Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Jennifer Aniston: «Έχω ακόμη δίδυμα; Θα είμαι μαμά-θαύμα στα 52 μου;»

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston. «Έχω ακόμη δίδυμα; Θα είμαι μαμά-θαύμα στα 52 μου;». Πλέον, μπορούμε να πούμε πως η ηθοποιός έδωσε την πιο ειλικρινή της συνέντευξη. Όχι μία από τις πιο αληθινές. Αλλά την πιο… αληθινή.

Η Jennifer Aniston έκανε διάφορες στενάχωρες αποκαλύψεις τόσο για την οικογένειά της όσο και για την ίδια. Η ίδια μίλησε στο Hollywood Reporter και σχολίασε τόσο την προσωπική της ζωή όσο και την κοινωνία. Τέλος, δεν ξέχασε να κάνει αναφορά ακόμη και στα social media.

Jennifer Aniston: «Έχω ακόμη δίδυμα; Θα είμαι μαμά-θαύμα στα 52 μου;»

«Ό,τι έκαναν τα tabloids και τα media στις προσωπικές ζωές των ανθρώπων τότε, οι κανονικοί άνθρωποι το κάνουν τώρα. Αν και δεν έχω δει tabloid εδώ και πολύ καιρό. Έχω ακόμη δίδυμα; Θα είμαι μαμά-θαύμα στα 52 μου; Τώρα έχεις τα social media. Είναι σχεδόν σαν τα media να έδωσαν το σπαθί σε κάθε Joe Schmo (στον κάθε Κανένα)) που κάθεται πίσω από τον υπολογιστή για να είναι τρολ ή όπως λένε τους εαυτούς τους και να κάνουν bullying στους ανθρώπους στα σχόλια. Οπότε, απλώς άλλαξε χέρια με έναν τρόπο. Και δεν ξέρω γιατί η κοινωνία έχει γίνει τόσο σκληρή»

Jennifer Aniston: Οι αποκαλύψεις για τη μαμά της

«Μεγάλωσα βλέποντας κάποιον να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του θύματος και δε μου άρεσε το πώς φαινόταν. Ήξερα ότι αυτό το άτομο μού έδινε ένα παράδειγμα για αυτό που ποτέ δεν ήθελα να είμαι, και δε θα γίνω ποτέ αυτό. Πιστεύω ότι είναι τοξικό και σε διαβρώνει εσωτερικά και στην ψυχή σου. Και, άκου, είναι ένα κομμάτι ενόχλησης να πρέπει να περάσεις δημόσια σκοτεινά πράγματα μπροστά στον κόσμο; Ναι, είναι μία ταλαιπωρία, αλλά όλα είναι σχετικά. Οπότε, είχα μία επιλογή να κάνω: Είτε θα παραδοθώ σε μπομπονιέρες και θα ζω κάτω από τα σκεπάσματά μου, είτε θα βγω έξω και θα βρω μία δημιουργική διέξοδο και θα ευδοκιμήσω. Και αυτό έκανα»

Η ηθοποιός με τα λόγια της περιέγραψε τι δεν ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρή. Η μαμά της ήταν για εκείνην ένα παράδειγμα προς… αποφυγήν.

Η Jennifer Aniston λάνσαρε το δικό της beauty brand.

Τα media είχαν αναπαράγει εδώ και λίγες ημέρες την είδηση αυτή αλλά μόλις σήμερα η Jennifer Aniston έκανε την επίσημη ανακοίνωση για το λανσάρισμα του πρώτου beauty product.

Η Jennifer Aniston έχει πετύχει πολλά ως ηθοποιός και η προσωπική της ζωή έχει μπει στο μικροσκόπιο ουκ ολίγες φορές. Πλέον, μας συστήνεται ως επιχειρηματίας. Μία γυναίκα με υπέροχα μαλλιά και τέλεια επιδερμίδα εισχωρεί στον κόσμο της ομορφιάς με τα δικά της products.

Η Jennifer Aniston είναι πολύ χαρούμενη για αυτό το νέο της ξεκίνημα και, όπως δήλωσε, ήταν κάτι που ετοίμαζε εδώ και πολύ καιρό. Επίσης, η ίδια τονίζει πως το το λαδάκι μαλλιών όπου και μόλις λάνσαρε είναι gluten free, silicone free, sulfate free και… vegan.

Ο τίτλος προέρχεται από το ακρωνύμιο LOL (laugh out loud) και τη λέξη vie, που σημαίνει “ζωή” στα γαλλικά. H Aniston αντιμετώπισε προβλήματα σχετικά με το όνομα της σειράς λόγω του ότι έμοιαζε με αυτό κάποιας άλλης εταιρείας. Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν πως η ηθοποιός κατέληξε σε συμφωνία με το brand και έτσι κατάφερε να κατοχυρώσει το όνομα που είχε ονειρευτεί για τη νέα της προσπάθεια.

Όσον αφορά το packaging των προϊόντων, προβλέπεται κάτι κομψό και minimal, ακριβώς όπως και το στιλ της ηθοποιού. Λίγη υπομονή ακόμη και ελπίζουμε πως για μια ακόμη φορά η Aniston δεν θα μας απογοητεύσει!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...