Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Baby Boom| Η Τζούλια Νόβα έγινε για πρώτη φορά μανούλα!

Η Τζούλια Νόβα βιώνει την απόλυτη ευτυχία, αφού έγινε για πρώτη φορά μανούλα.

Η ίδια δε μπορεί να κρύψει τη χαρά της, αφού έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της Μιχάλη Βιτζηλαίο. 

Oι πόνοι την έπιασαν την Παρασκευή τα ξημερώματα στις 4, αλλά η ίδια είχε δηλώσει πως δε θέλει να γεννήσει σε κάποιο νοσοκομείο. Έτσι, ήρθαν οι μαίες σπίτι και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Tζούλια Νόβα

Η Τζούλια Νόβα δεν είχε δημοσιεύσει τη γέννηση της κόρης της αμέσως στα social media.

Επίσης, η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου αποκάλυψε πως:

“Μού έστειλε χθες το πρώτο μήνυμα μετά την εκπομπή και μού λέει γεννήσαμε με άπειρα θαυμαστικά. Είναι το πρώτο τους παιδί, είναι ενάμιση χρόνο μαζί κι ο έρωτάς τους ήταν τόσο ξαφνικός. Ενώ γέννησε την Παρασκευή, έχουν κρατήσει πολύ διακριτική στάση και δεν έχουν κάνει κανένα post”. 

Η ίδια μετά από τρεις μέρες δημοσίευσε την ίδια να κρατάει στην αγκαλιά της την πανέμορφη κορούλα της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Tζούλια Νόβα

 

Η Χριστίνα Μπόμπα Δημοσίευσε Μια Τρυφερή Φωτογραφία Με Τις Κορούλες Της!

H Xριστίνα Μπόμπα προσπαθεί να δείξει με κάθε τρόπο την αγάπη που έχει τις κόρες της, προσπαθώντας να μη λείπει στιγμή από δίπλα τους.

Αυτήν την φορά θέλησε να βγουν μια βόλτα, δείχνοντας πώς έχει αλλάξει για το καλό τους την καθημερινότητά της.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημιούργησε μια νέα ρουτίνα για εκείνη και την οικογένεια της.

Η γνωστή influencer είναι οι βόλτες με τις κόρες της Αριάνα και Φιλίππα, για να απολαύσουν τον καλό καιρό. Έτσι, θέλησε να μοιραστεί μέσω τους προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, ένα στιγμιότυπο από την τρυφερή αυτή οικογενειακή στιγμή.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα ποδαράκια τους ενώ τις κρατά στην αγκαλιά της. Φυσικά, πάντα οι εμφανίσεις των κοριτσιών είναι στιλάτες και πάντα τις επιτελείτε η Χριστίνα Μπόμπα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...