της.

Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει το καμαρίνι της

Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει το καμαρίνι της. Για εκείνη, το μέρος αυτό είναι σαν δεύτερο σπίτι καθώς περνά μεγάλο μέρος της ημέρας εκεί, προετοιμάζοντας την εκπομπή της. Η Ελένη Μενεγάκη έχει νέο καμαρίνι, αφού πλέον ανήκει στο δυναμικό του Mega.

Κάνεις σκέψεις, και πολύ καλά κάνεις, πως θα είναι ένα δωμάτιο γεμάτο ρούχα και παπούτσια. Το όνειρο κάθε γυναίκας και η Ελένη δεν θα σε διαψεύσει. Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει το καμαρίνι της μέσα από το Instagram και δεν προλαβαίνουμε να μετρήσουμε… ψηλοτάκουνα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...