Connect with us

Hi, what are you looking for?

thegals.gr – Ειδήσεις και νέα για τη γυναίκα

CELEBRITIES

Meghan Markle  η ρουτίνα διατροφής, γυμναστικής και ύπνου της

Meghan

Meghan Markle η ρουτίνα διατροφής, γυμναστικής και ύπνου της. Η Meghan Markle ήταν μεγάλη υπέρμαχος της υγείας και της φυσικής κατάστασης, ακόμη και πριν μπει στη βασιλική οικογένεια. Είναι επίσης υπέρμαχος του ποιοτικού ύπνου, καθώς πιστεύει ότι είναι ζωτικής σημασίας για ένα υγιές μυαλό και σώμα. Κατά καιρούς, η Meghan άφηνε τους θαυμαστές της να ρίξουν κλεφτές ματιές στην ρουτίνα διατροφής, άσκησης και ύπνου που ακολουθεί.

Meghan Markle  η ρουτίνα διατροφής, γυμναστικής και ύπνου της

Όσον αφορά τη ρουτίνα ύπνου της η Meghan φέρεται να κάνει τρία βασικά πράγματα για να τη ρυθμίσει. Η Δούκισσα βασίζεται κυρίως στη yoga για έναν ποιουικό και συνεχή ύπνο. Ξυπνά νωρίς κάθε πρωί και αποφεύγει να πίνει καφεΐνη όταν είναι κουρασμένη, επιλέγοντας ένα smoothie ως εναλλακτική επιλογή.

Ακόμη και πριν γίνει royal, η Meghan είχε μιλλήσει ανοιχτά σε συνεντεύξεις για τη σημασία της υγείας και της ευεξίας, με ιδιαίτερη έμφαση στον ύπνο. Είχε αποκαλύψει λοιπόν ότι ξυπνά την ίδια ώρα κάθε πρωί, 04:15 συνήθως,  για να βοηθήσει στην υγιεινή του ύπνου και ξεκινά την ημέρα της με yoga, αναφερόμενη στη σημασία της ρουτίνας λέγοντας: «Το πρωί, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι αυτή η ζωτική στιγμή που δίνει τον τόνο για την ημέρα που ακολουθεί».

Αν και δεν έχει να κάνει απαραιτήτως με τη ρουτίνα του ύπνου της, η Meghan έχει επίσης μιλήσει για την προσπάθεια να μην πίνει καφεΐνη όταν είναι κουρασμένη, λέγοντας: «Είναι εύκολο να πέφτεις στην παγίδα του να λαχταράς έναν καφέ όταν φθάνει 4 το απόγευμα και είσαι όρθια σχεδόν ένα 12ωρο. Ανακατεύω λίγο μήλο, λάχανο, σπανάκι, λεμόνι και τζίντζερ στο Vitamix μου το πρωί και πάντα βρίσκω ότι το να το πιω είναι πολύ καλύτερο boost από ένα φλιτζάνι εσπρέσο».

Όσον αφορά τη διατροφή της, τo 2016 η Meghan είπε στο Best Health ότι προσπαθεί να διατηρήσει μια vegan δίαιτα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αν και επιτρέπει στον εαυτό της να ξεφεύγει τα Σαββατοκύριακα. Ένα από τα αγαπημένα σνακ της είναι οι φέτες μήλου με βούτυρο αμυγδάλου και θαλασσινό αλάτι, το sashimi είναι το ιδανικό μεσημεριανό για εκείνη, ενώ η αγαπημένη της σάλτσα για ζυμαρικά είναι η Zucchini Bolognese, μία κρεμώδη σάλτσα ζυμαρικών που δεν περιέχει γαλακτοκομικά προϊόντα και είναι εντελώς φυτική. «Θα ορκιζόσουν ότι υπάρχουν τόνοι βούτυρο και λάδι μέσα, αλλά είναι μόνο κολοκυθάκια, νερό και λίγο μπουγιόν», έχει πει η ίδια.

Meghan Markle: Η Ασθένεια Που Κανείς Δεν Γνώριζε Ως Σήμερα

Meghan Markle. Η γυναίκα που μερικοί γνώρισαν ως ηθοποιό αρχικά και έπειτα ως σύντροφο και σύζυγο του πρίγκιπα Harry. Η Meghan Markle κατηγορήθηκε πολλές φορές από τα tabloids για την συμπεριφορά της και τη στάση της απέναντι στη βασιλική οικογένεια.

Ήταν 6 Μαΐου του 2019 όταν η Meghan Markle έγινε για πρώτη φορά μανούλα και υποδέχτηκε τον Archie Harrison Mountbatten-Windsor στην αγκαλιά της. Δύο χρόνια μετά, στις 4 Ιουνίου, η ευτυχία της και η οικογένειά της με τον πρίγκιπα Harry μεγάλωσαν φέρνοντας στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, Lillibet ‘Lilli’ Diana.

Τι και αν έχουν αποχωρήσει από την Μεγάλη Βρετανία τα φώτα συνεχίζουν να αστράφτουν πάνω της. Ο φωτογραφικός φακός όπου την εντοπίζει, ζουμάρει πάνω της και μελετάται η παραμικρή λεπτομέρεια στην κίνηση του σώματός της.  Ειδικός, μετά την τελευταία της εμφάνιση, παρατήρησε ένα σημάδι που φαίνεται να προδίδει την κληρονομική ασθένεια από την οποία πάσχει.

Meghan Markle: Η ασθένεια που κανείς δεν γνώριζε ως σήμερα

Στην εμφάνιση της Meghan Markle στο National Theatre, κατά τη διάρκεια της οποίας φόρεσε ένα κομψό powder pink outfit, η Δούκισσα ακουμπούσε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και ο αντίχειράς της είχε πάρει μία κλίση διαφορετική από τη φυσική των υπόλοιπων δαχτύλων. Οι ειδικοί το αποδίδουν σε υπερκινητικές αρθρώσεις.

Η οστεοπαθητικός Anisha Joshi είπε στο Αμερικάνικο Hello:

«Οι άνθρωποι με υπερκινητικότητα πολλές φορές μπορούν να κινήσουν τα άκρα τους με τρόπους που άλλοι δεν μπορούν»

«Σημαίνει ότι κάποια ή όλα τα άκρα κάποιου έχουν ασυνήθιστα μεγάλο εύρος κίνησης». Η εν λόγω πάθηση μπορεί να μεταδοθεί στα παιδιά της, αφού ανήκει στις κληρονομικές.

Meghan Markle: Η ασθένεια που κανείς δεν γνώριζε ως σήμερα

«Η υπερκινητικότητα είναι μία κληρονομική πάθησης με τη βασική της αιτίας να είναι γενετικά καθορισμένη από τις αλλαγές στο κολλαγόνο, ένα είδος πρωτεΐνης που βρίσκεται στο σώμα και στους συνδέσμους για να τους στηρίξει. Όταν δεν υπάρχει αρκετό κολλαγόνο στο σώμα, αυτό μπορεί να κάνει τις αρθρώσεις πιο χαλαρές και ελαστικές», συνεχίζει η Joshi.

Αν και η υπερκινητικότητα είναι κληρονομική, δεν είναι βέβαιο πως θα μεταδοθεί στη Lilibet και στον Archie, αλλά ακόμα κι αν αυτό συμβεί δεν είναι σοβαρό.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια τη Meghan.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύεται ένας άντρας Λέων. Πολύ καλή ερώτηση. Γιατί είναι μυστήριοι αυτοί οι τύποι. Γιατί έχουν αυτό το γόητρο που πάντα σε βάζει σε...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τι μήνυμα να του στείλω για να μην με αφήσει στο… διαβάστηκε; Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας...

CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέει bye bye στον Άγιο Δομίνικο! Δες τι συμβαίνει… Το Survivor All Star φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απέχουμε...

ΟΜΟΡΦΙΑ

DIY συνταγή για ενυδατικό λάδι σώματος που θα δώσει τη χαμένη λάμψη ξανά στην επιδερμίδα σου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως με το αλάτι της...